![]() |
#10761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() huhuhu sawio kozak;d
![]()
|
![]() |
#10762 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() CześĆ wszystkim
Nie wiem czy mnie ktoś pamięta ale mniejsza z tym. Widzę że strasznie dojebaliście z lvl ![]() co do war: oglądając filmik athlona (czy jak mu tam) widziałem że słabo wam idzie. Wiem że w kupie siła bo kupy nikt nie ruszy ale spróbujcie się podzieliĆ na grupy ![]() gz all adwency i Gl wam w war @up Trochę dziwne to bo w Tibii full druid outfit jest chyba niedźwiedź a tu jest Biały tygrys ![]() Cya Bez offtop: ![]() Ostatnio edytowany przez Kerio Daza - 27-08-2008 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10763 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
|
![]() HAHA
![]() chloposzki ![]() mass logi to wy macie super ![]() ![]() congratulejszens ![]() chlopaki wezcie pipy nie robcie mordowac !!!! zycze wam zebyscie tak z sd celowali ![]() tak uciekali ![]() tak zabijali ![]() i tak cieszyli ![]() @all a i gz wszystkich advow ![]() robin zjebales ze rook, ale twoj wybor ![]() ![]() your's psycho
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krishna Icebolt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() @ smokq racja 100% andrzej sie nie boi padac a rzesza siedzi w pz zmaiast czymac sie wszyscy razem i walic po ludziach ale coz nie wtracam sie...
Pisales takze jak mozna zrookowac 60lvl... Ja rooknolem sobie 100ek moze chlop chcial dla fun ![]() Z takim teamem nic 60 levcem nie zrobi przeciesz Niechce nikogo urazic ani nic ![]() ALe ludzie bierzcie przyklad z br jak oni walcza oni sie nie boja Nie bede sie juz wtracal ale dlaczego macie grac na Pandori jak mozeciue tu grac walczyc!!! ![]() Roobin nawet cie nie znalem ale pozdro dla ciebie czym sie tam ![]() Zdrowko. (potem wysle ssa teraz mi sie neichce sry za offa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2008
Lokacja: Kostrzyn Wlkp
Imię: Yamis Mind
Poziom: 35
Skille: 83/71
Poziom mag.: 12
|
![]() Aug 26 2008, 18:13:02 CEST Died at Level 40 by a bonebeast
Pierwsza PROBA = DEAD Druga PROBA= Own3d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10767 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() btw masslog? jaki masslog? ![]() Ostatnio edytowany przez AverSqun - 27-08-2008 o 21:05. Powód: PS: jebac policje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Imię: Szalony Kogut
Gildia: Black Fusion
Poziom: 70
|
![]() @Psycha
Przygarnal kociol garnkowi, massloga w Twoim wykonaniu nie widzialemO.o,to ze zle walczymy to kazdy z nas doskonale wie... Juz nie musisz uswiadamiac (bo to bylo napisane do nas no chyba ze chciales all pokazac jaki "masta" z Ciebie).Nic bym Ci nie powiedzial gdybym widzial Cie w akcji...A jesli rzeczywiscie tetnisz swoja pomyslowoscia to podpowiedz nam jak walczyc a jesli nie to nie wiem po chuj zes sie odzywal... Tak btw kazdy z was tutaj moze sie nabijac ale co Wy zrobiliscie dla sprawy?... Zapewne nic lepiej pospamic tu pol forum niz pomoc czy nawet sprubowac... P.S. Albo juz nie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10769 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2008
|
![]() Aaa zabijamy tutaj z teamem 85 ek ktory boci uehueh 100k + poty koloes stracil (aol + blessy)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Imię: Sapr
Profesja: Elder Druid
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() @psycha
Mialem Cie pojechac juz jak napisales na forum ze niby Emef Cie okradl, 1. Co do tego maja forumowicze (997) 2. On chcialCi zrobilc przysluge a ty co? (Myslisz ze ktos taki jak on okradal by byle nooba na jakies grosz?) Ogarnij sie plx Co ostatniego posta, to mialo byc w formie zartu czy co? Powiedz mi w jakiej wojnie walczyles? Co moze wiedziec 75 ek o walczeniu? Zreszta ty sie przenosisz gdzie indziej, so bye. @Edziu Po co zamazales nicki? I tak na tibii com widac kto fragnol lol. @Kogut Agree jak zawsze ;* Co do wara Jeśli się boisz się sparzyć, nigdy się nie ogrzejesz tylko jeśli próbujesz możesz mieć nadzieję PS.Zesram Sie A Nie Dam Sie PS2 Posta pisze w nerwach ostrych... Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Ostatnio edytowany przez Pdf - 27-08-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() @Aver
To mialbyc masslog ![]() znaczy tak mowiliscie na vento/ts ze mass log o 18. wiec nie dziw sie ze ja pisze mass log ![]() moze sie nieznam moze znam ![]() ![]() @Kogut ![]() niestety ![]() otoz mass log niepolega na wlogowaniu was wszystkich i sie czajeniu ![]() mass log to wszyscy ladujecie i za*******acie komus na expa wbic. potem good place do obrony i znikniecia pk ![]() moim zdaniem to good masslog ![]() najlepszym przykladem jest wojna z judge. jak vodur kamerowal co typa na poh dowalili. niepamietam kto to. to byl good mass log. tak to powinno wygladac ![]() a i tak na marginesie ![]() to tez ofc musi byc ![]() chciales troche rad to prosze ![]() a poprzedni post niebyl zeby was scisnac tylko zeby dodac wam zajawki etc zobaczyliscie aby pierwsza czesc posta a drugiej jak wam dobrze zyczylem to juz nikt nie oblukal... a z reszta co mnie to ![]() robta co chceta WLASNIE MI JEDEN Z WAS NAPISAL ZE NIE MAM DO WAS SZACUNKU. w recz przeciwnie chlopaki. sory za tamtego posta ze tak napisalem ![]() nie trzeba walczyc w kazdym war zeby widziec jakie kto bledy popelnia ![]() wojsko uczy dlaczego szeregowcy sie napeirdalaja a generalowie opracowywuja cale strategie a never nie walcza? ![]() o.O wystarczy strategia ![]() nie trzeba byc super fraggerem z charem po 10 wojnach zeby cos wiedziec na temat wojny tyle od wuja tu zeby nie offac ![]() moj charek na danerce ![]() ![]() your's psycho
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 27-08-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10772 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2008
|
![]() wiem że widać nicki :> ale nie wszystkim chce się wchodzić na tibia.com , a czy ss jest mój to nie wiem XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() agree psycha ;P
![]() fert pg na ofie
![]() |
#10774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() /\ fert? mardo ?
bo jesli tak to musze cie zasmucic bo fert ma 14 lat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 142
Skille: 96/90
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() bylo minelo kazdy z was kiedys przestanie szpilac
dlatego sie gralo : anni Polska Powah ![]() 100 na karku ![]() 1 moj ss ![]() behe ![]() cdn... Ostatnio edytowany przez Tasior1964 - 28-08-2008 o 05:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10776 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() DHQ
![]() 2 polak na danerze z tym addnem ![]() demonki solo ![]() ![]() best moj sword xd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10777 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() 8m lvl ![]() 7 m lvl ![]() koniec to jedne z wazniejszych przezyc w mojej karierze pozdrowienia dla all old friends na 142 sie skonczylo od 1 sie zaczelo xd Ostatnio edytowany przez Tasior1964 - 28-08-2008 o 05:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Imię: Bill Cern
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: XXX
Poziom mag.: XX
|
![]() @Psychu
To ze pizde robimy to dobrze all wiemy...nie musisz nam tego uswiadamiac... Nie byles never w war wiec jestem ciekaw jak ty bys smigal ![]() @ a teraz do all Panowie trzeba cos z tym zrobic...dostajemy po dupie i to ostro...a wczorajsza akcja to byla kleska...potrzeba nam ludzi..bo sami nie damy rady... Mamy cos do udowodnienia... ![]() i zeby offa nie bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() no psycha w tej sytuacji twoje "doradzanie" moze ludzi w*****ac mi to tam chuj ja widze bledy wiem jak zrobic aby bylo lepiej ale chciec a moc to roznica
![]() ![]() gra sie na tyle na ile przeciwnik pozwala a nasz przeciwnik mimo wszystko jest niezly maja duzo kasy(z inso zapomoga w razie czego) duzo magow 50-60 + levle ogarnietych przez inso ownerow no i wkurwe noobcharow ktore im wchuj pomagaja p.s. sora ziomale ze mnie niebylo niektorym moglo sie wydawac ze gralem na ots no i racja pykalem ale tylko dlatego ze mialem maturke a teraz zalatwien duzo i jakbym wbil na rl tibie i zajawil to bym z rl life duzo spraw zajebal, no i drugi aspekt pc mi kleka reseci sie sam kilka razy dziennie wiec moze byc problem z jakimis wiekszymi akcjami na rl sproboje go jakos ogarnac i cos napewno powalczymy pozdro dla prawdziwych.
![]() |
#10780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() pozdro dla zabujca max (1 ownera) dla typa co dochodzil do wojen a nastepnego dnia odchodzil, dla typa co w przeszlosci puscil Yessenie free za 100k.
|
![]() |
![]() |