|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@down, tu masz nade mną przewagę, bo ja nie wiem co i jak z tym drukowaniem ; P. Choć bynajmniej się już nie dziwię czemu Polska ma tak mało pieniędzy.
Ostatnio edytowany przez Nari - 03-09-2008 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Fakt faktem, organizacja bierze klaps zbyt serio, ale spójrzmy na to z innej strony, że niektóre giną od głupoty swoich rodziców... Sensu krytyki nie widzę o ile chodzi o czyjeś życie, a ty? Popieram akcję, ale bez przesady, klaps dwa razy, trzy to jeszcze nie wystarczająco, aby dziecko przeobrazić w łobuza/kalekę. Przecież szczerze mówiąc również byłem karany przez rodziców, ale co mi to zaszkodziło? A no ukończyłem dobre liceum, a usterek w psychice jakoś tako nie widzę. Karanie jest konieczne w wychowywaniu dzieci, trzeba je nauczyć co to jest życie, które czasem daję nam po mordzie więcej niż byśmy mogli to udźwignąć. Jednak z karaniem nie można przesadzać, zwłaszcza gdy jakiś pseudorodzic pozwala sobie na nagminne bicie przyszłości narodu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
A imię twe Inflacja. : O Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 03-09-2008 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Poczytam i potem skomentuje, ale znając życie to bełkot jakiegoś "dobrego" pedagoga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ja pamiętam, że jak byłem niegrzeczny to za młodu rodzice zawsze wyciągali strzykawke. Co w niej było, nie wiem, ale wtedy szedłem do łóżeczka i miałem kolorowe sny, albo już całkiem grzeczny prosiłem, żeby puścili mi moje dziecięce kasety w moim pro malutkim zabawkowym magnetofoniku. Muzyka mnie totalnie uspokajała...
A tak na poważnie, to akcje uświadamiające powinny być prowadzone w miejscach bardziej odpowiednich niż forum o tibii. Moje zdanie jest takie, że rodzic ma prawo zastosować tego "klapsa" jako wspomagacz kiedy ma się do czynienia z naprawde trudnym dzieckiem. Ja pamiętam, że jak rozrabiałem to najpierw ze mną rozmawiali, gdy to nie skutkowało dostałem z kapcia po dupie. Nie czuje się z tego powodu jakoś skrzywdzony czy zmolestowany. Nie mówię tu oczywiście o przypadku katowania tego malutkiego chłopca, czy o sytuacji gdy wracasz do domu i dostajesz z kolanka w głowę za sam fakt, że żyjesz, bo to nadużycie władzy rodzica, że tak się wyrażę. Więc bić, ale z umiarem (jeśli durnego klapa można nazwać biciem).
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 04-09-2008 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 04-09-2008 o 16:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie ten temat został wyczerpany, każdy myśli co innego itd itd. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, moze rybe przestana w szkole bic.