|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Szukalem takiego tematu ale niemoglem nigdzie znalesc wiec zrobilem nowy.
Otoz mam dziwny problem z moim laptopem. Najpierw opisze sprzet a potem co i jak, a wiec tak laptop to Acer Aspire 9140Z procesor dual-core 1,86 GHz, 533 MHZ FSB, 1GB DDR2 667 MHz greafika GeForce Go 7300 256MB, reszta chyba niepotrzebna. Problem jest taki: zainstalowalem sobie aidia everest, wlaczam sobie tibie i pokazuje mi program everest ze uzycie procesora rdzen nr.2) 80%~~ i jak wlaczam powiedzy jakis film czy cos innego robie na komputerze to pierwszy rdzen procesora jest calkowicie martwy i tylko drugi uzywa.Nawet jak jest na 100% i dalej wlaczam inne programy to procesora pierwszego rdzenia nawet nietknie;/ Jezeli wie ktos co jest z tym nie tak to prosze o pomoc i z gory dziekuje. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie wszystkie programy używają dwóch procesorów. Chyba już był nawet taki temat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Davido, czytaj uważniej. Nie każdy potrafi używać dwóch, ale każdy może użyć obu, byle osobno. Problem jest taki, że nawet jak jeden jest już używany w 100%, kolejne programy powinny już przejść na pozostały rdzeń, a tego nie robią.
Jak pomóc-nie wiem. U mnie na Linuksie inny problem z rdzeniami rozwiązał po reinstalce, ale czy to może tutaj zadziałać przy Windowsie... nie wiem...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to nie ma najmniejszego znaczenia, skoro Muhan'nad odpalał wiele programów... i robi się spam.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Jakieś małe, najmniejsze ma ;p
|
![]() |
![]() |