|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Siemka!
Kiedy wchodzę na www.tibiaimage.com i robię sobie obrazek o postaci, wyświetla mi sie ten kod na Forum wklejam go do podpisu, obrazek się nie wyświetla. Pokazuje się tylko link do obrazka :/ Wie ktoś może w czym jest problem ![]() To link. PS.Tak samo mam z www.ubar.pl tez wklejać nie mogę.
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 14-08-2008 o 06:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() najprymitywniejsza droga , wrzuc to na photobucket.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() @up
Jak on ma to wrzucic na photobucket? @topic ![]() Ciekawe 1szy raz spotykam sie z tym. Wczesniej tego nie spotkalem. Ostatnio edytowany przez Tana - 30-08-2008 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nasze forum ma ograniczenia przy obrazkach. Nawet nie wyobrażacie sobie, jakie rzeczy mozna przemycić w zwykłych grafikach by uprzykrzyc ludziom życie!
Aby zamiescić obrazek na forum, najlepiej zapisz go na swoim komputerze, a nastepnie wejdź na stronę www.imageshack.us , www.fotosik.pl lub www.photobucket.com i wgraj tam swój plik. Bardzo lubimy te serwisy i nasze forum akceptuje wszystkie obrazki hostowane na ich serwerach.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() No niby moze wrzucic ten obrazek na imageshack... (itd.) ale w ten sposob ten obrazek sie nie bedzie aktualizowal.
|
![]() |
![]() |