![]() |
#15321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Manti
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() gz NJ axa , ale vila axe duzo ladniejszy
![]() moze nastepnym razem i on spadnie wkoncu trzeba bylo jakis porzadniejszy outfit zrobic , wypadlo na barbariana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#15322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: Ełk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: Ełk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Rybnik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Megiddo
|
![]() pol roku temu stad zniknalem, time for celesta
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gryph - 29-09-2008 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15328 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2008
Lokacja: UK
Stan: Niegrający
Imię: Ta gra jest dla innych
Gildia: Nie grajcie
Świat: Szkoda oczu
Poziom: Nie
Skille: Gram w
Poziom mag.: Ti
|
![]() sa noby co nie maja many na exeta res <cough> elveriax <cough>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15329 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^ Zgadzam się z tobą w 100%, on zawsze jak ja z nim chodziłem na hunty nie brał mf, bo gadał po huj mi... a teraz mysli ze jest fajny bo gra w tibie i kupuje na allegro;p
I 2 jakies stare foty: ![]() ![]() P.S. Pozdro Horac!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15331 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 13
Imię: Mirahz Płock
Profesja: Knight
Gildia: Polskie Orly
Świat: Płock
Poziom: 141
Skille: 93/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jeśli ktoś się 'wpierda**' bo chce udać kozaka, a pózniej pada jak szmata to raczej wina blokera nie jest.
Pozdro dla kumpli z Plocka: Wodid Plock, Robin Hood Mag, Klaza Calas, Sir Kodix, Blok Mazi, Diomi Paladynka, Maxsin, Piekelny Druid(xD), North Daras Najlepsza Strona o Clash Of Clans W Polsce Clash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum Ostatnio edytowany przez Mirahz - 29-09-2008 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() @Don_Yaha
Nie wkrecaj bo bylem tam na frostach i widzialem co sie dzialo. Elveriax poszedl wylecialo kilka frostow na niego polecialy 2 Frosty i Chatling i byl trapniety. Na mnie polecialy 2 frosty, a na Ciebie 1 Frost wedlug mnie nie byla jego wina bo byl trapniety i nie mial jak walnac "Exeta Res", a jak masz problem na 80lvlu przez pare sekund potrzymac frosta na sobie poki knight nie wyjdzie z trapa to Gratz dla Ciebie. Wiadomo ze na huntach zdarzaja sie niespodzianki i wybiega po kilka potworow, nie czules sie na silach mogles nie isc wiec teraz nie oskarzaj go ze przez niego padles. ![]() Pozdro&Pocwicz Zeby nie bylo bez ss to jakies skromne zdjecie wziete z za swiatow ![]() Najstarczy screen jaki udalo mi sie znalezc ![]() ![]() ![]() Gz All Ostatnio edytowany przez $korpion - 29-09-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Zgniatacz komarow
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 146
Skille: 95/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Komarek_-D - 29-09-2008 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Zatem tak :
po 1. Nie kupilem nawet 10 k na allegro (mniej sie nie da z tego co wiem) cala kasa jest z mojego pro evul wybotowanego ek<ironia> po 2. Daj dowody tego ze ktos kupil kase na allegro z mojej gildii ( moze byc pw) jesli sie nie boisz oczywiscie bo oskarzac to kazdy kazdego moze ale z dowodami lipa po 3. bubel sie przyznaje ze ma cave bota na poi dl i gorome i expi na full afku i kupuje icicle na allegro bo latwiej po 4. Jestes jedna z tych pizd co boja sie ujawnic kim sa czyli dla kazdego czlowieka na poziomie jestes nikim ![]() pa ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#15335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 13
Imię: Mirahz Płock
Profesja: Knight
Gildia: Polskie Orly
Świat: Płock
Poziom: 141
Skille: 93/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() Za co? ^^ Za to że miałem w comment postaci napisane 'photobucket - mariusz1991' I za to dostałem bana na 30dni, oczywiscie już napisałem odwołanie Czyli... za to, że sie napisze photobucket - <twoja nazwa> możesz być skazany jako boter ![]()
Pozdro dla kumpli z Plocka: Wodid Plock, Robin Hood Mag, Klaza Calas, Sir Kodix, Blok Mazi, Diomi Paladynka, Maxsin, Piekelny Druid(xD), North Daras Najlepsza Strona o Clash Of Clans W Polsce Clash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() @ten co gada na horaca
Po 1 wypadki sie zdarzaja wiec mogles pasc przypadkiem, a jesli jestescie kumplami to bys nie pisal takiego durnego posta <lol>. Po 2 z tego co widze to nie byla jego wina wiec czego Ty szukasz na tym forum, kolegow? Od tego masz nasza-klase. @Waaalaj Winny sie tlumaczy xDD <znaki> Lepiej ignorowac ![]() @Ten co sie nie chce ujawnic Idz na dach i sprobuj skoczyc. szkrin: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Imię: Dreyclerr
Gildia: Toxic People
Poziom: 159
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Winni sie tlumacza tak wiem o tym
![]() tutaj jest inny problem odpisalem dlatego bo w*****lo mnie to ze ktos pisze z ukrytego uzytkownika (bo jest pizda ?) bo jesli nie to czego sie boi :/ @up Gratz dla twojej nauczycielki od polskiego (zaraz pojawia sie posty ze skoro jestem taki wyjebisty z polskiego to czemu nie stosuje polskich znakow i interpunkcji - nie chce mi sie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15339 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi tam wisi czy ktos uzywa bota, Tibia to tylko gra a niektorych tak wciagnela ze za przyslowiowe "mpa" sprzedali by rodzine i jeszcze doplacili
![]() Po wakacjach juz nie gram i fotki sa z sierpnia albo lipca, jakby co to pozdro dla rycerza tobi bo mu sie wepchnalem na exp ![]() Pozdro dla lodowa kicia, mara czlowiek nocy i for reszta ;P Foty: ![]() ![]() ![]() ![]() 1 drag moim palem ![]() ![]() To juz nie moje tylko kuzyna ;p, 34 lvl drut na dlu ![]() |
![]() |
![]() |