![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() a może otwórz ten plik a nie patrzysz na ikone?;> nie no żart
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
Jak wam dobrze wiadomo, od dłuższego czasu, słuch o mnie i mym oddanym druhu Urizie zaginął. Niektóre nikczemne i przebrzydłe kreatury z pewnością uważały, iż nadszedł czas, w którym będą mogły rozsiewać swe diabelskie nasienie niezgody i chamstwa. Jakże płonne są ich nadzieje. Tuszę poinformować, iż ja wraz z mym kompanem Urizą wcale nie zaprzestaliśmy działań mających na celu przywrócenie radości i spokoju w świecie tibii. Obecnie jesteśmy w stanie przejmowania pewnego świata, którego nazwy nie podam, aby nie powtórzyła się historia z Iridii, gdzie pojawiło się mnóstwo nikczemników gotowych nam rzucać kłody pod nogi. Mogę tylko wyjawić, że doszliśmy do wniosku, iż jedyną drogą, aby wprowadzić swój porządek jest przejęcie władzy na serwerze, a także, że jesteśmy na najlepszej drodze, aby tego dokonać. Tu przedstawiam dowód dla niedowiarków, z rozmowy za pomocą programu Ventrilo, w którym jest toczona ożywcza dyskusja pomiędzy Urizą, a pozostałymi członkami gildii (między innymi mną). Ku lepszej xxx !!! http://odsiebie.com/pokaz/547458---2462.html Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
![]() |
#684 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Gildia: NIC
|
![]() Ale o co Ci teraz chodzi ;d?
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Tacy jak Dari sprawiają że chce się to czytać, ta rozmowa miażdży xDDDD
Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 02-10-2008 o 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2008
|
![]() Urizo! Wracaj na morgane!! Potrzebujemy Ciebie!!!!111oneone
Byłem ostatnio na dwarfach i zabił mnie jakis szwed xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antib
Gildia: Stay Alive
Poziom: 224
Skille: 103/101
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() przesłuchalem... Dramat...
i pomyslec ze tez moge miec takich znajomych w tej grze... Mam nadzieje ze ludzie piszacy tu posty najczęściej żartuja i sie zgrywaja ![]() choć czytajac wypowiedzi z tematu o wojnie szczeze w to watpie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() to jest averios chłopak adhd ma jak nic
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Zauważyliście jak mało osób online? Lavio i reszta poszukują bota .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Guest
|
![]() jednak dalej nic
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Guest
|
![]() a co to zamarło forum ?
|
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Top SeCreT
Profesja: Paladin
Poziom: 1+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Wszyscy botuja
![]()
Dzieki przyjaciolom powstalam, przy nich upadne. Tylko Przed Bogiem upadne na kolana Byly sobie trzy obrazki, Byly sobie trzy obrazki, Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały Takie kolorowe paski. Ale przyszedl Modek Mały, I rozj*bał podpis cały 0wn3D nie nabija postow - 0wn3D ma wiele do przekazania 0wn3D nie myli sie -0wn3D ma inne zdanie 0wn3D nie obija sie - 0wn3D czuwa 0wn3D nie obraza innych - 0wn3D dobitnie zwraca uwage forumowiczom |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() War Declaration
Fragi z dzisiejszego mass loga: Blessed Fraternity: Karilion Oct 04 2008, 01:11:59 CEST Killed at Level 100 by Zaft Durydd and by Asong Daydreamer Kopengas: Punshido Oct 04 2008, 01:19:43 CEST Killed at Level 111 by Sliccery and by Rogstah Fearless Mickake: Oct 04 2008, 01:15:54 CEST Killed at Level 68 by Sliccery Asong Daydreamer Oct 04 2008, 01:21:45 CEST Killed at Level 55 by Lord Sigr Krause Shadowbolt Oct 04 2008, 01:17:54 CEST Killed at Level 87 by Sliccery |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() O Boshe znowu jakieś downy wywołały wojnę hahaha musieli być na dobrej KORBIE
![]() PzDrO... |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Co do wojny nie ma ona najmniejszej szansy powodzenia no chyba ze cos sie zmieni bo jak narazie z taka iloscia ludzi i lev za wiele nie powalcza chlopaki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Guest
|
![]() widze że nasi (chodzi o nasze legendy) ;p nie tracą czasu i juz maja inva do ich gildii ;p ciekawe tylko czy oni o tym wiedzą.. jak oceniacie szanse ?
|
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @ OWRZ
Na osi liczbowej ich szanse są gdzieś między 0 a 0,0000001 ![]() Bardzo mądrym pomysłem jest wypowiadanie wojny przez gildie która niby ma być PK... Szczerze mówiąc to czy wielu z was się to nie nudzi że się nic nie dzieje takiego? Kiedyś bylo Kopengas i bylo dosyc ciekawie, była też Kara i coś się działo, czy naprawdę ludzie wola oglądac coraz wieksze cyferki na skill barze po dniu pilnowania bota ? Czy to jest na serio takie fajne ?? ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 04-10-2008 o 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110