|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=EDbl1PyQ99Q
Filmik przedstawia życie mojego knighta ;D Widziałem że ludzie robią takie więc postanowiłem wziąć z nich przykład ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Filmik nie najgorszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() nudne lol..same scenery z ju advenced..nie robcie takich glupich filmow bo wiekszosc nie chce tego ogladac..a ci co chca zasypiaja w polowie ; o 1/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Nie no niezły jesteś do 80 lvla (mając pacca...) expiłeś na ef (czyżby bot?) ...
no rozumiem d lair / dc -2 / guardy no ale elfy?... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Filmik Fajny
Możesz podac co to za muza ? ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() milasbys 5x tyle kasy na barbach czy ice witchach
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Lubie takie filmy dlatego skomentuję ten. Za świat daje duży minus, sorry ale to moje subiektywne spostrzeżenie , jezu za bota to juz jesteś spalony do końca do tego oklepana muzyka. 0 orginalności 0 jakiejś własnej twórczości. Ogólnie film na niskim poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Dee Maloney
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
|
![]() Osobiście nie jestem wielbicielem "filmików" które przedstawiają same screeny... Ale osobiście ten "filmik" mi się spodobał, różne screeny, taki przyjemny dla oka. Osobiście odnoszę wrażenie, że lepszy taki pokaz screenów od nudnawych filmików. Ogólne wrażenie pozytywne.
Cytuj:
![]() Pozdrawiam, Tuben. Ostatnio edytowany przez Tubtub - 03-09-2008 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Umiem przyjąć krytyke.Nie wiedziałem co mam tam dodać żeby było baardzo ciekawie.Poprostu jest to taki pokaz slajdów z ss jakich zrobiłem a co do osób ktore mówia ze bot itp.Bot byl 60-80 lvl z tymi drzewkami i moze tbi a tak to nie uzywam do jakiejs pomocy w tibi np. auto exp itp.
A to że bym miał więcej kasy na barbach i ice witchach to trudno.Nie gram dla lvl,kasy tylko dla przyjemnosci.To moja 1 postac i ma ona ponad 3 lata ... w tej chwili 139 lvl bym wbil w nieco ponad pól roku ... bo tibia jest już tak łatwa ;/ np. zrobiłem 50 palka w 2-3 tyg expiąc na barbarianach od 25-50 i zuzywajac 10 mf przez 25 lvl !!!! Gdzie tu jakas trudnosc? ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: w wenor
Imię: nie powiem bo haknom mi
Gildia: rurznie ale najleprze elity
Świat: karzdy durzy
Poziom: tak
Skille: terz
Poziom mag.: co
|
![]() ja pier**** co inny temat to najeżdżacie o botach, chce to boci i jego sprawa, dał film to skomentujcie czy fajny czy do dupy ale po co o tych botach?
STOP FU**ING FLAMES!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() a mnie sie podoba, co do EFa sam wiem jaka tam sie kase robi, wiec nie krytykujcie, jak nie wiecie. co do expa, jest tam w zaleznosci od dnia 25-45k/h wiec nieco gorzej niz zolwie.
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ma/miał bota spoko, Jego sprawa ale na tym forum zabronione jest rozpowszechnianie/pokazywanie/gloryfikowanie itp botów. Idź sobie na torga i wszyscy będą happy. Co do tego gdzie expił nie wypowiadam się, potrzebował kasy to i siedział na barbach dla mnie ok. I naprawde uwierzcie jest bardzo dużo piosenek nie wykorzystanych jeszcze w takich filmikach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Dee Maloney
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
![]() A co do utworów, to zależy kto lubi jaki rodzaj muzyki, mam sporo filmików wmv na dysku i myślę, że tam jest wykorzystane naprawdę dużo kawałków. Ale co do muzyki to już zależy kto co lubi, niektórym nie przeszkadzają powtarzające się kawałki, jeśli pasują do filmu. Gusta... ![]() Pozdrawiam, Tuben. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ależ oczywiście że mija się z celem, mało tego, autorzy takich tematów powinni być banowani. Za karanie graczy są odpowiedzialni: gm, cm a zakładam że żaden nie odwiedza tego forum.
Tak, niektórym nie przeszkadzają ale ja napisałem że autor użył oklepanej muzyki a jest dużo fajnych kawałków. Zresztą nvm bo się spam robi. |
![]() |
![]() |