![]() |
#8862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() @Jogih
nie płac, yoyoyyoyoyoyo from Grubas - zieloq wie oco chodzi i pyrka : DD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yogih Zamias
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 121
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Nie mam kurwa 160cm wzrostu tylko 175+ i nie mam 90kg tylko 88kg więc s*******aj
zieloq nie musisz się pokazywać Ostatnio edytowany przez NewYogih - 27-08-2008 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Strzegom~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
|
![]() Ok koniec plx ja zawsze Cie jogi lubiłem wiem ze glupio zrobilismy;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8866 |
Użytkownik Forum
|
![]() Się kurwa w*****łem i wy*******am nie gram fri itanz w veno z mojego innego chara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
A jak już na RL ci sie to znudziło ... cóż ;/ Moge jedynie życzyć Bike'a, (znasz te tematy ;p) wysokich dropów dużych hop i szerokiICH zjazdów ![]() gzallup
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 27-08-2008 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8868 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/15937432 zieloq
19Bananek93.fotka.pl nikai Całe moje eq kasa itp poszła się jebać do rzeki Tobie zieloq nigdy nie lizałem i lizać dupy nie bd Ostatnio edytowany przez NewYogih - 27-08-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8870 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pawel Knight Moonsterr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Yogih pro evul naab umcumcumc
![]() Zielok wreszcie twoja mordka zobaczylem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
![]() |
![]()
22:21 Wahuraydd Xafen [77]: kto cie robil homer? 22:22 Franio Of Homera [16]: kolega ------------------------------------ 12:00 Anumisek [82]: dalbys murzynowi dupy za talerz zupy ? 12:01 Zwidek [175]: nie ? 12:01 Anumisek [82]: a za co bys dal ? 12:01 Zwidek [175]: lol.. za nic 12:01 Anumisek [82]: hehe dobry jestes xD za darmo dajesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() I tak nie dowodzisz lewą piaskownicą. Care' nie pójdziemy już nigdy na Kebaby
![]() "Im więcej postów tym większe przyrodzenie" -Karo
![]() |
#8875 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zieloq zgadnij przez kogo masz bana -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Nigdy chyba nie bede w stanie pojąć tego paradoksu ... "przyjaciół" którzy wiecznie się kłócą i oskarżają ...
Jak wiele ludzi mówi "zjebany serwer" - nie, zjebani ludzie ... Skoro średnia wieku tutaj wynosi 13 - 15 lat to nie dziwie się jaki syf się robi ... Gdy zaczynałem ok 1,5 roku temu nie widziałem jeszcze tego w aż takim zaawansowanym stopniu ponieważ jako low-lv nie napotykałem na drodze zbyt wielu ludzi takich jak wy ... Im wyższy Lv tym wieksza wiedza o tym co sie dzieje "jak gdzie dlaczego po co ?" też sie w*****ałem i chuj z tego miałem wiec postanowiłem zaprzestać krytyki bo zrozumiałem że to nic nie da i to bezsensowne ... Zastanawia mnie na zakończenie mojej "kariery" na serwie i chyba raczej ogólnie w tej gierce jaki jest sens takiego zachowania aka : Zieloq Nikaia Frut of Honera (akurat najbardziej charakterystyczne osoby dla mnie tutaj) tzn Jaki jest sens takiego bezsensownego prowokatorstwa cwaniaczenia sie wyzywania burackmi tekstami na poziomie "prostak" i próbwania poniżenia kogoś (pseudo-kozactwo jak by nie patrzył) ... W rlu też tak sie zachowujecie ? Jest to dla mnie rzeczą za chuja nie do pojęcia ... Przez okers 1,5 roku z moich oczu znikały kolejno przeróżne osoby od h-lv którzy rookowali sie lub sprzedawali chary po prawdziwych kumpli których zapoznanie była chyba skurwysyńsko pozytywną rzeczą spośród czasu spędzonego przy tej grze ... Wynik tej całej emigracji jest chyba widoczny podczas gry i nie trzeba tłumaczyć jej skutków ... Nie nie płacze ... Nie nie żale się ... Nie nie wylewam swojej rozpaczy ... Staram sie na chill out'cie mówić co myśle opisywać co widze i co mnie wpienia ... Moge podejżewać jedynie że pewne osoby (min. wyżej wymienione) zaastosują wyśmiewczą krytyke która niestety nie ma dla mnie żadnego znaczenia ... TAK możecie sobie skopiować któryś z tekstów który uznacie za "śmiszny" i wklejić sobie w podpis mająć poczucie "zwycięstwa", "dojebania mi" oraz "ośmieszenia mnie" ... Graba i Chwała wszystkim którzy potrafili grając w te gre nie robić przy tym zbednego "burdelu" i nie byc zwykłymi "kurwami" którym w głowie tylko prowokacje i chęć w*****enia innych ... krótko mówiąc "szacunek tym którzy na niego zasłużyli" Możecie napisać wszystko ... I tak chuj mnie to będzie obchodzić [pisze żebyście zbytnio nie wysilali sie nad wymyslaniem jakis "dissów"] Pozdro dla wszystkich Prawdziwych Ziomów którzy przez ten okres gry nie zawiedli mnie i mam nadzieje że ja ich również nie ... Żegnam ! tzn. "Si U lejter Aligejtor's" ![]()
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 28-08-2008 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8877 |
Guest
|
![]() @up
ogarnij sie typie, zaczne od tego, ze zabijalem, zabijam i zabijac bede, bo sprawia mi to przyjemnosc, mam z tego radosc... niektorzy sadza, ze jesli nie wybrali pvp to wszystko im wolno, ja i osoby ktore zabijaly/zabijaja, chcielismy/chcemy im pokazac, ze sie myla, a ze tam zabilismy kiedys twojego kolege , ktory byl niewinny, to nie moja wina, zdarzaly sie randomy (jak i na swiatach pvp bywa). co do moich czasami prymitywnych wypowiedzi - taki mam charakter, no coz, przyznam sie, ze zdarza mi sie odpowiadac komus jak prostak, czasami staram sie powstrzymac, ale nie zawsze wychodzi. co do twojego zakonczenia gry, powodzenia w RLu. /Zielok Ostatnio edytowany przez -WodzionkA- - 28-08-2008 o 01:59. |
![]() |
![]() |
#8878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Profesja: Elder Druid
Gildia: Poj za stoka
Poziom: 165
Poziom mag.: 76