![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Mi się podoba, ta Kraina Elfów jest bardzo gites
![]() + Plusy - Nice Sklejka - Super Ściany ![]() - Wodospad - Ent - Fajne Outy - Lampy Fajne - Balisada ![]() - Fajna Góra - Minusy - Wodospad ładny, ale te skały... - Są bliźniaki-elfy - Dziwnie wygląda zanużenie rąk Enta Reszta spox ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Drow i błoto
![]() Ichigo i Byakuya ![]()
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
|
![]() To błoto błota nie przypomina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobra daje swoje pace. Takie tam efekty do pocwiczenia (nic specjalnego x.X). Sry za stare outy Ichigo, Inoue i Chada.
![]() I cos z FMA... Edward i krag transmutacji/alchemiczny. ![]() No i cwiczenia krwi. Troche denne ale co tam. ;p ![]() @Aragami Pierwsze mi sie bardzo podoba. Drugie jest ok tylko huyowy out Byakuy. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 22-09-2008 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Krąg najlepszy.
W tym obrazku z Bleach’a nie podoba mi się tylko out ichigo, za bardzo przypomina Citizen’a. Na ostatnim obrazku nie podoba mi się sztylet Eda, lepiej by wyglądał jakby był wzdłuż ręki. Poza tym bardzo ładnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() ![]() BMW M3 GTO [NFS:Most Wanted]. Jak będzie mi się chciało to może inne też zrobię. Ostatnio edytowany przez shady<3 - 24-09-2008 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Cytuj:
![]() @Pacz_knight Powiem tyle Ulquiorra (dobrze napisałem?? XD) ma za chudy mieczyk... Ubogie outy ;s. Krąg chyba nie twój... Do krwi nic nie mam tyle że out jest zjebany ;s. Pocwicz nad efektem cieniu i popracuj nad outami ... @Aragami Cytuj:
Byakuya: nie ma dla niego ratunku ... Rozwalony i tyle brzydki tez ;s. All outy nie podobają mi sie... EDIT Cytuj:
2.Co do Ulquiorry to rozumiem. 3.To że nie robisz zajebistych outów gdyż najlepiej samemu pocieniowac, gdyż lepsza zabawa. Tak jeżeli się wzorowałeś ale twoje outy są takie ... Proste? 4.Mam pojęcie w outach krótko siedze a między innymi np. Sezu wyprosiłem go o krytyke mojego outa... On powiedział że oprócz włosów ujdzie. 5.STFU. Siedze dłużej w grafice więc ja wiem bardziej. Nie robiłem żenująco ciągle outfity... Ostatnio edytowany przez bleachz - 25-09-2008 o 18:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Dodałem Ford Mustang GT[NFS:MW] @down Ty się chyba na cieniowaniu nie znasz. Szyby nie mogą być u góry ciemniejsze bo to stamtąd pada światło... Btw. "Odemnie[JA]" i "Masz u mnie..." ... znowu jakiś koleś się wywyższa, a nie wie kogo się czepia... @edit No właśnie. Nie chodzi ci o szyby. Nie chodzi o felgi. To o co? prff.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez shady<3 - 25-09-2008 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zbanowany
|
![]() Do Forda Mustanga GT nie mam nic... (Zrób szyby przezroczyszte a z góry ciemniejsze chyba wiesz o co mi chodzi..) Chce zobaczyc jak to robisz ;s.
Narazie dostaniesz odemnie (JA) 7/10 jeżeli spodoba mi się v.2 o ile zrobisz to masz u mnie MAX'a ;d. Edit: Aaaa!!!?>>.<< Felgi im odpierdziel, najlepiej chromówki ;D. Edit2: Taa...pewnie Einsteina się czepiam(?). Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi to trudno. Nie będę się ubiegac i dawac specjalnie ci ss'a. Edit3: Boshe Fake'i to cała grafika?! Człowieku chyba zapomniałeś o między innymi np. sygnach... Tu zbyt długo nie będę siedzec bo nic mi nie przyniesie... A na sygnach, userbarach, themach itd. itp. to moge zarobic niezłą sumke pieniędzy... Ludzie nawet biorą userbary za 30PLN a takie to ja umiem zrobic... No i znowu ortografia, człowieku weś najlepiej miej pod ręka słownik jak piszesz te posty bo żal patrzec ![]() Ostatnio edytowany przez bleachz - 26-09-2008 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taaa wiem miecz Ulquiorry dalem pierwszy leprzy bo niewidzialem go w animcu (troche sie opuscilo epow ;p) wiec dalem pierwsza leprza katane. Co do kregu to oczywiscie ze nie moj. Wziolem go z google grafiki gdzie jest masa tych kregow, a ja poprostu dodalem swoj efekt ![]() Dobra przejdzmy do outa... Eee co jest w nim nie tak bo nie rozumiem? All jest wedlug mnie ok i jest podobny do swojego pierwowzoru. No chyba ze nie ogladales/czytales anime/mangi to pomine ta wypowiedz. Z efektem cieniu niewiem o co ci chodzi. Chyba chodzi ci o cieniowanie? To tak jak powiedzial Shady nieznasz sie na cieniowaniu >.> I jeszcze jedno... Nie pouczaj mnie z outami bo nie masz o nich zadnego pojecia ;< @Mikes Cytuj:
![]() Moja wypowiedz byc moze byla zbedna, ale nie mialem na celu sie nad toba znecac czy cos, bo tego nie lubie, tylko normalnie mowilem. Chyba zle mnie zrozumiales ![]() @Shady Ładne autka. Pierwsze (BMW? xd) najbardziej mi sie podoba. ;] P.S. Sry za ten maly offtop na poczatku posta xd @edit 2 Cytuj:
3. Chyba za durzo tych "gdyz" =.= Huh w outach siedze calkiem sporo i zapewne nie widziales all mojego arsenalu, to co mozesz mowic z sa proste? Zrob leprze mastachu bo jak narazie to nic ciekawego po za bezsensownym pitoleniem nie pokazales -.-" 4. Taaa tylko Sezu... A mnie chwalilo durzo osob takich jak Speed, Koper i inni mistrzowie i jakos sie tym nie podniecam -.-" 5. No to sie chlopcze mylisz... Z kad wiesz ze siedzisz dlurzej? Po porownaniu mojej daty dolaczenia do forum, ktora i tak jest mylna? Malo logicznie myslisz ;/ Bez odbioru... Zeby nie wprowadzac zbednego offtopu. -.-" Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 25-09-2008 o 21:30. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik forum
|
![]() Oceńcie tą pracę:
Pewien Wojownik zabłąkał się pośród wysokich gór. Trzymając oręż w ręku wyszedł na wysoką górę, na której czekała go niespodzianka - Żywiołak Powietrza! ![]() PS: Srry, że ''niby odszedłem'' ale wyjechałem na dosyć długo za granicę, no i myślałem, że nie wrócę do Tibia.pl (jakoś mi się nie chciało być tutaj ;/) ale dziwnie mi było bez Tipja.pe el. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Hmmm... Szczerze to bardzo mi sie podoba xD Niby takie proste ale jest ok. All jest fajne prucz tego outa ktory jest tragiczny. ![]() @topic Dobra moja praca... Kuchiyose no Jutsu w wykonaniu Kakashiego. ;p ![]() ![]() ![]() @down Ja pracuje w PS'ie (photo shop) i robie dokladnie tak jak mowisz (no moze nie tak samo ale podobnie tylko z innymi parametrami). Wlasnie nie chodzilo mi zeby bylo to tak jak twoje tylko takie jak z anime. Ale rozumie o co ci chodzi. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 30-09-2008 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik forum
|
![]() Up: Podoba mi się obrazek 1. Jednak ta chmura i te małe chmurki tragiczne
![]() ja ci proponuję: Zrób nową warstwę w gimpie, np. pędzel, zmniejsz trochę cieniowanie, i daj na SMALL GALAXE (dobrze pisze?) potem jak skończysz malować daj na ROZMYCIE GAUSSA i jak chcesz to możesz ROZMYCIE W RUCHU, efekt - moja mgła ![]() Ale jest spox |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() @up
Zagmatwane to. A wystarczy tylko 'renendrowanie' ![]() Pierwsze - efekt wszechogarniającej nudy. Drugie - chęc pocwiczenia efektów. ![]() - ![]() Aff, zapomniałem! Oczywiście chciałem się światu pochwalic jędrnymi piersiami pani przechadzającej się uliacami miasta, nad którymi [piersiami] trochę posiedziałem (trudno dopasowac kolor) xD Ostatnio edytowany przez Glannath - 30-09-2008 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Erotoman(czyt. up):
Ładna mgiełka i mieczyk. Sklejka bardzo ładna. Tak, tak... piersi również. Czuję, że możesz być niezłym fake'owcem.
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() @2xup
Ładne lokacje, ładna sklejka, ładny efekt i ładne piersi -.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Szwacz
Ładne te "literki" od kuchyose pierwsza big chmura do przeżycia a te mgiełki takie proste. A pieski są zue ;< @Glannath Ta kolesiówa ma taką klatę jak chłopak przynajmniej w moim odczuciu xD, drugi obrazek fajny ;>
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W00T?
To są kobiece piersi? LoL. Tak słabo wycieniowane, że myślałem, że to facet... Ty się bierz za ćwiczenie cieniowania bo marną twoja przyszłość w robieniu outfitów widzę. Za cycki 0/10...Z przodu plery, z tyłu plery, gdzie są cyce do cholery? ...
![]() |
#360 |
Zbanowany
|
![]() Ernesto Ruz:
Jeżeli jest tak wysoko to czemu nie ma śniegu?! @Pacz Wiem że coś jest zle ale niewiem co w tej chmurze ;s. Życze dalszego robienia twoich efekcików bo masz chyba najwięcej postów w Niedokończonych Fakach Xd. @Glannath shady<3 ma racjeee... Podaj mi tego outa na pw/gg XDD! Przerobie na takie jakie ma Orihime Inoue z Bleach... Ona ma piersi jak poduszka, nawet w nich spac można!!! |
![]() |
![]() |