![]() |
#11181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cranuxaric Maxo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Diabelki Astery
Świat: Astera
Poziom: 140
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11182 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Bierzesz behe na gołe klaty a ze mną bałeś się iść na wrl = (? ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 13:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() Zeby nie bylo ![]() ![]()
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11185 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
hahaha @Azer, bohater dzieci. No bo przecież nie ma róznicy pomiędzy 89rp vs. wtedy 115ek~ i 52ed/89rp vs 190~ stały bywalec frostów/kopalń.* Napisz w propsach do cipów, czy by nie mogli gdzieś tam dodać depo, specjalnie dla Ciebie bo jak wnioskuje chodzenie do depo to strata czasu, tak samo jak sen : ]. *Chyba, że twoje umiejętności gry są adekwatne do inteligencji, wtedy ubicie 'czołgu' jest jak najbardziej możliwe :^). Zresztą i tak jestem pewien, że nawet gdybyśmy wpadli, mieli wyższe lvle (Wiem, czujesz się lepszy, w końcu te 300h+/miesiąc daje jakieś efekty) i powoli zaczął byś zdychać wołał byś 89238912 osób na pomoc, tak samo, jak zajebisty pro playah' waszej gildii no-liferów Alkazator. Krótko mówiąc - Pierd*l się maniaku. SS z serii 'O ja pier-dole, jak dawno...' ![]() @Edit Dawać, flame part II XD Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Alka~ to sie na "Pan" dzieci jak wy powinny zwracac do niego
A co do mnie to zmien juz to "no lifer" bo juz sie nudne staje A co do kopalni to spoko wpadnijcie i pokazcie wasz "skill" Zadne dp mi tam potrzebne nie jest bo wiekszosc czasu co gram to afkuje bo mam lagi i wystarczy wejsc na erig i zobaczyc ile wbijam na dzien expa podzielic to na 100-200k na 1h i wyjdzie ci ile dziennie expie a reszta to jest afk pod domkiem no chyba ze za trudne zadanie dalem moze w podstawowce jeszcze was tego nie ucza to popros rodzicow niech pomoga ![]() Edit Tak tak gadaj se jak bedziecie mieli wieksze lvl to wpadniecie ale wtedy i ja bede mial wiekszy i bedzie znowu to samo " ze mam za duzy lvl" itp wiec takie gadki se podaruj bo to jest na poziomie dzieci z piaskownicy np "ja bym to zrobil" "to pokaz " "nie pokaze bo mi sie nie chce" Chcesz to se mnie wyzywaj ile dusza zapragnie mnie to nie rusza a ciebie nie bede wyzywal bo sie do twojego poziomu nie bede znizal "Dobranocki" w porownaniu do ciebie nie ogladam ale ogladam np" Dragon Ball" itp wiec jesli tu znowu starales sie mnie osmieszyc czy dojeba* mi to ci sie nie udalo bo ja w porownaniu do was sie nie wstydze tego co robie a opinia dzieciakow ktorzy kozaczyc umieja przez kabel mi nawet kolo dupy nie lata
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban Ostatnio edytowany przez Szlaga - 10-09-2008 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11187 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2008
|
![]() vhaloir a ty myslisz ze tu zondzisz?? azor gra tyle ile hce i mu nie mozesz zabronic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11188 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11189 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co, to chyba ja Ci dałem za trudne zadanie...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja > Ty Kwiatek > Ty Ty, tak btw. Jak tam wrażenia po wczorajszej dobranocce? Bo słyszałem, że Ty bajki oglądasz jeszcze o: @Edit Ty, ale mam nadzieje że zauważyłeś, iż zaprzeczyłeś sam sobie. Piszesz mi tu o gadkach z piaskownicy a sam napisałeś ""Dobranocki" w porownaniu do ciebie nie ogladam ale ogladam" oO? Do tego pierdolisz o tym lvlu jakby to było dzieło twojego życia. Get a life. Ponadto, widzę, że jednak miałem racje - nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Cytuj:
Cytuj:
*Zawyżał, bo krótko mówiąc, twoje wypociny przypominają mi teksty 12 latka, którego biją w szkole x] Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 19:08. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Poland/Przemyśl
Imię: Wolvmen
Profesja: Paladin
Poziom: 160
Skille: 99\76
Poziom mag.: 23
|
![]() No no bardzo ciekawe.
![]() |
#11191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: GW
Imię: Lesiulek
Gildia: Shinigami ^^
Poziom: 150
Skille: 90/90
Poziom mag.: 9
|
![]() a Ty byś wrócił a nie tylko na forum
![]() nooooooooooooooooob ;p @Vhal~ jeżeli Ci przeszkadza ile Azer expi, jest on-line to, czy w ogóle jego osoba, to z nim nie gadaj, bo sprawiasz wrażenie, że urzywając BOT-a i tak mu zazdrościsz lvl-a. @btw ktoś chętny na domek 49sqm w veno ? ![]() @edit: ile dajesz ? ![]() 300k i jest twój. ![]() Ostatnio edytowany przez Lesiulek - 11-09-2008 o 11:24. Powód: :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11192 |
Użytkownik forum
|
![]() Azer, a ta 5:15 to zanim poszedłeś spać czy już jak się obudziłeś?
I nie usuwać moich postów depile... Ostatnio edytowany przez Bob-Marlej - 10-09-2008 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11193 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do moich kłótni z Azerem - Czy to ja zawsze się w*******am w nie swoje kłótnie? 3/4 kłótni zaczynało się od tego, że to on wyskakiwał z jakąś ciętą ripostą po drodze robiąc z siebie debila a potem zdziwienie, że jest uważany za warzywo. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 18:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Goners - 10-09-2008 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11195 |
Użytkownik Forum
|
![]() O lol kto tu czytac nie umie przeczytaj jeszcze raz to co napisalem
"w porownaniu do ciebie nie ogladam (chodzi o dobranocki) ale ogladam np dragon balla" wez popros mame niech ci przeczyta tego posta jeszcze raz bo sam nie potrafisz A bede zaczynal i konczyl kiedy mi sie to bedzie podobalo bo taki mam kaprys i to forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie itp zgodnie z regulaminem wiec masz pecha Bob~ a kto powiedzial ze ja spie? jak juz pewno wyczytales ja jestem "no lifer" i nie spie ![]() Nie nigdy nie zauwaze jaki jestem "tepy" bo ciezko cos takiego zauwazyc u czlowieka "tepe" to moga byc noze czy rozne inne tego typu rzeczy Z placzem nigdy nie wychodzilem i nie bede wychodzil a nawet i wchodzil z powodu gry czy jakis dzieci ktore zgrywaja kozakow przez kabel wiec moze cos ci sie pomylilo z toba badz jakas inna osoba z waszej gildi A no i ja jak juz mowilem dla was moge byc uwarzany za "warzywo" mi to jak juz mowilem kolo dupy nie lata kto co o mnie mysli wiec wysilaj sie dalej i staraj sie mnie oczernic w oczach innych bo nadal nie rozumiesz tego ze mi to zwisa ![]() Edit Czemu mi nie odpiszesz? prawda zabolala? czy musisz sie spytac kolegow badz rodzicow co odpowiedziec na moj post bo sam nie potrafisz myslec
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban Ostatnio edytowany przez Szlaga - 10-09-2008 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bij oky? '_'
Cytuj:
~Ponowna olewka na 4um~ Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 10-09-2008 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Tez sie dowartosciowujesz wyzywajac? spoko dawaj dalej ![]() To wez zaposc te twoje "skrypty" wbij podobny lvl i wtedy nie bedziecie gadac ze macie za maly lvl zeby isc gdzies i mnie trapnac ![]() Na kopalni 3 ng(dla mniej kumatych ng-nighmatire)? oho to cos ci sie przysnilo i skoro sa "3" ng to czemu nie pojdziecie i nie sprobujecie nawet mnie trapnac na tych "3 " ng Nie porownuj mnie do kogos tam co jak wy przez kabel zgrywa kozaka ja mowilem ze wpadne to wpadne nie puszczam slow na wiatr to jest tylko kwestia czasu az pewna osoba wroci do polski tylko po policje czasem nie dzwoncie jak wisniak ![]() Ogladam co mi sie podoba gram w co mi sie podoba robie co mi sie podoba i nie zwracam uwagi na to co ktos o mnie mysli moje zycie moja sprawa a jesli tak was interesuje kto co robi to wezcie sie jak dorosniecie zatrudnijcie w telewizji i jakies wywiady o ludziach robcie czy cos A i podstawowke zdalem jak ty w pieluchy jeszcze robiles ![]() ![]() Edit A no i jeszcze jedno vhalowi sie skonczyly pomysly to ty musiales za niego cos napisac?spoko rozumiem ale jutro po szkole vhal wejdzie i po cytuje kilka moich wypowiedzi powyzywa mnie troche bo nic innego nie potrafi wiec twoje "wypociny" byly na marne
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban Ostatnio edytowany przez Szlaga - 11-09-2008 o 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Tomtreda<Digic>Szewiec
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera, Eternia
Poziom: 149
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Nic się nie zmienia na tej asterze nawet po w ch*j długich przerwach same kłótnie ;d
tu macie coś od starego Digica po bardzo długiej przerwie: 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() i 73 dist ;p ![]() 41. ![]() 1kk exspa. ![]() i to chyba koniec na kolejne pół roku ;[ Gz all wstawiaćjakieś ciekawe ss' pzdr Dig'
"Pamiętaj tu nic się nie zmienia..." Zapraszam na SS'y gildi Sinestesia ![]() Ostatnio edytowany przez Mastronis - 11-09-2008 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Zielona Góra/Poznań
Imię: Shu Teh'Warrior
Gildia: Ressurection
Poziom: 127
|
![]() Ostatnio edytowany przez Shu. - 11-09-2008 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tyro Olin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Heroes of Amorgos
Świat: Mythera
Poziom: 70
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() @Szlaga
Gz i mam pytanie... Jakie tam masz waste na kopach? :> A żeby nie było offtopa: ![]() Obecny stan postaci