![]() |
#1481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() dał Twoje zdjecie w avater ;*
|
![]() |
#1483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Zamierzam zrobic postac na Saphirze i mam pare pytan:
Czy Swe tepia pl? Czy pl czesto zabija pl czy bylby ktos zainteresowany zrobienie WT my astera u saphira mam okolo 160k~ Prosze o odpowiedzi z gory thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() To swiat pvp, jeden z gorszych... kazdy tempi kogo chce, aktualnie jest wojna. Duzo pk, ale jak nie jestes noobem to dasz rade uciec, a jesli jestes to podszkolisz swoje pvp ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up thx
Hmm na swiecie pvp to mozna powiedziec newbie bo zawsze gralem na non pvp Kiepsko troche ze polak tepi polaka gdy szwedzi razem rzadza serwerem... Ostatnio edytowany przez Deramiel - 27-09-2008 o 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys myslalem tak jak ty, ale teraz wiem, ze kazdy powinien trzymac z tymi, ktorzy go szanuja, wbrew pozorom nie sa to zawsze Polacy. No i chyba kazdy wie, ze ten, ktory pierwszy cie ojebie to bedzie wlasnie Polakiem ;] coz zrobic taka mentalnosc... wojna teraz jest mozna tak to ujac w skrocie pl vs swe, ale tak naprawde ci Polacy, ktorzy teraz walcza hmmm o co oni walcza...? moze o lepsza saphire... to oni wlasnie robili najwieksze PA na kazdym, ale ofiarami najczesciej byli Polacy. Oczywiscie mozna sie tlumaczyc, ze wybrali "mniejsze zlo", bo potrzebowali kasy na exp, zeby sie wybic i moc zaczac wojne. Ale teraz odnioslem wrazenie, ze nie sa zadowoleni, ze all Polacy nie pomagaja im... ale kurwa jak tu pomagac komus kto cie bil w ciagu tygodnia wiecej razy niz swe pzrez 2 lata jak tu grales? Takze pograsz to zobaczysz ocb ;] zycze ci zebys sie wybil i nie poddawal sie jak wiekszosc po uslyszeniu slowa "hunted" od wiekszego lvla ;;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
thx z tego co widzialem to nobztrakt retired to chyba dobrze?xd Ja przed chwila wbilem 8 lvl i robie knighta Dagon Hammerhand |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
GDZIE WIDZIALES ZE NOBZTRAKT RETIRED??????????????????????????? SAPHIRA DLA POLAKOW! UWOLNIJMY NASZE POSTACIE I WALCZMY!, RATUJMY SAPHIRE ZEBY KAZDY PL MOGL POCZUC SIE MLODZIEZOWO! <czeka na riposte macieja> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie weim czy sie nie myle ale z tego co zrozumialem to nobztrakt retired 10/05/2008 - Retired as the highest lvl & best magic lvl. na tibia.com pisze Zamierzacie robic nowe postacie czy macie juz tam cos? Na Pskonejott.com widac ze troche gra 26 h w zeszlym tygodniu... Grizmo tez retired w zeszlym tygodniu 15 min byl online tylko [ tylko nie wiem czy to dobrze czy zle ze retired] Ostatnio edytowany przez Deramiel - 27-09-2008 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co wiem to teraz raczej wojna dziala na zasadzie sneakow, nie ma openek wiec all raczej na noobcharach siedza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Zbanowany
|
![]() Zbierzmy Wszystkich Polakow Nawet Z Lvl 30, I Zabijmy Szwedow!
Saphira Dla Polakow! Niedajmy Soba Pomiatac! @EDIT yoshi 14:02:48 JAK CZEKASZ NA RIPSOTE MACIEJA yoshi 14:02:50 TO SIE KURWO NIEDOCZEKASZ ![]() Ostatnio edytowany przez SzuyA - 27-09-2008 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bardzo milo to slyszec ![]() Ja wraz z 2 kolegami zaczynami grac na tym serwerze Obecnie skiluje na isle of destinity moj nick to dagon hammerhand jesli by ktos chcial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Użytkownik Forum
|
![]() widac ze nadal sie tu dzieje to co zawsze... czyli swe rzadzi i pomiata polakami jak tylko chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() a dedniesz ol tak jak mi kiedys tam obiecywales ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Zbanowany
|
![]() dojedz tego
jak on mial tego zyda co doszedl do szwedow kurde jaki on nick mial aaaaaaaaaa Edwinn dojedz go , my (stare ab'team) POMOZEMY CI JAK NAJCHETNIEJ! SPALIC ZYDA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok szuya~ te zydowskie nasienie padnie z mojego vortexa, wezme jeszcze z 5 ziomow i 5 comb z vortexa nie przezyje, gwarantuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Skille: 49/43
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez edwinn - 08-10-2008 o 03:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2008
Lokacja: Chełm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Demoralize
|
![]() Widze, ze wam sie tu nudzi na tym forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() wy razem z demoralize uratowaliscie juz saphire wiec nie mamy o czym pisac ;]