![]() |
#421 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eldo Vaman
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rasz Dem
Świat: Galana
Poziom: 228
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() To znow Ja
@Lesza No nareszcie Ci aktywowali to konto ;d Korkorde Life(troche sie uzbieralo): ![]() ![]() ![]() ![]() Te drugie k legi to Worka D: ![]() Addonik ^^ ![]() Droga po Staffa do beggarka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogulny loot z bicia 45lvla z 40~ na crystal spiderach i ice golemach ![]() Wyprawa po qesta, jak zucilem utamke mialem 21hp i trap =/ ![]() ![]() Qescik ![]() Blssed Ankh ![]() ![]() ![]() ![]() No, to teraz bede klepal m lvl i zbieral na softy, najwyzej z najta wrzuce pare screenow, a tak to beda same mlvle (chyba ![]()
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 02-09-2008 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 25-12-2008 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Korkorde w akcji, nie robilem screenow bo to byla 1st taka moja akcja wiec sie przejolem xd(pola 1 runa sd only ^^) ![]() A dzisiaj swe wygrali ob. Cieszmy sie i radujmy... ![]() ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 13-08-2009 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Odrabianie lvla ![]() ![]() ![]() Pierwszy jaki widzialem atak na svar ;d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byly tez ice witche, ale byl troche hard wiec zapomnialem o screenach. Loot to 700gp, 3 halebardy, 2 battle axy.1 zabity jakis maly lvl palek
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 17-09-2008 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Morg na galance ![]() Odbijanie 45lvla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troche zlagowalo i dlatego jest z uosu =/ ![]() ![]() Pierwszy raz wyloocilem ![]() I loot, byly jeszcze 2 dusty ![]() Pomagalem w lasce na beggara ![]() ![]() ![]() I mlvlik ![]() No i zlapalem hunta od Zyciol ;*
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Segalczuk3 - 24-09-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#433 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Loocior z wakacji(troche maly bo sprzedawalem troche wczesniej) ![]() Nareszcie RHhRhrhRhrrhrhrhHRh... ![]() ![]() I jakies cos w Carlin ![]()
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Mlvlik ![]() Jakis skil bo sie soule skonczyly ![]() ![]() Jakis fun ![]() ![]() Arenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I chuj bedzie mial peymenta -.- ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 09-10-2008 o 09:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Poi dl przed sql ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małe pekowanko po dedzie -.- ![]() 53lvl najt ow3d ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() Loot z odbijania lvl na tombie ![]() Przypadkowo natknelismy sie na wara podczas pk ;d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skill ![]() Odbijanie lvla ![]() ![]() ![]() Kerloro padl przeze mnie bo nie dobijalem golema bo myslalem, ze on dobije =/
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 11-10-2008 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Port Hope
Imię: Cerbor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
|
![]() Witam. Niedawno zaczałem grac na galanie wiec bede wrzucal tu czasami ss'y narazie nic ciekawego 22 druid z pacc i pelna death list! Korkorde napisze do Ciebie bo spoko sie wydajesz
![]() ![]() Edit ![]() ![]() narazie nic ciekawego.. Chce zrobic polska gildie, kupic Gh itp. Czeste hunty i mysle ze protekcja jest ktos chetny mi pomoc?
Ostatnio edytowany przez pokers39 - 12-10-2008 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Odbijanie lvla ![]() ![]() ![]() To mial byc szybka pomoc w qescie i po nim exp... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to mam farta, nie? Nie moglo sie inaczej zakonczyc ![]() ![]() @Edit ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 13-10-2008 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Sir Radziwa
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ten temat ma pewną wadę. Dużo zdjęć, a mało komentarzy (z tego powodu strona długo się otwiera).
Zdjęć nie obejrzałem wszystkich (jest ich chyba ponad 200) ale podobały mi się te, które zobaczyłem.
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Segalczuk3 - 14-10-2008 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum