![]() |
#142 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eterro
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie czytałem całego tematu bo mi sie nie chciało. Jeśli cos się powtórzy to sorry. : P
Ja mam tylko jednjo pytaie ;x dlazcego te wszystkie ufo na różnych filmach ma kształt spodka? Osobiście uważam, że nie ejsteśmy sami ponieważ istnieje wiele ukłądów słonecznych, gwiazd, planet a przecież istnieja jakas tam strefa życia ( na discovery to słyszałem ;d czy gdzies), w której planeta ma odpowiednie warunki do hmm... rozwijania się. Więc byłoby to niemożliwe zebyśmy w tak wielkiej przestrzeni byli sami.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Miliony filmów, miliardy zdjęć, plotek i pogłosów, zero namacalnych dowodów. Teraz odpowiedźcie sobie na pytanie "czy istnieje ufo".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() @up
Coś jak z Bogiem, masa filmów, cała kupa opowieści a jako takich namacalnych dowodów w sumie brak. A jednak w to, tak samo jak w ufo ludzie wierza;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() co do...
Boga - mysle ze cos o wiele silniejszego od nas musi istniec.. nie chodzi mi tu o jakas mega-hiper silna postac tylko o cos, co moznaby nazwac bogiem. Nie wierze jednak w tego boga, ktory rzekomo stworzyl swiat w 7 dni (tj w 6 a siodmego palil maryśke), tego o ktorym mowa w testamentach i tego, w ktorego to "wierzą" (czytaj albo maja taka nadzieje albo po prostu sa chrzescijanami bo od chrzescijan sie urodzili) chrzescijanie. bo tylko jest tych bajek o nim, a dowodow brak Ufo - co do tych stateczkow pojawiajacych sie w wielu filmach na youtube... nie sadze zeby chociaz 1/100 z nich byla prawdziwa, ale jestem przekonany ze na swiecie nie tylko ziemia jest zamieszkana bo to wrecz niemozliwe. tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() up: Zgadzam się z tobą, nigdy nie wątpiłem w możliwość życia poza zmieskiego, ale w UFO na ziemi to ja mam za mały "murzdżek" jak to niektórzy sądzą żeby uwierzyć (przynajmniej we wszystkie dotąd znane mi przypadki UFO).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: ścieki
|
![]() W UFO nie wierzę, chyba że by mnie porwało. Ale wiara w UFO i wiara w życie pozaziemskie to dwie różne rzeczy. Niektórzy tutaj mylą te dwa pojęcia.
A co do tego drugiego: Nie chce mi się przedstawiać wszystkich argumentów, ale jestem pewien że gdzieś we wszechświecie na pewno są jakieś żywe organizmy, mniej lub bardziej złożone. Ostatnio edytowany przez Qapek(...) - 27-08-2008 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja w KOSMITÓW (nie ufo, bo ufo to niezidentyfikowany obiekt latający) uwierzę jak ich zobaczę, to samo z Bogiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() Co sądzicie o tym artykule:
http://www.paranormalium.pl/286,2,artykul.html Opowiada on o Chupacabrze, być może to wybryk natury, bądź experment naukowców, albo istota pozaziemska, bądź poprostu nieodkryte zwierzę. Ponadto polecam www.paranormalium.pl Fajna stronka dla tych co lubią paranormalne rzeczy ![]() Osobiście bardziej interesuję się Kryptozoologią niż ufo. Człowiek bada kosmos, a nie zna swjej planety do końca... Kto wie co czycha w dźunglach, pod ziemią albo w rowach, takich jak mariański. Co sądzicie Chupacabrze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() Kilka potwierdzonych/udukomentowanych faktów:
-Ufo istnieje i Było na naszym świecie wiele lat zanim powstał człowiek. -Na naszej planecie nie przebywała tylko 1 rasa obcych lecz kilka- 1 z nich zamieszkiwała Atlantyde.... - celem ich było wydobycie surowców (złota?) -Czlowiek nie pochodzi od małpy- żadna z samic małpy obojętnie jakiego gatunku nie posiada łechtaczki, więc kobieta też nie powinna jej posiadać. -na ziemii panuje inna grawitacja niż na innych planetach, więc kosmici szybciej sie starzeli i przestali pracować- jedynym wyjściem było stworzenie niewolników poprzez krzyżowanie różnych ras na ziemii- tak powstało homo sapiens. - cały stary testament- są to zapiski kosmitów (Atlantów) zmienione przez czlowieka na własne cele więc Bóg nie istnieje (ludzie byli manipulowani tak przez kosmitów).... reszte dokoncze później jak mi sie zachce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() No to potwierdz mi je, bede zafascynowany.
Btw mowisz ze zadna malpa nie ma lechtaczki - a pomysl, czy pierwsze zycie na ziemi.. znaczy sie pierwsze istoty... mialy w ogole glowe, nogi itp? Pewnie ze nie. Wszystko musialo jakos ... wyrosnac xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
"Lepiej jest wierzyc niz nie wierzyc. Dlaczego? Jesli wierzysz i okaze sie ze masz racje, to cale swoje zycie przezyjesz w spokoju, i bedziesz gotow kiedy nadejdzie twoj czas. Jeslisie pomylisz, to smierc bedzie koncem twojej swiadomosci, i nawet nie bedziesz wiedzial ze sie pomyliles. Jesli jednak nie bedziesz wierzyc, i okaze sie ze nie miales racjii, wtedy nikomu nie powiesz "a nie mowilem?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Co do kręgów w polu to proponuje obejrzeć to:
cz. 1 - http://www.youtube.com/watch?v=V4Bu__GATB8 cz. 2 - http://www.youtube.com/watch?v=qWGl6...eature=related cz. 3 - http://www.youtube.com/watch?v=_lycP...eature=related Dziwna sprawa... Skoro 90% to fotomontaż, to zostaje 10% prawdziwych, więc świadczy to o istnieniu UFO (UFO to skrót, który po przetłumaczeniu na polski oznacza Niezidyfikowany Obiekt Latający, a nie ludzi z marsa...) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Granteon - 27-08-2008 o 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() @up
Badz tak laskawy i sie do niego nie czepiaj,kazdy moze miec swoje zdanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 27-08-2008 o 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hmm, zaczeło się od kosmitów a skończyło na "el chupacabra". Co do chupaci to nie jestem pewien czy do końca można wierzyć (tak samo jak z kosmitami, tyle że nigdy nie widziałem ani zdjęcia, ani filmu pokazującego to zwierzątko, a farmer który rzekomo posiada te zwloki (może już wiadomo że to była jakaś podruba, ale dawno o chupace nie czytałem) i tak nie chce ich pokazać). Co do antlantydy myślę że jest to kultura minojska (achh ile podobieństw??). Co do kobiet powalających 5 mężczyzn i gadających dziwnym głosem muszę sie jeszcze dokształcić. Co do Boga, są potwierdzone zapisy na temat istnienia Chrystusa i tego że byl on niezwykły (zapisy rzymskie, nie chrześcijańskie). A ja będę wierzyłdopóki nauka nie wyjaśni wszystkich niewyjaśnionych spraw, z Wielkim Wybuchem na czele ("Anioły i Demony" sie kłania
![]() edit: Macie to swoje opetanie. http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,...ga.klinicznego Ostatnio edytowany przez Anerian - 27-08-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |