![]() |
#2321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja zaczynalem grac tu bez znajomosci, bez kasy i bedac jeszcze noobem a raczej newbie. Caly okres mojej gry przypadl na napewno gorsze czasy niz sa teraz (bylo to niecale 2 lata temu). Ale mysle, ze to co osiagnalem to naprawde duzo jak na nieplacenie za free hunty, expienie "w ukryciu" i pkowanie ludzi, ktorzy mnie huncili. Saphira napewno jak zaden inny swiat nauczy cie pvp, respectu do lepszych i pokory. Podstawa to nie kozaczyc, najlepeij znalesc swoja wlasna ekipe i jesli ktos bedzie chcial cie huncic to zajebac go wlasnie z ta swoja wlasna ekipa. A jak poznasz juz ta ekipe to napewno mimo ciezkiej gry nigdy nie bedziesz chial odejsc z tego servera a jak odejdziesz to wrocisz tak jak bylo w moim przypadku ;] Aktualnie sellnalem to stare acc, mialem skonczyc z gra ale nadal gram i bije lvl ;p Wiec jak nie jestes byle noobem, ktoremu sie powie "hunted" i odrazu campi pz i rozpowiada ile to on huntow nie ma to smialo zaczynaj gre.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ineka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
|
![]() Masz racje w 100% zaczełem grać Ineka w poprzednie wakacje i sam grałem ktoś moze powiedzieć ze dlugo wbijałem 100 lvl ale nie miałem nikogo ze znajomych kto moglby mi pomoc , hunt za to ze stales sobie grr zle czasy ale hard kozacki xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Imię: Rukia Ishida
Profesja: Royal Paladin
Świat: sApHiRa
Poziom: 45
Skille: 82/69
Poziom mag.: 12
|
![]() Co do mojego poprzedniego posta:
Napisałam że nie wiem dokładnych cen: "wejdź na tibia.com i znajdź price listy ale tam sa trochę za wysokie" Oraz: "Potrzebujesz pomocy to napisz do mnie.. i tak napisz " Nie chodzi o zabijanie kolesi.. Czytajcie uważnie to ci pisze ![]()
"And you singing the song thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?" Lets start a band! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój awansik
![]() ![]() ![]() A
"And you singing the song thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?" Lets start a band! Ostatnio edytowany przez Jabuszko - 28-08-2008 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła
Imię: Ineka
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
|
![]() 14:17 Rukia Ishida [18]: kto dzisaj padl na ob
14:17 Rukia Ishida [18]: antyheros , drahas> 14:17 Rukia Ishida [18]: kto jeszcze? 14:17 Ineka [107]: twoj stary 14:18 Rukia Ishida [18]: ty :/ 14:21 Ineka [107]: ja tez padlem ;/ 14:21 Ineka [107]: skad wiedziales? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest taka stronka na której jest napisane kto padł
a jak dużo ludzi pada to można się domyśleć ze była openka ![]() Tak pozatym "as" a nie "es" 14:41 GM Sulwyn Saphira [2]: Account & IP of player Seriegie banished for hacking. Using cheats will get you banned, but if you go to a strange site to download them, you risk losingyour account to a hacker. Use your head! Play smart & safe! ![]()
"And you singing the song thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?" Lets start a band! Ostatnio edytowany przez Jabuszko - 28-08-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2008
|
![]() No czesc,
Tu i screeny odemnie. http://img297.imageshack.us/my.php?i...8377519vp7.png http://img149.imageshack.us/my.php?i...3447030gr1.png http://img337.imageshack.us/my.php?i...6989405kk7.png http://img205.imageshack.us/my.php?i...1866619ha5.png Ostatnio edytowany przez Pamieta - 28-08-2008 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Ruska ja widze ze sie wypowiadasz jak gracz ktory na*******a na saphirze conajmniej z kilka lat
![]() Arth ma racje s****unek i jeszcze raz szacunek. Jak teraz ide do kumpla na Candie pogadac i widze ten burdel przed depo to zal. xxx [140+] : czekam az noby pujda do szkoły a pozniej do mnie taki teskt "jakby to było pvp to bys tak przed dp nie stał cwaniaku" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2331 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: krakow
Stan: Początkujący
Imię: Perogen
Profesja: Elite Knight
Gildia: phantasmagoria
Świat: saphira
Poziom: 56
|
![]() Cytuj:
zmieniaj w jpg te zdjecia bo sa slabej jakosci i male w dodatku p.s jeszcze raz zobacze ss z orkami thais to perogen idzie do ciebie, K?
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Uncle Scrooge
Gildia: Old Order of Banor
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() ja na saphirce juz 2.5 roku
![]() ![]() ja tak mowie "Everything changes but Uncle is still the same" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz arcik :*
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Gz arth
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @rukia powodzenia jak padniesz i skile ci spadna ![]() @zeby modki nie plakaly ![]() Napisalem do gma "fuck" zeby odpisal bo tylko tak potrafia odpisac a skladalem raporta to nie mogl odczytac.. a fuck juz przeczytal.. zli gmowie banuja pozadnych obywateli....... -.- a szuya wysle ci cos na priv ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 28-08-2008 o 22:10. Powód: po co pisac post pod postem ? usuncie ten powod edycji.. non sens |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam takie pytanko...
Co trzeba zrobić aby expić na Forbidden Islands a dokładniej na : Malada i Ramoa ? ![]()
"And you singing the song thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?" Lets start a band! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Trzeba miec pacc. Zrobic questa oO Proste Xd na wiki sprawdz oO Ale tam all time zajete znajac zycie xD i saphire
Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 29-08-2008 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: krakow
Stan: Początkujący
Imię: Perogen
Profesja: Elite Knight
Gildia: phantasmagoria
Świat: saphira
Poziom: 56
|
![]() Cytuj:
2 lata, 5 miesiecy przesiedziane w depo!1111 xd
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ruska zeby taM Expic trzeba pierw:
skonczyc gimnazjum skonczyc liceum skonczyc dobre studia znalezc dobrze platna prace oszczedzic 60 zl zakupic pacc aktywowac pacc poczytac wiki.hunted i miec szczescie zeby bylo free
![]() |
#2340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Uncle Scrooge
Gildia: Old Order of Banor
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() nie nie nie perogen to nie tak maly retardku
przez ten czas przynajmniej nauczylem sie grac, narobilem sobie kumpli ale takich prawdziwych nie takich co serogan, porobilem addony i questy za wlasna kase a nie ukradziona/kupiona i mialem przyjemnosc z gry bo w koncu poto gralem a nie dla lvla jak reszta dzieci. a zreszta wcale nie mowie ze mialem przerwy kilku miesieczne ;ss moze zara powiesz ze Yoshi jest nikim skoro ma "tylko" 70 lvl po taakim czasie? tylko ze on ma 70 lvl i jest kims a ty mozesz miec 300 lvl i nadal jestes gownem ;/ bo on walczyl za saphire lepsza lub gorsza a ty bociles ;/// prawdiwi gracze byli w tibii 7.6 i nizej potem to tylko dzieci hot keyow ; tyle odemnie __________________________ nick Yoshi'san jest zastrzezony pla pla pla all rights reserved xDD |
![]() |
![]() |