--> | --> |
![]() |
#541 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Mam jeszcze jedno małe pytnko...
Kupiłem sobie dzisiaj Czas Eplosive Arrows, no i se czaruje Burst arrowsy... Mój kumpel jak to zobaczył to lał ze mnie i mówił że to jest lipne cóś... Mówił że nie pyci sie tego czarować bo to dla magów, że przy sile uderzenia znaczenie ma mlvl a nie distance... Czy on mówił prawdę, albo jak ktoś by był łaskawy ( ![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Tak, miał rację. Burst Arrows jest dobre dla magów. Można je sprzedawać. Ja moim palkiem robię bursty koledze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#543 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: L.W.
|
![]() Wątpie żeby jakiś mag kupował burtsy ponieważ to strata kasy(1 na 6 szczalek może trafi) , paladyni którzy nie mają h lvl to raczej rewelacyjnych hitów z bursta nie będą sadzić, w ogóle szczalki denne(choć nie tak jak poison arrowy
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Po pierwsze burst arrows zawsze trafiaja poniewaz zadaja obrazenia obszarowe.
Po drugie Burst arrows sa idealne dla magow na npvp. (szczegolnie hero). Po trzecie jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
#545 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() MAM PYTANKO
![]() Wiem że jeśli zakupie pacc'a i będę miał promocję i pacc się skończy to jesli ponownie go wykupie promocja wraca. Ale czy jest jakis określony czas, w którym trzeba wykupic kolejnego pacca zeby nie tracic promocji(chodzi mi o to czy jak wykupie kolejny pacc zalużmy po 2-3 latach to tez odzyskam promocję??) Będę Wdzięczny jak ktoś odpowie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie ma określonego czasu. Po prostu: promocję masz automatycznie, gdy po raz kolejny wykupisz pacca.
#547 |
Guest
|
![]() Co trzeba zrobic ( prosze o dokładny opis ) aby zainstalowac i grac w Tibie na linuxie juz sciagnałem i rozpakowałem
Old Tibia client for Linux version 7.4 ale i tak nie działa prosze o szybka odpowiedz Z góry dziekuje |
![]() |
#548 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Ja mam takie pytanko :
Jak wyslac parcel(paczke) i gdzie ona trafia i jak to sie robi. Prosze o odpowiedz. I plose zebyscie sie nie smaili bo jestem nowy. ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nastepnie rzucasz parcel na Mail Box i parcel odrazu laduje w depo tej osoby w odpowiednim miescie. Uwaga! Wazne jest zeby label byl bezposrednio w parcelu a nie gdzies w worku w nim. I po napisaniu nicka i miasta sprawdz czy nie masz literowek. Jesli wpisales cos zle to parcel zamiast poleciec do kogos wyladuje na wierzchu mail box i ktos ci go pewnie ukradnie. Aha. Mozesz wysylac parcele tez do siebie. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Tylko mam jesce jedno pytanie : Gdzie na foldzie jest mail box i jak stsmtond wyslac parcel z lootbagiem do carlin. Plizka. odpowiedzcie
|
![]() |
![]() |
#551 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() |
#552 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Mam dwa male pytanka;
1.Gdzie mozna znalezc postac zwana "Nah'Bob"?? 2.Gdzie mozna znalezc zelazo?? Dzieki za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
eX Moderator
|
![]() @Ilorian:
1. W fortecy djinów. Niebieskich albo zielonych, nie pamiętam ![]() 2. Piece of iron - są respawny tego czegoś w kilku miejscach. O jednym wiem, że jest (a przynajmniej był) na PoH, w okolicy tych wszystkich cyklopów i minosów
#554 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() jak ktos wie jak wyrywac runy ( czyli zrobic ) bo wiem ze mozna ale czy do tego potrzeba cos albo jakis wysoki mlvl??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
eX Moderator
|
![]() @up: Naucz się szukać.
tibia.pl -> magia (poradnik): http://tibia.pl/mag_tutorial.php
#556 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Fajnie by bylo gdyby byl taki poradnik dotyczacy qwestuw
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
eX Moderator
|
![]() @Black: temat quest spoilingu był już wiele razy poruszany na forum, zawsze z taką samą konkluzją. BTW: to jest sekcja FAQ!
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ja mam takie male pytanko
![]() z jakimi skillami i lvlem mozna isc blokowac yetiego ??? i jakie skille i lvl pallka do bicia razem z blokerem ??? moze ktos wie ??? a moze lepiej isc na draga ???
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mam pytania czy oplaca sie kupic czar do robienia posion arrows? po ile one truja? i po ile biora power bolty?
#560 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() 1.Nie Poison arrows sa nieprzydatne.
2. Sprawdz sobie w kalkulatorze na stronie.