![]() |
#602 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Świat: Morgana
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Umiescilem ta wiadomosc z zabiciem lavio bo jak zabije jakiegos avisa z nizszym lvl to mowia ze tylko takie lvl umiem zabijac ze wiekszego nie potrafie. Mysle ze tym ragiem dalem przyklad ze moge zabic podobny lvl do siebie. Mysle ze teraz nie powiecie ze te 3 lvl roznicy to tez latwo mi z nim poszlo jak z kazdym inna osoba. chcialem tylko oznajmic ze znam moc postaci i wiem ze dam rade zabic jeszcze wiekszy lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
|
![]() No graty mimo tego kogo lubie a kogos nie.
A o Avis to sadze ze kazdy by sie wku gdyby ktos na nas zarabial oj spore pieniadze i na mysl zeby sie dzielic zwalil wine na nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
No i tak wielkie bravo za zabicie kogos kto sie leczy exura i robi mapklika. Przyznaje to jest OWNED (lavio znoobil XD) ale ty dalej jestes nikim. Wsadz fraga w comment i chwal sie kolegom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Cytuj:
za to wy pokazaliscie pvp walac z combo bota, wcale nie bronie victerona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]() @up
Wiadomo ^.^ ![]() Pozdro ! |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu zaczyna sie Forumfighterowanie?
![]() ![]() ![]() Z tego co ja wiem to Szymon trafił w idealny moment Xddd a ze vic ma mocne ue a lavio mial seta na sobie co ma podajność na obrażenia od energi to sie exurką nie wyleczył... Xdddd ale i tak lavio juz to odrobił i jeśli chodziło o przypomnienie o sobie Szymon to dobra robota Xdddd
![]() |
#610 |
Zbanowany
|
![]() No czasami sie popelnia bledy jak sie gra non stop na swoim charze. Ciekawe co by bylo jakby Szymon gral non stop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
![]() Napisales to jak by Vic nigdy zadnego fraga nie zrobil i jaral sie nim jak Yazo Bone na kims tam. Gdyby mial wklejac wszystkie fragi w comment juz dawno by sie tam nie miescily
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jakby wpisac same fragi Szymona to uwierz mi ,ze by sie zmiescily ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() GZ Vic
![]() Teraz Powolutku All Murzynów Wykos ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Tak to mi sie najbardziej podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chill Out Szymek naprawde uwazałem tak jak ty , ale poznałem tych ludzi i naprawde jest inaczej, z każdym mozna pogadać na każdy temat pomogą kiedy trzeba RLY szkoda ze wszystko sie tak potoczyło jak potoczyło....
i tak powstał Czookapik. ![]() RAKÓW & STALÓWKA Ostatnio edytowany przez Torpeter - 25-09-2008 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() czoka wg mnie zaliczasz sie juz do tej grupy ktora boi sie o postac i to normalne ze reprezentujesz juz inny pkt widzenia ale ciezko sie nie zgodzic z vicem, murzyn musial wygrac wojne, polaczki chcieli sie wbic na szczyt, zaprosil brudasow ... i jak to wszystko sie teraz konczy, brudasy dostali w dupe, polaczki jak tylko sie upomnieli o pieniadze zostali wy**(aleni z avis, a russel zostal na szczycie jak byl z 40kk zysku i nie w glowie mu sie teraz dzielic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
|
![]() Czooka sie boi o postac ? lol on doszedl do wojny 170~ RP i to ma byc banie sie ? Wybiegal na akcje prawie zawsze ... Pochwal sie moze kim ty doszedles ? Hmm ? -.- jesli mowisz ze on zalicza sie do grupy ktora boi sie o postac, a moze poprostu wogule cie w wojnie nie bylo slychac ani widac ;o ? WoooT ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Racja, jesteśmy spoko
![]() ![]() |
![]() |