![]() |
#5361 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak narazie ManU wygrywa ;-) i dobrze. Jesli tak sie skonczy to Arsenal ma narazie lidera. Jeszcze liczyc na wigan dzis, zeby Koguty przegrały kolejny mecz !
A co do Henrego, to oczywiste, ze chciał cos zdobyc, i widzial ze w Arsenalu nie ma narazie szans, dlatego odszedl a wy sie klocicie od 3 stron o to samo ![]()
|
![]() |
#5362 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykład plx. (Except goalkeepers) Obrońców w sumie można znaleźć, ale pomocników/napastników? tam trzeba najwięcej harować.[/quote]
Seedorf, Figo. Nie powiesz chyba, ze w podeszłym wieku grali słabo ? A, no i jeszcze Pires. Robiert Pires.
![]() |
#5363 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A, no i jeszcze Pires. Robiert Pires.[/quote] Bez przesady z tym Piresem... Teraz ma właśnie 35 lat, a jak gra to wszyscy wiemy. Figo też nie grał tak jak kiedyś w tamtym roku. Seedorf nawet nie ma 35 lat. Kto gra w wieku 35 lat, tak samo jak za najlepszych lat? Pomyśl ![]() Cieszy przewaga Manchesteru. Ostatnio edytowany przez Ditto - 21-09-2008 o 16:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() SuperPippo!
![]() |
![]() |
![]() |
#5365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Chelsea - MU 1:1 87' min |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5366 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Arsenal 11:2 12
![]() |
![]() |
#5367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() O Figo nie wiem, bo nie oglądam ligi włoskiej a rzadko w LM inter wychodził z grupy. Seedorf ma teraz 32 lata a wtedy jak kozaczył z Milanem w LM mial ~30. Najlepiej widać to teraz jak dziadki z milanu se nie radzą i nie ma ich w LM. Pires średnio. Inzaghi rzeczywiście mimo swojego wieku radzi sobie b. dobrze, ale sytuacja podobna do Seedorfa tyle, ze Pippo je starszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Zawodnikiem, ktory nie ma sobie równych w futbolu nazywam takiego, który potrafi w pojedynke rozstrzygnąć losy meczów.. takimi byli: Pele, Maradona(szczególnie on), R10 za swoich dobrych czasów. Po prostu, jak jest 90 minuta 1;1 ważny mecz on potrafi sam przejść 4 zawodników i wpakować piłke do siaty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dennis Bergkamp.
![]() |
#5371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Maffus - zly przyklad,bo tu faworyzujesz zawodnikow z lini pomocy czy ataku,a chodzi o zawodnikow niezastapionych,z ostatnich lat paru sie znajdzie.
Lothar Matheus,Maldini,Cannavaro,Carlos,Zidane,Figo,Zanet ti,Ballack(w Bayernie),Denilson,(ten z kadry brazylii 1998,,dla mnie pierwszy co zaczal z pilka robic rzeczy niesamowite,ktore teraz sie okresla Joga Bonito,ahh jak on gral w tym Betisie,niestety rownie co genialny to chimeryczny i wiecznie kontuzjowany...) i wielu wielu innych. edit: bym zapomnial mojego pierwszego pilkarskiego idola,Batigol!
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 21-09-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Czytaj ze zrozumieniem, chodziło mi o dane pozycje (np. Buffon nie ma dla mnie równych jeśli chodzi bramkarzy, a Messi jako skrzydłowy/cofnięty napastnik) 2. Jak się do kogoś zwracasz z imienia/nicka to wypada poprawnie go napisać, ale widocznie w szkole podstawowej nie doszedłeś jeszcze do tego 3. Nigdy Krystyny nie uważałem za najlepszego piłkarza świata. Jak popracuje nad charakterem, walecznością i grą w obronie to pogadamy ![]() Bez przesady, Bergkamp wielkim zawodnikiem był, ale w ostatnim 15-leciu byli IMO nawet lepsi od Niego. Ronaldo (brazylijski), RvN, Raul, Shearer, Batistuta np. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5373 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() QFT
Drobna próbka jego skilla: http://www.youtube.com/watch?v=609IaF2nfRA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jak mozna porownywac napastnikow z pomocnikiem?
![]() |
#5376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co wiem, to Ruud, Raul i Bergkamp są napastnikami.
![]()
![]() |
#5377 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Bergkamp wielką był legendą. Ale bylo wielu rownych/lepszych jemu.
Thomison czy cos tam: Mi chodzilo ogolnie, o kazdego zawodnika. Nigdy jednoznacznie nie mozna powiedziec ze ktos jest lepszy od kogos. To odnosi sie do Cytuj:
![]() |
![]() |
#5378 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Jezuu Mafus czy cos tam, bracie Yoha, Kanonjeże...
![]() ![]()
![]() |
#5379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra olewając Yoha i jego giermków....
Maggic oglądałeś dzisiejszy klasyk? Jeżeli tak, napisałbyś coś o nim? (ja nie miałem przyjemności oglądać) |
![]() |
![]() |