![]() |
#5321 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Chłopak delikatnie się zamotał. Według mnie, żart spoko, można się pośmiać.
|
![]() |
#5322 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Mi strasznie szkoda Savioli...
Manchester: Tevez, Rooney, Berbatov Chelsea: Drogba, Anelka, Kalou Arsenal: Adebayor, Van Persie, Eduardo Liverpool: Torres, Keane, Kuyt, Babel Real: Van Nistelrooy, Raul, Higuan Barcelona: Eto'o, Henry, Messi, Bojan, Gudjohnsen Villareal: Nihat, Rossi, Altidore Juventus: Del Piero, Trezeguet, Amauri, Iaquinta Milan: Shevchenko, Inzaghi, Pato, Borriello Inter: Ibrahimovic, Adriano, Crespo, Cruz Roma: Totti, Vucinic, Montella, Esposito Bayern: Toni, Klose, Podolski Do czołówki Europy się nie dostanie. Olympiakos, Panathinaikos, Celtic, Rangers, Zenit, Sparta itd... W tych raczej niechciałby grać. Lyon, Marsyllie, Monaco, Porto, Sporting, Benfica Tylko tu ma szanse na pokazanie się. Niestety, zdaje mi się, że on wybierze jakąś słabszą drużynę z Hiszpanii... A szkoda, bo może w Sportingu i Monaco nie, ale z Porto walczyłby o najwyższe cele, tak samo jak z Lyonem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Robbie 20 milionów do conference się nadaje.
![]() |
#5324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() @Ditto:Tak, ale jeśli zostanie w Realu może wygryźć Raula i Van Nistelrooya. Przecież młodzikami to oni nie są.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ditto: Teraz to juz za pozno, mial wiele ofert z roznych klubow, m.in. Juventusu, a skompromitowal sie i wybral najgorsza oferte z mozliwych. Real to wiadomo, najwiekszy wrog Barcy, do tego byl swiadom, ze bedzie tam rezerwowym.
![]() |
#5326 | |
Zbanowany
|
![]() @Up
W Juventusie też by się marnował. Na razie musi się pokazać w jakiejś nieco słabszej drużynie, żeby później miał miejsce w składzie w jakiejś lepszej. Cytuj:
@Down Yoh nie rozumie, że piłkarzy nie ocenia się na zasadzie "Arsenal się nim nie interesował - ciota"... Ostatnio edytowany przez Ditto - 20-09-2008 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @Yoh
Co do samego Robbiego to trzeba mu dac czas. A co niby Kuyt, nie jest pilkarska elita leszczu?
![]() |
#5328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Jeny przejmujecie się kretynem
![]() Btw. Każdy z czwórki wymienionych przez Ditto zawodników Liver miałby z palcem w nosie pewnie miejsce w pierwszej 11-stce Arsenalu ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Keane się nie sprawdzi. Za stary, za słaby. Mocno przepłacony. Ale Benitez lubi drogich przeciętniaków.
Cytuj:
![]() Piłkarska elita to tacy piłkarze jak Ibrahimović. Stawiasz między nimi Kuyta ? Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 20-09-2008 o 19:29. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Stawiam tam Kuyta. Nie jeden trener chciałby mieć piłkarza, który tak zapieprza na boisku, ma żelazne płuca, jest szybki i umie strzelać bramki. Cczęsto nie dostrzega się jego roli na boisku. Ty byś pewnie tylko patrzył jak Zlatan ładnie się piłeczką bawi w reklamach nike. A Saviola to nigdy mnie nie zachwycał. Taka podróba Messiego z niego jest. Ostatnio edytowany przez Fintex - 20-09-2008 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Yoh sorry ale Ibrahimovic jest lepszy od Kuyta tylko pod aspektem technicznym, i tylko pod tym ;d
![]() |
#5333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Nie probojcie na sile wmowic ze Yoh nie ma racji,Ibrahomvic to inna,wyzsza pulka niz Kuyt.Jest lepszy nie tylko technicznie,uderznie z dystansu,strzal,drybling,gra z pilka i bez.Nie porownujcie fiata do mercedesa.W europie malo jest zawodnikow pokroju Zlatana i napewno nie jest nim Kuyt.
![]() |
![]() |
#5334 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Fakt, według mnie także nie opłaca się porównywać Ibrahimovicia z Kuytem. To jednak chyba jest inna bajka jeżeli chodzi o wiele atrybutów technicznych, fizycznych i mentalnych. Może nie jestem obiektywny, ze względu na to, iż nigdy nie przepadałem za Holendrem a Szweda cenię za grę w Amsterdamie.
Jak byłbym trenerem to zdecydowanie wolałbym mieć Zlatana w swojej 11.
Lonely Pall Jeżeli w jakiś sposób moje poglądy lub spostrzeżenia zainteresowały, zaciekawiły lub po prostu zbulwersowały Ciebie, zapraszam do rzeczowej dyskusji. Ostatnio edytowany przez Yossarian - 21-09-2008 o 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Również wydarzenie sportowe,
46 DERBY RZESZOWA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5336 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @Edit Przypomniały mi się te czasy :< To były najpiękniejsze footballowe chwile w moim życiu. Kto pamięta Elbera i Makaaya? BTW. Zwierzę się wam: Ukryty tekst:
@Down Ale to tylko moja wizja, że on by tam pasował itp. itd. ![]() Ostatnio edytowany przez Ditto - 21-09-2008 o 11:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ale Saviola też miałbyć drugim Maradoną ;P Messiemu chyba bliżej jest do niego niż Javierowi.
Niech se gra w Lyonie.. to prawie tak jakby grał w Barcie ![]() http://www.sport.es/vivo/recursos/fo...301588_CAS.jpg Zlatan ma duży potenciał, ale imo nie do końca go wykorzystuje. Zależy też od taktyki trenera czy wolałby pracusia, który zapieprza po całej linii boiska czy kolesia, któremu się rzuci piłkę, poprzepycha się, pomacha rękami, zrobie kilka zwodów i uderzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5340 |
Zbanowany
|
![]() No tak, ale czek dis ałt! Gdyby grał w Arsenalu, to pokazałby 100% swoich umiejętności. Strzelałby tyle bramek, ile taki cały Manchester United (on w lidze, ManUtd w ogóle). Bo Clichy i Sagna to najlepsi boczni obrońcy, a do tego mają najlepszego Fabregasa i najlepszego Adebayora, co dzięki najlepszemu Nasriemu i Rosickiemu daje nam najlepszego Gallasa i Toure! Przy dodatku najlepszego Diaby i Van Persie może wyjść najlepszy Ibrahimovic. Niesamowite, prawda? Jak dobrze pójdzie, to wygrają nawet Carling Cup i udowodnią po raz kolejny, że są najlepszymi mudżinkami na świecie!
@Edit Swoją drogą, pamiętacie dlaczego Henry odszedł do Barcelony? Żeby osiągnąć coś w Lidze Mistrzów. Co się okazuje? To kłamstwo! Po prostu Henry to nie murzyn, przez co nie pasował do reszty drużyny, proste! Ostatnio edytowany przez Ditto - 21-09-2008 o 11:12. |
![]() |
![]() |