Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-09-2008, 17:28   #1
Elders
Użytkownik Forum

Elders's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Knight expert Life

http://pl.youtube.com/watch?v=EDbl1PyQ99Q

Filmik przedstawia życie mojego knighta ;D Widziałem że ludzie robią takie więc postanowiłem wziąć z nich przykład
Elders jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-09-2008, 17:53   #2
xXxKaiserxXx
Użytkownik Forum

xXxKaiserxXx's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Filmik nie najgorszy
xXxKaiserxXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 17:59   #3
Tentotrix
Użytkownik Forum

Tentotrix's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

nudne lol..same scenery z ju advenced..nie robcie takich glupich filmow bo wiekszosc nie chce tego ogladac..a ci co chca zasypiaja w polowie ; o 1/10
Tentotrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 18:02   #4
kombossik1
Guest

Domyślny

Nie no niezły jesteś do 80 lvla (mając pacca...) expiłeś na ef (czyżby bot?) ...
no rozumiem d lair / dc -2 / guardy no ale elfy?...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 18:22   #5
Madejoski
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 07 2008

Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Filmik Fajny

Możesz podac co to za muza ? ;]
Madejoski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 21:13   #6
Elders
Użytkownik Forum

Elders's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kombossik1 Pokaż post
Nie no niezły jesteś do 80 lvla (mając pacca...) expiłeś na ef (czyżby bot?) ...
no rozumiem d lair / dc -2 / guardy no ale elfy?...
od 60-80 na ef expilem i zarobilem tam na full wizarda+300k z loota mi wyszlo
stary 03-09-2008, 21:19   #7
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Domyślny

milasbys 5x tyle kasy na barbach czy ice witchach
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 21:29   #8
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Lubie takie filmy dlatego skomentuję ten. Za świat daje duży minus, sorry ale to moje subiektywne spostrzeżenie , jezu za bota to juz jesteś spalony do końca do tego oklepana muzyka. 0 orginalności 0 jakiejś własnej twórczości. Ogólnie film na niskim poziomie.
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 22:26   #9
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Osobiście nie jestem wielbicielem "filmików" które przedstawiają same screeny... Ale osobiście ten "filmik" mi się spodobał, różne screeny, taki przyjemny dla oka. Osobiście odnoszę wrażenie, że lepszy taki pokaz screenów od nudnawych filmików. Ogólne wrażenie pozytywne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krajzel Pokaż post
Lubie takie filmy dlatego skomentuję ten. Za świat daje duży minus, sorry ale to moje subiektywne spostrzeżenie , jezu za bota to juz jesteś spalony do końca do tego oklepana muzyka. 0 orginalności 0 jakiejś własnej twórczości. Ogólnie film na niskim poziomie.
Za świat, dobra, twoje zdanie. Za bota? Powiedział to EK który zapewne sam boci/bocił ;d (podkreślam, ze zapewne, jakoś takie uprzedzenia mam co do większości EKów krytykujących boty), troszkę żałosne, ale to tylko twoje zdanie. Oklepana muzyka? 0 oryginalności? 0 własnej twórczości? Powiedz mi teraz mistrzu, jak wprowadzić coś oryginalnego do filmiku tego typu? A co do oryginalności podoba mi się wstęp I tak słowo odnośnie muzyki, ludzie w filmach wykorzystali już naprawdę dużo kawałków, ciężko znaleźć coś "nowego", szczególnie jak autorowi przypadły właśnie te 2 do gustu, a domyślam się, że to pierwszy filmik tego użytkownika, więc nie widzę w tym problemu. I nie odbierz mnie źle, dobrze, że piszesz co myślisz, o to tutaj chodzi, tak tylko nawiązałem do twojego posta.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 03-09-2008 o 22:28.
Tubtub jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2008, 23:05   #10
Elders
Użytkownik Forum

Elders's Avatar

Domyślny

Umiem przyjąć krytyke.Nie wiedziałem co mam tam dodać żeby było baardzo ciekawie.Poprostu jest to taki pokaz slajdów z ss jakich zrobiłem a co do osób ktore mówia ze bot itp.Bot byl 60-80 lvl z tymi drzewkami i moze tbi a tak to nie uzywam do jakiejs pomocy w tibi np. auto exp itp.

A to że bym miał więcej kasy na barbach i ice witchach to trudno.Nie gram dla lvl,kasy tylko dla przyjemnosci.To moja 1 postac i ma ona ponad 3 lata ... w tej chwili 139 lvl bym wbil w nieco ponad pól roku ... bo tibia jest już tak łatwa ;/ np. zrobiłem 50 palka w 2-3 tyg expiąc na barbarianach od 25-50 i zuzywajac 10 mf przez 25 lvl !!!! Gdzie tu jakas trudnosc? ...
stary 03-09-2008, 23:29   #11
Cheapest
Użytkownik Forum

Cheapest's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor

Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
Domyślny

ja pier**** co inny temat to najeżdżacie o botach, chce to boci i jego sprawa, dał film to skomentujcie czy fajny czy do dupy ale po co o tych botach?

STOP FU**ING FLAMES!

Bye all!
Cheapest jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-09-2008, 08:23   #12
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

a mnie sie podoba, co do EFa sam wiem jaka tam sie kase robi, wiec nie krytykujcie, jak nie wiecie. co do expa, jest tam w zaleznosci od dnia 25-45k/h wiec nieco gorzej niz zolwie.
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-09-2008, 21:36   #13
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Domyślny

Ma/miał bota spoko, Jego sprawa ale na tym forum zabronione jest rozpowszechnianie/pokazywanie/gloryfikowanie itp botów. Idź sobie na torga i wszyscy będą happy. Co do tego gdzie expił nie wypowiadam się, potrzebował kasy to i siedział na barbach dla mnie ok. I naprawde uwierzcie jest bardzo dużo piosenek nie wykorzystanych jeszcze w takich filmikach.
stary 04-09-2008, 23:35   #14
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krajzel Pokaż post
Ma/miał bota spoko, Jego sprawa ale na tym forum zabronione jest rozpowszechnianie/pokazywanie/gloryfikowanie itp botów. Idź sobie na torga i wszyscy będą happy. Co do tego gdzie expił nie wypowiadam się, potrzebował kasy to i siedział na barbach dla mnie ok. I naprawde uwierzcie jest bardzo dużo piosenek nie wykorzystanych jeszcze w takich filmikach.
Wiem, czepiam się Jeśli tak jest z tymi botami, nie rozumiem tematów w których ktoś pokazuje, że ktoś tam jedzie na bocie, troszkę się to mija z celem.
A co do utworów, to zależy kto lubi jaki rodzaj muzyki, mam sporo filmików wmv na dysku i myślę, że tam jest wykorzystane naprawdę dużo kawałków. Ale co do muzyki to już zależy kto co lubi, niektórym nie przeszkadzają powtarzające się kawałki, jeśli pasują do filmu. Gusta...

Pozdrawiam, Tuben.
Tubtub jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-09-2008, 10:33   #15
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Domyślny

Ależ oczywiście że mija się z celem, mało tego, autorzy takich tematów powinni być banowani. Za karanie graczy są odpowiedzialni: gm, cm a zakładam że żaden nie odwiedza tego forum.
Tak, niektórym nie przeszkadzają ale ja napisałem że autor użył oklepanej muzyki a jest dużo fajnych kawałków. Zresztą nvm bo się spam robi.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania