![]() |
#2362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Fate / Stay Night <=== Wyjeb*** anime bardzo mi sie spodobalo i chcialbym oj chcialbym zeby z gry fate hollow ataraxia zrobili anime bo w fsn nie powiedziano wiele ciekawych rzeczy...
Noi mam kolejna prosbe o anime niezadlugie niezakrotkie ale fajne noi nie szukam jakis komedi przez cale anime tylko zeby fight byl ;] I najlepiej zeby mozna bylo ogladnac online bo ze sciaganiem to nie za bardzo ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Czego~
No obejrzalem dwa odcinki "Hanbun no Tsuki~" i wedlug mnie, jest dobrze ^^ Zobaczymy jak sie rozwinie, jutro dokoncze. @DDoS Dzieki! Zabiore sie jak tylko znajde chwilke. Oyasuminasai! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Milano8 jako fsn ci sie spodobało to proponuje ci Zero no tsukaima na anime.wbijam.pl niby nie ma podobieństw lecz tak samo jak w fsn jest watek romantyczny hrhr, walki na spoko poziomie , animacja jak i muzyka tez sa calkiem udane no i najważniejsze główny bohater (laska) tez przyzywa sługę (chlopaka)(Na odwrót żeby nie było) wiec jak dla mnie podobieństw było całkiem sporo aby zacząć ta serie no i oczywiście nie zawiodłem sie na niej
ps.są 3 sezony każdy po około 12 odcinków. Oyasumi ps2. A jak naprawdę zależy ci na samych walkach i całkiem udanej fabule to polecam ci niby dziecinnego naruto którego oglądam po dziś i nie mogę doczekać sie nowych odcinków które wychodzą przeważnie co tydzień. (Za 2 tygodnia będą 2 tzw. Naruto Shipunded Special hyhy
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 18-09-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Wyjaśni mi ktoś jak jest ze sprawą napisów? Te typu .ssa, czy .ass działają normalnie. Chodzi głównie o .txt- te się spóźniają/spieszą. Nie jest to raczej wina odtwarzacza, próbowałem około 5. Może trzeba by było je jakoś przekonwertować?
![]() |
#2366 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Cytuj:
odcinki online znajdziesz na www.veoh.com
![]() |
![]() |
#2367 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Inne odtwarzacze zapewne też posiadają podobną funkcję.
![]() |
![]() |
#2368 |
Blondynka
|
![]() Best Player także posiada opcję przesuwania napisów. Wystarczy w czasie filmu nacisnąć shift+< lub shift+>. Opcja ta przesuwa napisy o 0,5 sekundy. Do tego zauważyłam tam jakiś edytor, lecz ani razu go jeszcze nie użyłam.
![]() |
![]() |
#2369 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Posiada ktoś może już napisy do 188 ep Bleacha ?
![]() |
#2370 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @top Hah, wziąłem się za Haruhi...
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() szukam jakiegoś fajnego nie zbyt długiego wciągającego anime bez większego ecchi...
![]() |
![]() |
#2372 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
btw. koszyk ty ze szczecina ? z ciekawosci moge zapytac jaka ulica i gdzie ? ;] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora do tego: Hoshi no Koe Saikano Kimi ga Nozomu Eien also Koi Kaze Jak widziałeś, moge podac więcej. ~~Torrent pusty ; / Ostatnio edytowany przez Czegochcesz - 18-09-2008 o 17:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() dzięki,sprawdzę hoshi no koe,bo reszta to romanse/ecchi+ ...
jakieś Jeszce propozycje ![]()
![]() |
![]() |
#2375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Interlude
3 odcinki kazdy po 40min, 0 ecchi ani romansow. @no ba. Jak chcesz top zagadaj do mnie na gg to ci powiem dokladnie bo tutaj spoilowac nie chce. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 18-09-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ooo,ktoś tu oglądał Interlude ^^ zrozumiałeś,o co chodzi na końcu? Bo ja tak średnio ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Rayza
Obejrz Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, warto ![]() @Czego~ Dzieki, naprawde fajne anime, co prawda nie spodziewalem sie takiego zakonczenia a raczej zlego, no ale zostalem mile zaskoczony, a moral tez poruszajacy. Takze polecam wszystkim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down, jakieś szczegółe dla niedorozwiniętego Nariego? ; P. Zresztą to nie jest aż takie ważne, po prostu będę ściągał z dołączonymi napisami.
Ostatnio edytowany przez Nari - 18-09-2008 o 18:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
@Rayza Żaden z tytułów które podałem, nie podchodzą pod ecchi... @Nari Kumpel mówi, że bawi się w subowanie - nawet na subedicie Ci pójdą dobrze napisy, jak zmienisz FPS. Ostatnio edytowany przez Czegochcesz - 18-09-2008 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() A ja znowu z zupelnie innej beczki. Czy ktoś z was golądał Serial Experiments Lain?
Jak wrażenia? Spotykałam się z całkowicie rozbieżnymi opiniami. Jak dla mnie cała seria miażdży ![]()