![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2008
|
![]() Tu macie dwa filmiki mojego bro
http://www.youtube.com/watch?v=LXBh2EDi7M4 i http://www.youtube.com/watch?v=KgbSnQp9BE8 komenty itp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() fajnie filmiki, i jedno pytanko. Zauwazylem ze bardzo plynnie gra chodzi, mi tak nigdy niechodzila. Jakiego kompa i netu uzywa bro?<jezeli oczywicie mozna spytac>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
|
![]() Filmiki swietnie złozone.
Przekaz Filmikow rowniez nienajgorszy. Dobra robota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ano, film całkiem fajny, jedyną wadą która bije na oczy jest prawie kompletny brak jakiejkolwiek fabuły, tylko sklejka za sklejką jakichś tam akcji...
Mimo wszystko treść ciekawa i fajne efekty; miło się ogląda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() soundtracki z naruto pasuja
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Ostatnimi czasy pojawiaja sie filmy HD na youtube (Przykladem moga byc gameplaye z Crysisa). Jakby zmieszac tibie, youtube i hd... to bylby dobry pomysl, bo normalnie to na youtubie filmiki z tibii sa hooyiowe....
co do filmiku... hmmm 6/10 xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Używam do tego programu sony vegas 8.x
A co do neta jestem posiadaczem neti 4mb. Nigdy z netia nie mam problemow (kicki itp), a raczej raz mialem problem jak kabel byl przygnieciony to go wymienilem ![]() Do nagrywania bardzo dobry jest fraps, tyle ze 5-10 min nagranego materialu zajmuje az 2gb+. Thx za opinie nastepnym razem postaram sie zrobic cos lepszego xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Te filmiki rowniez mozna ogladac w HD na youtube ponizej filmika czasem jest "watch in hight quality" , wtedy jakos filmika zwrasta i dzwieku (z mono na stereo ![]() |
|
![]() |
![]() |