|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Imię: Dresik Pall
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 43
Skille: 75/52
Poziom mag.: 13
|
![]() Mam pytanie jak rozdzielić tibie bo gram z bratem na jednym kompie
On sorc ja pal i zmienianie hotkeyow tak jak mi sie podoba co dzien to mi sie nie chce jak byla tiba 7.6 to instalowalo sie tibie 2 razy i juza teraz lipa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Icy_Bu |
Ta wiadomość została usunięta przez Tompior.
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zapisać sobie plik "tibia.cfg". Ty osobny i brat osobny. Podmieniać w odpowiednim folderze na swój za każdym logowaniem.
Proponuje sobie napisać skrypt co by to robił jednym kliknięciem, np językiem wsadowym. Jak nie umiesz to kopiuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Nie sciagac!!! keylogger!!!!!
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Używasz Windows 2000, XP, Vista? Zrób osobne konta użytkownika dla siebie i brata, w ten sposób będziecie mieli osobne hotkeye, mapki itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Linków zawierających plik z keyloggerem ani zdjęć się nie cytuje, proszę pana.
@TOPIC Skłaniam się do wypowiedzi Ryby. @DOWN Zacytowałem emotkę. Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 14-09-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @UP:
A zacytowałeś obrazek ![]() @abdull1: Popieram ![]() @Top: Miałem kiedyś podobny problem, kiedy grałem z kuzynem (przyjechał do mnie na wakacje), ale wtedy nie miałem konta na tym forum i spytałem na TORGu. NIE OTRZYMAŁEM ODPOWIEDZI. Ale... kuzyn coś tam pogrzebał i wszystko było dobrze. |
![]() |