|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Chciałbym abyście w tym temacie wymieniali swoje opinie, poglądy na temat owego filmu. Film trwa 77 minut, ale warto go obejrzeć. Wg mnie, ukazuje on prawdę tego, co się wydarzyło 11 IX 2001 roku. Po obejrzeniu filmu można mieć wątpliwości, czy to Osama Bin Laden stoi za owymi atakami na bliźniacze wieże.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Osama pracował z Amerykanami. Władze mówią mu tak: "Ej, zrób zamieszanie u nas to my najedziemy na was z wojskami bo potrzebujemy od was ropę."
Ta wojna to jeden wielki kicz, a inne państwa się nabrały na coś takiego. Każdy się domyśli, że polecieli tam żeby zająć złoża ropy. Dla mnie te wypowiedzi Osamy są archiwalne, a on sam już jest zjadany przez robaki. Stany potrafią conajwyżej zagrozić palcem, nic więcej.
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 14-09-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() To był pretekst do zaatakowania Bliskiego Wschodu, tyle powiem.
Zaiste, mocny film, wiedziałem że Ameryka lubi bawić się w takiej intrygi, ale tego już za wiele o_O Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 14-09-2008 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Filmu nawet nie oglądam, odniosę się do artykułu "NCZAS!". Ten cały atak na WTC to była wspaniale przygotowana akcja wojskowa z niewiarygodną precyzją i profesjonalizmem. Tylko pogratulować amerykanom, szkoda tylko, że zapomnieli pozostawić wrak. Bush terrorysta atakuje kraje ze Wschodu pod pretekstem terroryzmu i zbrodni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Film widziałem tydzień temu. Otworzył mi oczy na prawdziwą amerykę. Szkoda tylko, że dla nich ważniejsza jest ropa, niż życie ludzkie...
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ogladalem inne filmy i dokomenty w tv, zawalily sie trzy budynki WTC 1,2 i 7 (o ile pamietam) co najdziwniejsze w nr.7 nie trafił samolot, został bez szfanku ale nagle sie zawalił, na filmach wygląda to jak precyzyjne wyburzanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Jeśli myślicie, że oglądniecie film i już wszystko wiecie o całym spisku i jesteście madafaka, to epic fail. Większość rzeczy opiera się na domysłach, jest dużo nieścisłości i przeinaczeń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moim skromnym zdaniem ten kto to wszystko nagrał był geniuszem ![]() Hugs and kisses @down Doskonała interpretacja faktów i bogaty zasób wiedzy, winszuje ;] Tak na marginesie to w każdym kraju obywatele łatwiej przyjmują informacje podawane im przez polityków swojego kraju niż specjalistów zagranicznych. Krystalicznym tego przykładem może być stosunek mieszkańców Rosji do wojny w Gruzji. Ostatnio edytowany przez Yebro - 14-09-2008 o 14:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Zgadzam sie z Nadrillem. Po obejrzeniu jednego filmu ktory i tak dokonca nie mowi prawdy nie staniecie sie 'oswieceni'.
Cytuj:
@topic co do filmu to widzialem go juz daaawno temu i od tamtego czasu blizej przyjrzalem sie calej sprawie. Na innym forum duzo na ten temat sie wypowiadalem a nawet uczestniczylem w debacie ktora niestety musialem opuscic z braku czasu nad sledzeniem kolejnych wydarzen i pisaniem postow. Krotko moge napisac ze w tym momencie juz jedynie smiesza mnie ludzie ktorzy wierza w swietosc rzadu USA co do 9/11. Wierza slepo w to poniewaz uwazaja swoje argumenty za jedyna prawde, lecz nie biora pod uwage tego ze dowodu na ktorych sie opieraja sa im dawane przez rzad USA ktory juz sie o to postaral zeby pasowaly one do calej ukladanki. Jest dziesiatki jak nie setki dowodow ktore pokazuja, ze jednak ten caly atak nie jest tak krystalicznie czysty od jakichkolwiek spiskow. Nie chce mi sie wypisywac zadnych, jesli bedzie potrzeba to wypowiem sie szerzej. Ps: co do WTC 7 to oficjalnie byl on tak zniszczony przez odlamki wtc 1 i 2 ktore spadajac uderzyly w budynek i pozar ktory tam szalal ze budynek sam sie zawalil. Nieoficjalnie? Jest nagranie w ktorym (bodajże) szef strazy pozarnej wydaje rozkaz o natychmiastowym zburzeniu budynku (slawne 'pull it'), tylko pytanie skad tak szybko znalazly sie tam ladunki wybuchowe? Czy to nie dziwne ze w wtc 7 znajdowala sie siedziba CIA i tysiace roznych, tajnych dokumentow. Na reke bylo wyburzenie tego budynku i 'niefortunne stracenie' tych dokumentow... Do tego perfekcyjne wyburzenie tegoż budynku. Oficjalny pozar zapisze sie w historii ze wzgledu na to ze to 3 przypadek w historii zawalenia sie budynku poprzez pozar.... zaraz po wtc 1 i wtc 2. Nigdy wczesniej w historii to sie nie stalo a nagle stalo sie to w 3, jednych z najnowoczesniejszych budynkach na swiecie. Mozna napisac takze o budynkach ktore plonelo godzinami... BA, dniami... gdzie strawione zostaje praktycznie wszystko prócz szkieletu budynku ale zaden z takich budynkow sie nigdy nie zawalil. Jak juz mowilem, nie bede sie rozpisywal. Dla mnie ta sprawa jest prosta. bless
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@DOWN: Hej, dobre to z bronią jądrową! Będę miał argument na proamerykanów : P. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 14-09-2008 o 15:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Nie wiem, co to ma do rzeczy. Może wolałbyś zamiast zniszczenia (niecałkowitego na dodatek) dwóch miast i zabicia ok. 140 tys. ludzi widzieć inwazję amerykanów na właściwe wyspy japońskie, co skończyło by się jeszcze większymi stratami tak w infrastrukturze, jak i w ludziach (po obu stronach). Poza tym, to nawet dobrze, że użyto broni jądrowej i przekonano się o jej sile w czasach, kiedy była jeszcze stosunkowo słaba plus było ich tylko parę sztuk. Wyobrażasz sobie, co by się działo, gdyby została użyta na jeszcze większą skalę np. w Korei?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() @Snagoth
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kedis_Lithan - 14-09-2008 o 15:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Powiem wam tylko ze wojna to niesamowicie dobry biznes i kaska leci.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Nawiasem mówiąc, coś ostatnio dużo osób na tym forum ma skłonności do teorii spiskowych.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
PS Atak jądrowy na Hiroszimę/Nagasaki wcale nie był najkrwawszym uderzeniem w drugiej wojnie światowej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mnie te teorie spiskowe walą a jestem ZA wojną w iraku i afganie trzbea ich tam trzymac krótko bo jak sie talibowie okopią to wtedy bedzie przejebane i caly swiat bedzie trzas portkami
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Najlepiej zapytaj kogoś z architektury lub budownictwa ; ).
![]() |
![]() |