![]() |
#5223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Austria 2 - 0 France
Cyprus 1 - 1 Italy Dopiero 55', ale mały lol ![]() Ja nie oglądałem meczu Polski i widzę, że dobrze zrobiłem ![]() Myślę, żeby grać na poważnie cały czas a nie eksperymentować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Do tego:
Rumunia 0-3 Litwa Czarnogóra 2-2 Bulgaria Co do Wlochow, ogladalem 1 polowe na Rai Uno. To cud, ze nie przegrywaja 4:0, bo bramka Di Natale iscie kuriozalna mimo, ze byl to strzal z dystansu(Di Natale zbiega z boku na ukos do srodka, a srodkowy i boczny obronca pobiegli obaj za innym zawodnikiem)
![]() |
#5225 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Typowałem remis Polski i niestety sprawdziło się.
Nie lubię mieć racji w takich sytuacjach. A Włosi jak zwykle potrafią uciec spod gilotyny. W 1 kolejce meczów na + można zaliczyć postawę: - Andory, kto by się spodziewał tylko 2 bramek w plecy z Dumnymi Synami Albionu (czy jak ich tam zwą), - Litwa, bezproblemowe i w ładnym stylu wyjazdowe zwycięstwo nad Rumunami, - Austria, wynik i rywal mówią same za siebie, - Macedonia, Cypr oraz Czarnogóra Ostatnio edytowany przez Yossarian - 07-09-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z wakacji i aż głowa boli ile można przez tydzień postów naklepać. Jakieś ~100 mam do czytania ;s Z tego co po łebkach przeczytałem to najważniejsze jest to, że ludzie przerzucą się na City. Jedynym plusem tego nowego właściciela będzie to, że Manchester stanie się bardzo piłkarskim miastem- bardziej niż dotychczas, bo przewiduje, że b00m na City obejmie pół świata- tak jak to miało miejsce z Chelsea. Ciekawe co zrobią teraz niby-fani-Chelsea- czy zostaną przy TheBlues czy przerzucą się na Citizens.
Ogólnie to miło znów wpaść na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5227 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Kto by pomyslal, ze beniaminek I ligii, Flota Swinoujscie, bedzie az tak wysoko, klub bez zadnego wiekszego sponsora z budzetem 300tys bedzie gral tak rewelacyjnie, no no :-).
![]() |
#5228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() a Znicz schrzanił z Koroną 0-1 xd
@Edit Znicz w swoim pierwszym sezonie w II lidze(teraz I jak ktos nie wie) byl o krok od awansu do ekstraklasy xD Ostatnio edytowany przez Capality - 07-09-2008 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5229 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Jakoś leci, nie Bysiu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
Michail Fradkow
|
![]() Uwzgledniajac walkowery i bezposrednie pojedynki jestesmy nawet wyzej :-).
http://i33.tinypic.com/64fqt4.jpg ![]()
![]() |
#5231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() No ładnie im idzie, ale i tak pewnie skończą walcząc o utrzymanie ;P
Zdaję się, że widzew i zagłębie ma po 2 mecze mniej niż podbeskidzie. Tera widzew gra i wygrywa 1:0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5232 |
Michail Fradkow
|
![]() Poki co grajac z wielkimi klubami (Widzew, Gornik Leczna, Stalowa Wola) b. nie odstawali od rywali, wiec nie koniecznie, w dodatku wyspiarze moga sie pochwalic niesamowitym charakterem. W dodatku nie mamy zadnego sponsora, moze w zime gazoport ew. ktos inny zdecyduje sie wylozyc kase na klub, ktory i bez pieniedzy sobie poradzil i po okienku bedzie jeszcze lepiej :-).
![]() |
#5233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() A ja jestem ciekaw czy bedzie kolejna niespodzianka w Pucharze Polski. Stal Sanok(4liga) trafila na Widzew Lodz eliminujac Podbeskidzie. A jak pamietamy 2 lata temu wygrala z Legia Warszawa 2:1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5234 |
Michail Fradkow
|
![]() Co do PP poki co niespodzianek nie bylo, Dab przegral z Lechia, a klub z Kolobrzegu z Gdynska Arka.
![]() |
#5235 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Fakt nawet nieźle im idzie, jeżeli chodzi o klub z tak ograniczonym budżetem i z takim bilansem bramkowym. Pewnie cała runda jesienna będzie udana w ich wykonaniu (uroki beniaminków). A po zimie hmm... jeżeli nie znajdzie się sponsor i motywacja do gry to może nie być kolorowo.
![]() |
#5236 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#5237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Articuno, btw, dzis wlasnie otrzymalem karnet za 250 pln (jednak), i wbrew plotkom jest to karnet na cale rs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5238 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Omg, cóż za fascynujący mecz Polaków -_- Nie bardzo widać, że tu gra drużyna kelnerów, piekarzy i innych nie-zawodowców z drużyną która była kilka miechów temu na mundialu.
|
![]() |
![]() |