![]() |
#5421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() W sumie to nie do końca mnie zrozumiałeś. Wygląd dziewczyny nie ocenia się za pomocą jakiś wyznaczonych kryteriów (np, że każda blondynka jest ładna, a brunetka nie). A 'wielkość' klubu można ocenić wg konkretnych kryteriów.
![]() |
|
![]() |
#5423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Problem w tym ze Kuyt w tamtym sezonie większość meczy grał na prawym skrzydle, przez co zreszta otrzymał miano Króliczka Duracell bo przez cały mecz biegał tam i z powrotem, czasami nic z tego nie wychodziło, a czasami dużo z tego wychodziło, i jak na napastnika grającego na skrzydle, bez bajecznej techniki 11 goli to nawet niezły wynik.
Zobaczymy na koniec sezonu co pokaże Keane, takim piłkarzom czasami wystarczy 1 gol, zeby sie wreszcie odblokować, Robbie wreszcie go zdobędzie i pokaże na co go stać.
![]() |
#5424 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() w Ciągu 3 lat zdobył niewiele mniej. Gdyby był w anglii 12 lat to by miał 2x tyle co Wenger lajtowo. A no i chyba zapomniałem o tym, że był w ciągu 3 lat 2 razy półfinalistą LM. 2x przegrał z hmmm..... no ten... z Benitezem o.O
Cytuj:
Cytuj:
Może był zmęczony? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5425 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A Flaminiego na Euro nie zabrali, nie mógł pokazać umiejętności. Senna jest stricte defensorem, a Flamini potrafi też z fantazją zaatakować. I to ich różni. A w CC Arsenal w pierwszej połowi gromi Sheffield 3:0, Bendtner - Vela, Bendtner - Ramsey, Vela - Bendtner. Świetnie zapowiada się duet Nicklas - Carlos.
![]() |
![]() |
#5426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Flaminiemu skonczyl sie kontrakt w Londynie, dostal dobra oferte z Mediolanu, wiec tam wyjechal.
![]() |
#5427 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nicklas Bendtner (31')
Nicklas Bendtner (42') Carlos Vela (44') Carlos Vela (50') Jack Wilshere (57') Carlos Vela (87') 6:0 z Sheffield.
![]() |
#5428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() I kto to mówi...
![]() |
#5429 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fintex - 23-09-2008 o 23:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To ten, co się miota: "Premierszip najlepsiejsza bo chocby rankingi tak muwio1!!"
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5431 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kładą kasę, bo jest najlepsza. ![]() Cytuj:
Ale przecież Serie a iz de best, bo tam jest Milan, ale co to Milan, spadkowicz ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5432 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: Jaki spadkowicz?! Przecież to jest drużyna mająca aspiracje i walcząca w tym sezonie o miejsce w pucharze UEFA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Cytuj:
Jasne, bo marzeniem Flaminiego było być w Arsenalu do końca kariery. Po co tym dla Ciebie każdy piłkarz, który odejdzie z tego hegemona Carling Cup jest pizdą. I nie wyśmiewaj Milanu, bo ten kub w ciągu 4 lat zdobył więcej w Europejskich Pucharach niż ten Twój klubik w przeciągu całej historii. Tez nie lubię Milanu, między innymi za ich politykę transferową, ale mam do tej drużyny szacunek za to, co osiągneli w tym tysiącleciu i do jakiej perfekcji w grze obronnej dochodzili w wielu spotkaniach. Ostatnio edytowany przez Thomisson - 24-09-2008 o 07:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5434 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Kwestia gustu
Cytuj:
![]() Cytuj:
BTW. Mam wrażenie, że ten temat to Yoh vs. All z przerwami na jakieś informacje dotyczące wyników. @Down: Zidane też miał wolną rękę jeśli chodzi o zachowanie na boisku. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 24-09-2008 o 13:15. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Bo tak jest.W duzej mierze dzieki Yoh'owi ten temat funkcjonuje,ale denerwuje mnie to ze tylko swoj punkt widzenia uznaje za jedyny wlasciwy np. z tym iz Zlatan sie marnuje w Interze,bzdura.Ograniczony nieco jest przez zalozenia taktyczne ale tak jest/bylo ze wszystkimi zawodnikami ktorzy pracuja z dobrymi trenerami,wyjatkiem jest Rijkard,ktory pozwalal Ronaldinho swego czasu na wszystko,przez pewien okres byl najlepszy,ale potem stalo sie to co musialo od samowolki.
![]() |
![]() |
#5436 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do włoskiej ligii to chyba nie pamiętasz tych (dość niedawnych czasów) gdy Juventus grał z Milanem w finale LM. Milan zresztą to częsty finalista tych rozgrywek więc nie kpij z klubu, który więcej osiągnął od Arsenalu "Carling cup" Londyn. Pewnie teraz odpowiesz, że anglia miała w tym sezonie dwóch finalistów LM, ale laske na to wykładam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5437 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Fintex, do nie dawna cię lubiłem i nawet szanowałem. Ale dużo straciłeś w moich oczach. Btw: Polecam: http://www.4shared.com/file/64215506...field_Utd.html Skrót z meczu Arsenalu z Sheffield, warto zobaczyć, jak młodzi zawodnicy grają. To jest coś fantastycznego, ich polot, fantazja, wręcz bajeczna technika. I coraz bardziej fantastyczny Bendtner, który przypomina Bergkampa... Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 24-09-2008 o 15:49. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5438 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Juventus z Zambrottą i Davidsem <3
Rui Costa i Rivaldo... Czyli to, z czego się już wam zwierzałem xD @Down Może jesteś fajny, ajj Dla mnie masz dałna :/ Ostatnio edytowany przez Ditto - 24-09-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Dużo, bo nie dla każdego Premiership > La Liga. Uwierz mi.
@UP: I z Zidanem ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 24-09-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Zenit 1-3 CSKA
To jest komedia?! Ciekawe,kto tu jest prawdziwym fanem swojego klubu? Jeśli jesteście za MU tylko dlatego,że tam gra imba pro full kozak ronaldo to tacy z was kibice jak z Yoha Węgier Bo ja waszych ukochanych klubów nie rozumiem...