Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-09-2008, 09:41   #381
Glannath
Użytkownik Forum

Glannath's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up
W Nibiru nie wierzę, ale akurat ty jestes żałosny, a nie śmieszny. ._.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-09-2008, 22:29   #382
Ambaro
Zbanowany

Data dołączenia: 24 08 2008

Domyślny

@ 2X UP

Mam dla ciebie rade..
Odlacz swoj komputer od pradu, i razem z monitorem wywal go przez okno
Moze dzieki temu jeszcze na kogos wyrosniesz.. Takich jak ty trzeba poprostu tepic

Ok a to juz nowe zdjecia Nibiru...

Zdjęcia zbliżającego się do Ziemi Nibiru wykonane 22 Maja 2008 Roku za pomocą South Pole Telscope (SPT). Zdjęcia wykonane z wykorzystaniem promieniowania podczerwonego pokazują Nibiru wraz z pięcioma otaczającymi satelitami, które akurat znalazły się w pobliżu.

http://rok-2012.blogspot.com/2008/07...ia-nibiru.html

@EDIT
Wg. mnie fake, a co wy o tym myslicie?

Kolejna fajna historia, niewiem czy utentyczna...

APOLLO 11 - TAJEMNICA NIBRU

Czy istnieje tajemnicza planeta Nibru???Dr Wladimir Azaza, radziecki fizyk i matematyk byl jednym z radzieckich naukowców, którzy podsluchiwali rozmowe Neila Armstronga i Buzza Aldrina a kontrola naziemnej obslugi lotu. Twierdzi on, ze Apollo 11 spotkalo na Ksiezycu istoty pozaziemskie. Spotkanie mialo miejsce krótko po wyladowaniu, jednak relacja astronautów nigdy nie zostala wyemitowana publicznie, poniewaz zostala ocenzurowana przez NASA.W relacji na zywo wygladalo to tak: Neil Armstrong po wyladowaniu Apollo 11 powiedzial, ze widzi jakies swiatla w okolicy jednego z kraterów. Po chwili z centrum kontroli lotów w Houston doszlo pytanie o dalsze informacje, w tym miejscu nastapily zaklócenia i juz nic nie bylo slychac Maurice Chatelain, specjalista od spraw lacznosci, który w tym czasie pracowal dla NASA, oswiadczyl publicznie, ze transmisja radiowa z Apolla11 zostala kilkakrotnie przerwana zeby zataic informacje dotyczace statków pozaziemskich. Twierdzi on równiez, ze kazda misja Apollo byla obserwowana Przez UFO.Podczas ladowania Apollo 8 Janmes Lovell powiedzial cos, co bylo bardzo dobrze slyszalne "Poinformowano nas, ze Swiety Mikolaj naprawde istnieje". Wielu ludzi twierdzi, ze te slowa maja jakis inny, ukryty sens. Major Colman VonKeviczky, badacz z Nowego Jorku, dowiedzial sie od wspólpracownika Neila Amstronga, ze po pokonaniu jednej czwartej drogi do Ksiezyca zaloga Apolla widziala i sfotografowala trzy obiekty w bliskiej odleglosci od pojazdu kosmicznego. Informator VonKeviczky'ego twierdzi jeszcze cos innego, znacznie bardziej niewiarygodnego: na pokladzie tych obiektów widziano postacie obcych istot, a w chwili, gdy kapsula Eagle podchodzila do ladowania, trzy takie obiekty znajdowaly sie juz na powierzchni Ksiezyca, a obcy z nich wyszli. Podobno Armstrong nie dostosowal sie do polecen z Houston i podszedl do obcych. Nikt nie wie co sie pózniej stalo, lecz Armstrong zostal wyrzucony z programu lotów kosmicznych. Jose Antonio Silva, pilot, który przypadkowo podsluchal rozmowe zalogi Apollo ze stacja na Ziemi, powiedzial na konferencji w Victorii "W trakcie jednego z ladowan na Ksiezycu mialem okazje przebywac w stacji naziemnej NASA w Fresdenillas i slyszec, jak jeden z astronautów meldowal o przybyciu kilku istot lub pojazdów które, wedlug Amerykanów, widziano dzien wczesniej na powierzchni Ksiezyca". Silva wspomnial tez o tym jak dyrektor naziemnej stacji lotów sila wyprosil go z pomieszczenia i zakazal mówic tego, co uslyszal. Jednak Silva nalezal do tych, którzy zawsze mówia to, co mysla.

Ostatnio edytowany przez Tana - 10-09-2008 o 22:03.
Ambaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-09-2008, 22:33   #383
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ambaro Pokaż post
Ok a to juz nowe zdjecia Nibiru...

Zdjęcia zbliżającego się do Ziemi Nibiru wykonane 22 Maja 2008 Roku za pomocą South Pole Telscope (SPT). Zdjęcia wykonane z wykorzystaniem promieniowania podczerwonego pokazują Nibiru wraz z pięcioma otaczającymi satelitami, które akurat znalazły się w pobliżu.

http://rok-2012.blogspot.com/2008/07...ia-nibiru.html

@EDIT
Wg. mnie fake, a co wy o tym myslicie?
Fake czy nie, w rozpierdzielenie Ziemi przez Nibiru nie wierzę.
domin3x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2008, 15:16   #384
Ambaro
Zbanowany

Domyślny

Ok wyedytowalem juz troche watek glowny (na 1 stronie).

Odswiezam temat
stary 10-09-2008, 16:07   #385
Wiatr
Użytkownik Forum

Wiatr's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!

Domyślny

"Poinformowano nas, ze Swiety Mikolaj naprawde istnieje".

Może przedyskutujmy ten wątek, co o tym sądzicie?
stary 10-09-2008, 16:47   #386
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
Fake czy nie, w rozpierdzielenie Ziemi przez Nibiru nie wierzę.
I dobrze, bo ona ma przelecieć, a nie rozpierdzielić się o nas.

Jaa ile razy już to pisałem.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2008, 19:08   #387
Anerian
Użytkownik Forum

Anerian's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków

Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
Anerian ma numer GG 1494880
Domyślny

Cytuj:
Mam dla ciebie rade..
Odlacz swoj komputer od pradu, i razem z monitorem wywal go przez okno
Moze dzieki temu jeszcze na kogos wyrosniesz.. Takich jak ty trzeba poprostu tepic
Hmm, najpierw kup sobie słownik ortograficzny to pogadamy, a kompa nie wywalę bo ostatnio kupowałem do niego quada i wydałem 1100 zeta (nie tylko za quada oczywiście), jakbyś napisał to parę tygodni temu może bym to rozpatrzył pozytywnie, ale tak to muszę odmówić. Ja jeszcze tam na kogoś wyrosnę może nawet wbrew pozorom nie na twardo stąpającego realistę, ale ja o ciebie bym się martwił, robienie takiego tematu na forum.tibia.pl, jak na mój gust od razu podważa jego wiarygodność, jesteś człowiekiem, który łyknie każdą bajeczkę/teorie spiskową. Ty wyraziłeś swoje zdanie o mnie, ja o tobie dlatego też w cywilizowany sposób zakończmy to tutaj i nie ciągnijmy tego dalej. A przy okazji, opcja edytuj się kłania

Cytuj:
I dobrze, bo ona ma przelecieć, a nie rozpierdzielić się o nas.

Jaa ile razy już to pisałem.
Nie wiem czemu, ale czasem w takich kwestiach ludzie cierpią na skrajną ślepotę i im więcej razy napiszesz, tym więcej ludzi będzie twierdziło że walnie, dlatego lepiej dać sobie spokój.

Hmm, zdjęcie ładne, tylko takie pytanko, co pokazuje?? Co do teorii z ufolami, prawdę mówiąc to jest to lepsze od mitów sumeryjskich (czy kto tam był), jakby się dało to poproszę o oryginalne nagrania z rozmów NASA - Amstrong (na których znajdują się te zakłócenia), a także te z Lovellem na temat Mikołaja.

PS. Chyba skończę z odwiedzaniem tego tematu, bo przestał być śmieszny, a zmienił się w jeden wielki ciemnogród (którym zresztą był od początku), powodzenia dla Bloodwina (swoją drogą chyba nainteligentniejszego tutaj ziomka twierdzącego że Niburu istnieje) w jego długiej jeszcze drodze nawracania userów na prawdziwą stronę teorii.

Ostatnio edytowany przez Anerian - 10-09-2008 o 19:11.
Anerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-09-2008, 21:47   #388
Ambaro
Zbanowany

Domyślny

@UP

Aha, czyli ze ty jestes tym madrym??
Temat jest zrobiony po to by o tym podyskutowac...
Naiwnym czlowiekiem jestes tylko ty

@Wiatr

Chyba mial na mysli jakies odkrycie
stary 10-09-2008, 22:36   #389
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@UP

Aha, czyli ze ty jestes tym madrym??
Temat jest zrobiony po to by o tym podyskutowac...
Naiwnym czlowiekiem jestes tylko ty
Ale o czym tu dyskutować? My tak naprawdę nie mamy zielonego pojęcia o tym, a skoro Ty się tym tak bardzo interesujesz, to możesz iść na jakieś forum o astronomii i tam poznasz więcej osób, które to fascynuje...
stary 11-09-2008, 14:59   #390
Ambaro
Zbanowany

Domyślny

@UP

Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów na dany temat przy użyciu przeglądarki internetowej.

Na forum dyskutujemy o danym temacie, a nie o osobach czytajacych to...

Niepodoba ci sie ten temat??
TO:

@Wiem ze dostane po tym bana ale ten temat robi sie jednym wielkim smietnikiem i trzeba to wkoncu wyczyscic..

Ostatnio edytowany przez Ambaro - 11-09-2008 o 15:05.
stary 11-09-2008, 17:02   #391
domin3x
Użytkownik Forum

domin3x's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@UP

Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów na dany temat przy użyciu przeglądarki internetowej.
Jakie kurwa poglądy? Jak można mieć poglądy na temat, o którym nie ma się zielonego pojęcia? To, czy to gówno w nas walnie, to nie zależy od nas, więc nie wiem, po co ta dyskusja. Zwłaszcza, że owa 'dyskusja' opiera się na wysyłaniu linków do opinii 'ekspertów'.
stary 11-09-2008, 18:25   #392
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Rotfl... dopiero teraz przeczytałem ten temat, ale takiego śmiechu się nie spodziewałem.

Istnienie brązowego krasnala w okolicach naszego układu słonecznego... Prawdopodobieństwo bliskie 0.
Ukryty tekst:
Oklaski dla osoby, która nazywa brązowego krasnala "planetą"... no po prostu niesamowita percepcja i znajomość astronomii.

Dotarcie "samotnej" planety z orbity Plutona do ziemi w 4 lata. Możliwe, mało prawdopodobne.
Ukryty tekst:
Aphelion dla Plutona (największego znanego przedstawiciela typu Dwarf Planet) wynosi 49.30503287 AU czyli ok 7,375,927,931 km.
Prędkość planety jest niska... najszybciej orbitująca planeta naszego układu słonecznego to ofc Merkury: 47.87 km/s.
Licząc w przybliżeniu możliwe jest aby planeta poruszająca się z prędkością 50km/s dotarła do ziemi z pozycji Plutona w ciągu 4 lat. Pytanie powstaje gdy zastanawiamy się co mogło takowej planecie nadać taką prędkość...

Istnienie i rozwój życia na planecie nie posiadającej własnej gwiazdy... Przy naszej wiedzy o istotach żywych: niemożliwe.
Ukryty tekst:
Cytuj:
Oto poczatek histori o Nibiru i jej mieszkancach Anunnaki, planecie ktora swoja podroz ku Ziemi tym razem zakonczy w 2012 roku i tworcy ludzkosci powroca znow...
Tak! Oczywiście, że na tej "planecie" musi istnieć życie... No bo przecież nie jest to brązowy krasnal... Co więcej naszym kosmitom nie przeszkadza ani kosmiczne promieniowanie, ani też życie z dala od słońca w temperaturze bliskiej zeru absolutnemu. No jasne. Przecież to, że atmosfera Plutona zamarza gdy jest on w największym oddaleniu wcale nie znaczy, że inne atmosfery też nie zamarzną no nie?
stary 11-09-2008, 21:12   #393
.Ryuuzaki.
Użytkownik Forum

.Ryuuzaki.'s Avatar

Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: z tesco.
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Historia o planeta, która ma przeleciec obok/udeżyc w ziemie za 4 lata pokonując przy tym długość nieco większą jak odleglosc od plutona do ziemi wydaje się być malo prawdziwa. W dodatku ta opowieść o mieszkańcach tej planety... Chyba zaczne budować bunkier bo niewiadomo co jeszcze wymyślą :|
stary 15-10-2008, 17:29   #394
Hinzu
Użytkownik Forum

Hinzu's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Hamburg

Świat: Nebula
Domyślny

Historia raczej malo prawdziwa, ale za Plutonem serio cos jest..
Mozna spokojnie odnotowac zaklucenia w trajektori jego lotu...

@DOWN

Mialem na mysli jakas planete/ Gwiazde..

Ostatnio edytowany przez Hinzu - 15-10-2008 o 17:34.
Hinzu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2008, 17:33   #395
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hinzu Pokaż post
Historia raczej malo prawdziwa, ale za Plutonem serio cos jest..
No, cały kosmos !
stary 15-10-2008, 17:39   #396
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

uznawania plutona za planete to tez ciekawy debilizm.

Swoja droga. Ten swiat bez klamstw i domyslow by nie istnial. Przyczyniacie sie dalszemu funkcjonowaniu ludzkosci, keep goin' .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hinzu
@DOWN

Mialem na mysli jakas planete/ Gwiazde.
Skoro jest planeta to sa gwiazdy. Skoro jsa giwazdy to sa galaktyki. Skoro sa galaktyki to jest kosmos. 1000 pkt. dla Yoha !

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw

Ostatnio edytowany przez Frapper - 15-10-2008 o 17:41.
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2008, 18:07   #397
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper Pokaż post
Skoro jest planeta to sa gwiazdy. Skoro jsa giwazdy to sa galaktyki. Skoro sa galaktyki to jest kosmos. 1000 pkt. dla Yoha !
Me ! Me ! Me ! Me !
Brawo ja.
Ja > pluton. Ocalę was przed zagładą.
stary 15-10-2008, 18:11   #398
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Do you know Louis Bouchard?
stary 15-10-2008, 18:27   #399
Ulrikk
Guest

Domyślny

Jak widać na tej fotografii, Nibiru NA PRAWDĘ istnieje i znajduje się tuż za Plutonem. Co ciekawe, można zauważyć, że na Nibiru znajdują się różnego rodzaju budynki... Co o tym sądzicie?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-10-2008, 18:37   #400
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@Ulrikk: Doom and total slaughter of human race are inevitable. Oni mają większe drzewa od nas!

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania