|  | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2006 Lokacja: Chorzów Wiek: 32 Posty: 32 Profesja: Elder Druid Gildia: Castus Świat: Titania Poziom: 91 | Ja osobiscie czasami zazdroszcze ludziom typu Kamarroo, Sarumaan itp. ze ich jedynym zyciowym zmartwieniem jest Tibia i wymyslanie coraz to bardziej barwnych wyzwisk. Dość prymitywne ale czasem tez bym tak chcial ;< No cuż, life is brutal panowie x) 
				__________________ We are hate crew, we stand and we won't fall ! We are for none, and noone for all. FUCK YOU ! We will fight till last hit And make sure we talk no shit ! | 
|  |   | 
|  | 
|  | #22 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Lokacja: UK/Łódź Wiek: 34 Posty: 1,369 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania | Cytuj: 
  | |
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2008 Posty: 88 |  | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Lokacja: UK/Łódź Wiek: 34 Posty: 1,369 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania |  | 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2008 Lokacja: W klatce Posty: 40 Stan: Aktywny Gracz Imię: niedługo zobaczysz (= Gildia: Castus Świat: Titania Poziom: xx Skille: ??\?? Poziom mag.: xx | troche zle trafiles kolego i szkoda ze mam 20 a nie 14 lat ty pewnie ledwo od ziemi odrastasz. a nie sorry widzialem twoj paskudny ryj na filmiku, dosc dlugi jestes. ale troche smutny, w domu bija? czy w szkole przezywaja? ;/ i fajny styl ubierania masz, jak 6 klasa podstawowki na wfie  
				__________________ noob: pl? pl: tak a Rammsy na to: to s*******aj | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2008 Posty: 88 | Jezeli widzi mojego posta, osoba ktora zrobila postac Dixyra Rudy Cyc, TO CHUJ CI W DUPSKO KONSKI NAPLECIE XDDDD | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 04 2005 Posty: 433 Stan: Początkujący Imię: Seq The Master Profesja: Elder Druid Gildia: Oven Świat: Titania Poziom: 178 Poziom mag.: 76 | Telewizja klamie! A w szczegolnosci TVN! Aha no i ten co robi zajebiste fuzje nickow. Gratuluje pelnego kretynizmu, dziewczyne bys sobie znalazl a nie siedzisz przed pc i trzepiesz komucha bo wymysliles zajebiste polaczenie 2 nickow. Pozatym przykre jest to ze to osoba z mojej gildi. 
				__________________ Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie | 
|  |   | 
|  | #29 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 szkoda , ze mam 18 lat , poslij swoje foto pieknisiu ;* | |
|  |   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum | Emok zoperuj sobie twarz slepy tepy idioto jak zobaczylem twoje foto pierwsze co mi wpadlo na mysl to PCK POZDRO Ostatnio edytowany przez Sarumaan - 19-09-2008 o 09:48. | 
|  |   | 
|  | #31 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Lokacja: UK/Łódź Wiek: 34 Posty: 1,369 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania | Cytuj: 
 Na drugi raz nie edytuj postów, żebym zauważył, że masz problem. Z ukłonami, Ślepy, tępy, idiota - Emok. P.S: Wyślij swoje foto. | |
|  |   | 
|  | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2008 Posty: 88 | www.youtube.com  -> Fusion Rl -> Sarumaan   !? | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 06 2008 Lokacja: Bochnia Wiek: 35 Posty: 138 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kamarroo Profesja: Elder Druid Gildia: Para Squad Forever Świat: Titania Poziom: 80 Poziom mag.: 59 | Ale wy jestescie pojebani ;p nie wyzywajcie juz sie bo przykro mi i jeszcze sie Dixyra czegos nauczy i bedzie w domu powtarzał i mam będzie musiała dac kare xDDDD 
				__________________ Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca | 
|  |   | 
|  | #34 | |
  | |
|  |   | 
|  | #35 | |
 | |
|  |   | 
|  | #36 | |
   Ja nie muszę przekleństw używać, umiem inaczej rozmawiać. ^_^ @Sarumaan Śmianie się z czyjegoś wyglądu jest nie w moim stylu :x Sam nie jesteś C. Ronaldo, więc pls shut up. Poza tym, nie jestem nikim w Castusie, pasuje? Chodzę do LO, klasa maturalna. Ostatnio edytowany przez Emok - 22-09-2008 o 09:20. | |
|  |   | 
|  | #37 | |
 i C.ronaldo jak dla mnie jest pionkiem , moge tez dopowiedziec , ze pilka nozna to syf , a liga polska totalne dno ;p | |
|  |   | 
|  | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2005 Lokacja: UK/Łódź Wiek: 34 Posty: 1,369 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Titania |  | 
|  |   | 
|  | #39 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2008 Posty: 88 | Cytuj: 
  TY KONSKI NAPLECIE XDDD @up z expienia na Goromie Ostatnio edytowany przez Dixyra - 22-09-2008 o 20:16. | |
|  |   | 
|  | #40 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 06 2008 Lokacja: Bochnia Wiek: 35 Posty: 138 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kamarroo Profesja: Elder Druid Gildia: Para Squad Forever Świat: Titania Poziom: 80 Poziom mag.: 59 | Cytuj: 
 a ładny mam avatar?xDD (nareszcie wpadłem jak sie to ustawia hahaah) emok ja tez maturalna klasa xD i zdaje z geografii znaczy jak mnie dopuszczą xD 
				__________________ Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca | |
|  |   |