![]() |
#8801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Misiek'Snajper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
|
![]()
|
![]() |
#8802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() ![]() WE ARE OWNING PEKA
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 26-08-2008 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pawel Knight Moonsterr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Zarrion
Świat: Nerana
Poziom: 143
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Spozniony SS z inquisition:
Pozdro http://img235.imageshack.us/img235/4...bjaczysox5.jpg Pozdro tez dla N(oob)ikaia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Chilluj, w 8. Co za różnica.
Ja się nie czepiam, od zawsze każdy pucował do mnie jak to robię, żebym nauczył, ubił kogoś. Róbcie co chcecie ale róbcie to dobrze, nie przynoście pośmiewiska Honerze, naprawdę. Bo boli mnie w Sercu gdy widzę dzieciarnie która wrzuca ssy tylko z tych pieprzonych rotów lb, poziom trudności zabicia tam botera to 1 na 10 a wy i tak pieprzycie. Liczę na coś ciekawszego skoro chcecie być tacy czarni i w dodatku z Brooklynu. Gdyby każdy tą metodę znał to od czasu kiedy Yesterday~ rozstał się z premium area, z grą w piksele było by 100000000 zabitych ludzi, ponieważ roty lb to money'makeing'spot o każdej porze dnia i nocy, z dość dobrym xp/h. A prócz was raczej nikt nie chciał być 'fajny'. Niedługo zaczniecie może grozić innym, że go zabijecie. Robi się ciekawie. Pozdrawiam prawdziwych, pozdrawiam zajawkowiczów, pozdrawiam tych którzy są hardymi graczami i kwitnących w gąszczach zatoki liberty bot'slayerów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
![]() |
![]() koffffffaaaam was, bb, nie chcialby ktos pograc knightem w roku szkolnym?
jee, pozdrogzyyy (tak, cytuje zdjecia)
chęć bycia lepszym od innych (Roz'qrw :*) ~Care Topix Jak mi wychodzi? ; d ;d Ostatnio edytowany przez Roz'qrw - 27-08-2008 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Profesja: Elder Druid
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 165
Poziom mag.: 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() ![]() To było straszne...
![]() |
![]() |
#8812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
![]() |
![]() @up
winszuje pomyslu, bardzo zacny, bardzo zacny ![]() Zeby nie bylo offtopa, dam pierwsza czesc przygod mojego zyciowego bohatera, az sie lezka w oku kreci: ![]()
![]() |
#8814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pawel Knight Moonsterr
![]() |
![]() [quote=Sir_Piapi;2246537]Chilluj, w 8. Co za różnica.
Ja się nie czepiam, od zawsze każdy pucował do mnie jak to robię, żebym nauczył, ubił kogoś. Róbcie co chcecie ale róbcie to dobrze, nie przynoście pośmiewiska Honerze, naprawdę. Bo boli mnie w Sercu gdy widzę dzieciarnie która wrzuca ssy tylko z tych pieprzonych rotów lb, poziom trudności zabicia tam botera to 1 na 10 a wy i tak pieprzycie. Liczę na coś ciekawszego skoro chcecie być tacy czarni i w dodatku z Brooklynu. my robimy to tylko tam dla przyjemności a nie żeby szukać po całym świecie innego bootera tam jest na 100% i jest fajnie... ![]() @edit dopiero dwa fragi na lb a ty mówisz, że ciągle, na larvach botow nie było a indziej nie chce nam sie biegać Ostatnio edytowany przez moonsterr - 27-08-2008 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8815 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() Cytuj:
Przynajmniej już wiemy co robisz całe noce ; O Ja mam to wykonanie, tych aktorów, moi aktorzy przynajmniej mają charyzme i mózg, nie to co te nooby z Honery. (Care i Fokus nie wchodzą w grę, to są największe mistrze i przechujlegendyfromHonera.)
![]() |
![]() |
![]() |
#8816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Imię: Staho Sork
Profesja: Sorcerer
Gildia: Killing Team
Poziom: 38
Skille: fish.78
Poziom mag.: 53
|
![]() Gz wszystkim
![]() Niedawno wbilem levelek. Oto on: ![]() ![]() A tutaj nowy best hit: ![]() I MATRIX w wykonaniu Staha: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8817 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2008
|
![]() Rozumiem Wszystkich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8818 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoko Ludzie.Nie obchodza mnie wasze komentarze.Bijemy bocikow dla zabawy a nie dla lota czy czegos innego !Jak Robicie to lepiej niema sprawy
![]() Nie ma sprawy grajcie jak chcecie .Jesli macie kogos bezsensownie krytykowac to spox.Nas to nie obchodzi^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8820 |
Użytkownik forum
|
![]() Pacc u Zacheja za 600k a jest pewny jak wiesz widzisz nicola hunty z demkow i ze dla ms/ed to nie duzo do zbierania.Knight Griswold mowil mi ze calfre owalila tez z pacem Paul archer green,wiec nie jeden gracz jest w*****ony.Mare shielda kupielem za 2kk bo jestesm w bones zapisany i chyba nie bede zbieral 1,5k d ese zeby zrobic zjebanego necro shielda nadotatek addon ktory jst gorszy niz citizen.Wiec niewiem po co sie naigrywasz z kogos skoro sam owaliles brus morta na 400k,dajac mu Mpa za Sca ktorego nie oddales.Kazdy Thief dobrze nie konczy
![]() |
![]() |
![]() |