![]() |
#5401 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#5402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Fragment wywiad z Jose Murinho:
Zawsze chce Pan wygrać? Cytuj:
Yoh: Przyznaj sie, czytałeś to?! ![]() ![]() Edit: jeszcze cytat z bloga: Jutro Arsenal spotka się z Sheffield United w Pucharze Ligi. Rzecze Wenger There is a possibility it will be the youngest side ever. In the first team there are many players around 20. In the Carling Cup we will keep a few in there but the side will be more between 16 and 19. At Arsenal you can say 20 and 21-year-olds are the experienced players. Carling cup! gogogo Ostatnio edytowany przez Fintex - 22-09-2008 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5403 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie czytałem, od początku mówię, że oglądam mecze Interu i widzę, że Zlatan nie może grać na 100%. No ale pewnie. Przecież wy, wielce obiektywni forumowicze, wiecie lepiej ode mnie.
![]()
![]() |
#5404 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie widzialem twojego posta przed moim i teraz na niego odpowiem.
Mourinho tą wypowiedzią dał do zrozumienia, że chce wykorzystac ten potencjał..... Czy to ważne dla Mourinho czy Beniteza, żeby grać pięknie ładnie, żeby jakiś Yoh z Polski był nim zachwycony? nie. Ważne są dla nich trofea. Policz sobie ile ich zdobyli Mourinho, Benitez a ile Wenger >_< Teraz mógłbym powiedzieć, że Barca zamiata i tak wszystkich bo gra pięknie i skutecznie. Zdobyła lige mistrzów, zdobyła 2 razy mistrzostwo hiszpanii ostatnio. Ale to nie w moim stylu. Ja osobiście bardzo cenie takich zawodników jak Kuyt bo pracują dla innych. Kuyt dla Torresa. A taki Wayne Rooney? przecież on zapieprza w obronie wspomagając Ferdinanda i Vidica. Dzięki temu Cristiano zdobył tyle bramek ile zdobył. Przeczytałem niedawno: "Artystą chce przecież być każdy, robotnikiem niewielu." Tym bardziej, że artysta jest wszędzie zawsze doceniany i chwalony a robotnik jechany bo nie umie żonglować piłeczką przez co jest jechany przez kibiców pokroju Yoha. Zresztą gra zawodnika nie zależy tylko od zawodnika, ale przede wszystkim od trenera. Ostatnio edytowany przez Fintex - 22-09-2008 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
W 100 % zgadzam się z Fintexem. Obok gwiazd rodem z okładek "Bravo Sport", takich jak Zlatan, są też piłkarze, którzy wykonują tytaniczną pracę na boisku, zapieprzają na to, by Krystynka, Walcott, czy J.Cole mogli se porobić tricki z przodu. I Ci właśnie niedocenieni piłkarze też są gwiazdami i należy o nich pamiętać oraz mieć szacunek i nie nazywać ich słabymi tylko dlatego, że nie robią takich sztuczek technicznych co niektórzy sławniejsi koledzy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5406 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Wenger w Anglii zdobył więcej niż Benitez i Mourinho.
Cytuj:
Cytuj:
No i Wenger, w przeciwieństwie do Beniteza, zdobył przynajmniej mistrzostwo kraju. Have you ever seen Gerrard win the league ? Cytuj:
![]() Cytuj:
A Rooney to Rooney, osobna bajka. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A spytaj się kibica np., no nie wiem, Plymouth, który klub jest najlepszy na świecie. Zgadnij, co ci powie ? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 22-09-2008 o 21:45. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5407 | |||||||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wenger przez 12 lat zdobył 3 mistrzostwa Anglii i 4 razy puchar anglii i 4 razy tarcze dobroczynności. Mourinho w 3 lata zdobył 2 tytuły mistrza Anglii, 1 tytuł pucharu anglii, 2 tytuły pucharu ligii i tarcze dobroczynności.
Huh? Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Powiedz mi którego zawodnika grę ty lubisz oprócz (ex)zawodników arsenalu i zlatana? Czasem odnosze wrażenie, że tylko i wyłącznie oglądasz mecze arsenalu jakbyś znał tylko ich. Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5408 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Wes Brown zaapelował do młodych piłkarzy "Czerwonych Diabłów", aby podczas dzisiejszego spotkania z Middlesborough dali z siebie wszystko. Mecze w ramach Carling Cup są jego zdaniem świetną okazją, by pokazać swoje umiejętnosci sir Aleksowi Fergusonowi.
"Carling Cup to wspaniałe zawody" - mówił obrońca dla MUTV. - "Niedawno udało nam się je wygrać [w 2006r. - przyp. red], a nieco wcześniej przegraliśmy w finale [z Liverpoolem w 2003r.]. Kiedy byłem młodszy i nie miałem pewnego miejsca w pierwszej drużynie, to była świetna okazja dla piłkarzy takich jak ja żeby się pokazać". Kiedy 10 lat temu Brown pierwszy raz zagrał w Pucharze Ligi, sporadycznie grywał już w drużynie seniorskiej. Z kolei piłkarze tacy, jak Jonny Evans, John O'Shea czy Paul Scholes debiutowali właśnie w tych rozgrywkach. "Nie chodzi tylko o to, ponieważ przystepujemy do wszystkich rozgrywek chcąc je wygrać, ale takie mecze pomagają młodym zawodnikom, ponieważ zdobywają oni niezbędne doświadczenie. Kiedy nasza młodzież przegląda terminarz, szuka przede wszystkim spotkań w ramach Carling Cup. To prawdopodobnie największe zawody, w jakich w tym sezonie weźmie udział. Poza tym to dla nich świetna okazja, by pokazać menedżerowi co są w stanie zrobić, jeśli na nich postawi". Myślę, że Arsenal bez doświadczonych graczy jest faworytem, a wy? Manchester United/Chlesea Londyn/Real Madryt/FC Barcelona? Ostatnio edytowany przez Ditto - 23-09-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5409 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czy Senna jest lepszy, polemizowałbym, ale dla mnie Makelele, wespół w zespół z Gattuso, to najlepszy DP świata. Nawet w tak "podeszłym" wieku. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#5410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To już nawet nie jest śmieszne...
No i Lacio zatonęło! Zedorf! Zambrota! Pato! Kaka'! Yoh, ten kibic musiałby być taki jak Ty. Wątpie, że kibic takiego klubu uważa go za najlepszy... Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 23-09-2008 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5411 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Basco Slask Wroclaw, i bynajmniej Slask nie ma nowego sponsora, tylko basko to dziecko asko, ktore buduja nowa hale dla Slaska na mym osiedlu...
Przy zlych okolicznosciach, 5 miesiecy przerwy Trezegola, damn it.
![]() |
#5415 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() W oczach kibica tak, ale zdrowy rozsadek, w przeciwienstwie do Yoha mam i doskonale wiem, ze jest masa duzo lepszych klubow ;-).
![]() |
#5417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mamusia o swoim synku też powie - jesteś najpiękniejszym bobaskiem. I wydrapie oczy innej matce, która powie, że to bullshit, bo to jej bobas jest najlepszy.
![]() |
![]() |
#5418 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5420 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Articuno na derby dolnego slaska na poczatku grudnia idziesz? Bo jesli tak, to na 90% sie na nich spotkamy :) I jakby jeszcze ktos mogl mi wyjasnic jak z Legnickiej/Trzemeskiej dojsc na Oporowska (a konkretniej na stadion WKS) to juz w ogole cud miod :]
BTW, chodza ploty ze Wojcik moze wrocic do Polski, a konkretniej do Czarnych Slupsk. Amagad, to wtedy by sie wyjasnilo na dobre kto w PLK mialby najsilniej obsadzonego centra ; Co ja bym dal, zeby Filipovski wyjebal z Turowa Townesa (wg zeznan naocznych swiadkow jest "nieco" slabszy od Turka, ktory z kolei do piet nie dorownuje Drobnjakowi) i chociaz na jeden sezon zlamal swoja zasade niezatrudniania weteranow ;/;/;/ Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |