![]() |
#641 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Stan: Na Emeryturze
Gildia: NIC
|
![]() To była tylko odpowiedz na pytanie " Kto grał akurat na victoriano " . Wiec juz sie tak nie spinaj
![]()
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lhoptic
Sep 27 2008, 12:02:59 CEST Killed at Level 137 by Mell Fearless and by Kuvok
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
|
![]() Napisz za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
|
![]() Padl bo zabil chara lookeyya podczas dobijania 100 lvl. Nie wiemy czy dla zartow walil ue czy nie, ale zbytnio nie chcial placic za tego deda i tlumaczyl sie zbyt duzym stezeniem alkoholu w organizmie
![]()
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() to coś wiadomo o wojnie ? będzie czy jednak tak jak zawsze polacy nic nie zrobią...
|
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Nie wiej jak wojna ale sytuacja stala sie ciekawa, a moze po prostu jej dobrze nie rozumiem. Moze ktos ja dokładnie wyjasnic ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vicek z rana zrobil sobie malutki rajd po ankrahmun, dopadl mnie jak szedlem do djiina bez zadnego mfa, tylko z health potami... jego "boskie" pvp tym razem nie zadzialalo, nie mial farta jak ostatnio... jak wroce ze szkoly chyba wam wrzuce ssy z jego boskimi hitami
![]() 07:54 You lose 530 hitpoints due to an attack by Victeron. to był najmocniejszy jego hit |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() zupelnie nie rozumiem po co ironizujesz jak dzieciak, tylko po to zeby pokazac ze jest gorszy ? przeciez to nie on wybiera za ile ma byc hit , taki wchodzi i to wszystko
. Ja bym chcial zobaczyc twoja znerwicowana twarz jak victeron wbiega ci na ekran a twoje rece zaczynaja odmawiac posluszenstwa wpadajac w rytmiczne drgania, oczy wychodza z orbit, oddech przyspiesza, okulary zaczynaja parowac ;d kazdy taki fanjy jest juz po akcji w absolutnej euforii ze zaoszczedzil 50k na blessy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Dokładnie filipso.....
Co sie zbiliżyłem do niego to ucieka no ale to normalne tez bym tak robił a że wchodza mi takie hity a nie inne to nie moja wina. Xaro moze zobacz sobie jakie ty hity walisz i co najlepsze nie mam full eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak czy siak, pare dni wstecz...
Killed at Level 189 by Victeron Jezeli to był solo frag to wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd ![]()
![]() |
![]() |
#653 |
Guest
|
![]() @up
Dzięki za linka do instalki bo wogule nie kapuje tego programiku ;] Pozdro ! |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Coś mi to nie chodzi ; E zainstalowałem i nie działa, wiecie może czemu ;>
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie Filipso, nie "obsrałem" się
![]() jedna z kulek Vicka ![]() Hity ![]() Ostatnio edytowany przez Xaaro - 29-09-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Skill pvp to byl w tibi 7.6 a nie w 8.22 itp ... spamm hotkeys
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() over&out..
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ostatnio edytowany przez Druid-Carlos - 30-09-2008 o 00:00. |
![]() |