|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Imię: Mystick Sorcer
Profesja: Sorcerer
Gildia: sprawdz na tibia.com ^^
Świat: Secura
|
300 knight vs 300 sorc kto wygra? knight ma zaduzo hp i nie wiem jakie on ma skille ale leczy sie okolo 1000hp z greatow a sorc co mu zrobi? nie walnie tyle z SD a knight moze walic z lapy i exori gran albo groudshaker czy jak to tam
![]()
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Zielony Pingwin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 126
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
Cały czas słysze "złożył się jak lama" "hahaha, noob sero"
no okey, złożył się, fakt, ale ja również złożyłem się jak on, tylko że na jedno combo zauważcie ile ludzi stało na drabince, a ile "exani hur down'em" obok więc przestańcie gadać że się nie umiał wyleczyć, bo nie ma szans się wyleczyć choćby miał 600lvl... a jeśli chcecie jakieś filmy z wojny, jak np. sero nie pada, ale go ratujemy mimo że go nawalało pełno osób to odwiedźcie sobie forum na tibiade i tam w filmach poszukajcie z hiberny ostatnie akcje @problem z serem obejrzyjcie film "Hiberna Battle" na 3 stronie(na tibiade) i zobaczcie jak składa się 192 ek. Dziwne, on nie umiał się wyleczyć? Yours, Zielony~ P.S. linki do filmów mogę na PW, bo chyba jest zabronione w postach ![]()
23:04 Otis of Hell: butka nie ma.. ciekawe co sie dzieje ;d 23:05 Zielony Pingwin: moze go nie ma bo jest offline ![]() 23:05 Lowca Strefazero: ale zaj.bales 23:05 Lowca Strefazero: ;D
Ostatnio edytowany przez Niwgnip - 27-08-2008 o 19:22. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
|
@milanello75
Pierdzielisz głupoty, takim myśleniem to daleko w Tibii nie zajdziesz. Na początku zaznaczam, że nie jestem jakimś obrońcą knightów, bo miałem ich w mojej karierze tibijskiej z 3 na 4 lata gry ;] 300 sorc, co prawda nie zabije 300 kiny, ale NIE PADNIE od niego solo ;] Przykładowo: taki knight do zabicia w pojedynkę (w tym przypadku "przez sorc'a") to prawie, że czołg, ale nie zapominajmy, że nawet z takim lvlem nie da rady sorcowi. Sorc / utamo / + do tego jeszcze hp, jest prawie równorzędnym przeciwnikiem dla tego knighta (co prawda raczej go nie zabije, ale ma duże szanse, że sam nie padnie, bo 1. ma dość znaczne hp i manę oraz "ułomność" knighta w pk'owaniu) ;]
Ostatnio edytowany przez qq2 - 27-08-2008 o 19:36. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
|
w walce knight vs sorc/druid wygra ten, kto będzie mieć więcej suppliesów
jeżeli oczywiście walczyli by na śmierć a nie że sorc se zacznie uciekać etc ;] |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Taka wiocha xd
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinity
Świat: Nerana
Poziom: 122
Skille: .../25
Poziom mag.: 64
|
Wiem, że by się nie wyleczył, ale mógł się leczyć, zawsze jest jakaś opcja, że coś się przyfarci, typek obok się ruszy, etc. A poddanie się = dead jak szmata.
@FighterKamil Też Cię lubię. @Valariazz Żadna balansacja profesji, jak jest 20 z kombosem na 1 to byłoby chore gdyby on miał szansę się wyleczyć, więc się zastanów. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
|
wiesz, ja też w pewnym momencie zacząłem myśleć żeby dać się tam już zabić, bo szkoda potów
ale próbowałem jakoś przetrwać i padłem jako drugi z ostatnich a co do tego że sero zawsze pada, czy tam że zawsze go leją etc. to jest logiczne bo oni na niego mają największą chętkę ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Imię: Mystick Sorcer
Profesja: Sorcerer
Gildia: sprawdz na tibia.com ^^
Świat: Secura
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@topic Sero to zero (rym?). Ktoś kto posiada taki level powinien potrafić osłaniać się mwallami albo chociaż nie dać się wypchnąć z sqma pod drabinką. |
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2008
Lokacja: Taka wiocha xd
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinity
Świat: Nerana
Poziom: 122
Skille: .../25
Poziom mag.: 64
|
A czy sorc się wyleczy jak bije go pięciu? Nikt się nie wyleczy, jeśli nie ma opcji ucieczki, więc nie pierdolcie, że te potiony są takie słabe. U sorca gmp daje 200 many, więc 'ciutke' mniej...
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Tyle ze knight ma zazwyczaj role tanka na wojnie , a sork shootera...
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
chyba, że chodzi o akcje na 1 osobę... wtedy w trapie faktycznie może robić za "czoug" |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
Cytuj:
Wrzuci sobie utani gran hur, będzie trzymając dystans atakowac knighta runami sd, a knight ? Nie ma tu nic do powiedzenia.. Ps. z greatów leczy się 500 nie 1000. Z e grana taki knight walnie max 250, a z sd sorc nawet 400.. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
Jest w tym coś śmiesznego ?? @neopostman Jeżeli to zrobisz to jesteś PRO ok ?? Ostatnio edytowany przez FighterKamil - 27-08-2008 o 23:50. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
Tak, to ze tak ubogi knight ktory max z e granki walnie 250 i to jeszcze stojac przy kims. Knight w zabijaniu jest najgorsza profesja ze wszystkich.
(Pisze 2 posta bo opcja edytuj mi nie dziala ;\\) |
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|