|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Imię: pemek33
Gildia: Tibia.pl Clan
Świat: Soldat
Skille: dobre;]
Poziom mag.: ;E
|
Przedstaw się
![]() Podaj takie informacje jak: -imię -wiek -nr gg //bardzo się przyda, gdy forum nie będzie działało, a będziemy chcieli pograć w Soldata xD// -skąd jesteś -zainteresowania -ulubiona soldatowa broń /można podać dwie/ -ulubiona soldatowa mapa (tylko standardowe) -jak długo już grasz w Soldata oraz napisz coś o sobie ![]() Ja zacznę : D Imię: Przemek Wiek: 20 Nr gg: 8986356 Skąd: Stalowa Wola Zainteresowania: Tibia, Soldat, CS 1.6 Non-Steam, ogólnie komputery, piłka nożna, siłownia, jazda na rowerze (niekoniecznie wyczynowa) ![]() Ulubiona soldatowa broń: AK i Desert Eagles Ulubiona soldatowa mapa: zdecydowanie Arena : ) Jak długo gram: ponad 3 lata (od lipca 2005) Coś o sobie: Miły , rozważny, sprawiedliwy, lekko pierdolnięty . nie wpadam w szał z byle powodu.Postaram się często hostować serwer ![]() A! Od grania w Soldata puchną mi oczy xDD Ostatnio edytowany przez pemek33 - 11-09-2008 o 14:02. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Iława
|
Pozwolę sobie przedstawić się według twego wzoru
. Imię: Kamil Wiek: 12 Nr gg: 7576268 AQQ login: [email protected] Skąd: Rudzienice/Iława Zainteresowania: Piłka nożna (bramkarz ofc), Soldat. Ulubiona soldatowa broń: Barett RULEZ! Ulubiona soldatowa mapa: Nie wiem . Jak długo gram: 3 miesiące~. Coś o sobie: Lubie grać w piłkę nożną, jeść czipsy lejsy, dziewczyny też lubię, jak prawie każdy chłopak . Chodzę do szóstej klasy podstawówki, gdzie jestem uważany za ponad przeciętnego ucznia (tzw. "kujona"). Mutacji jeszcze nie miałem. I nie wiem jak Wy, ale ja nie zbyt dobrze znoszę świeże powietrze .AEKAL: Gratuluje 15 urodzin .Ostatnio edytowany przez Voldemort - 11-09-2008 o 16:16. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
-Martyna
-17 (w grudniu 18) -8189306 -Siemianowice Śląskie -tenis ziemny, polityka, nowinki techniczne -Desert Eagle i Spas -nie mam ulubionej -od kiedy powstał pierwszy klan, czyli niedługo ; ) Jestem bardzo spokojną osobą, staram się nie wdawać w konflikty. Od 5 lat w miarę intensywnie trenuję tenis ziemny, mam nawet parę (małych) sukcesów : ) Uczę się przeciętnie, lubię dyskutować na ciekawe tematy.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
Imię: Mateusz
Wiek: 15 Nr gg: 5507601 Skąd: Gdynia Zainteresowania: Call of Duty4 , Soldat, Call of Duty 2, Kolarstwo Ulubiona soldatowa broń: Desert Eagles Ulubiona soldatowa mapa: Arena : ) Jak długo gram: ponad 3 lata (od lipca 2005) z przerwami Coś o sobie: Pierdolniety nie miły, często wpadam w szał ^.^ (skojarzenie do Pemka) A! Od grania w Soldata nie puchną mi oczy xDD Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 11-09-2008 o 14:06. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
|
Imię: Damian
Wiek: 15 latek GG: 210204 Skąd: Lubosz, k. Poznania Zainteresowania: Piłka nożna, informatyka, gry: Soldat, CS, Metin2, Tibia Ulubiona soldatowa broń: Barret, Knife Ulubiona soldatowa mapa: Ash? Jak długo gram: ~1,5 roku O sobie: ![]() Ostatnio edytowany przez Aekal - 13-09-2008 o 18:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
@up
Wszystkiego najlepszego :> @topic -Artur -16 -nr 1542247 -Końskie (tak) -Programowanie, granie na kompie(ofc), koszykówka... -Wszystkie są na swój sposób fajne. -Nie mam ulubionej. -W sumie, to pół roku (z przerwami) Sorry, że nie gram z wami w soldata, ale na razie nie mam takiej możliwości, gdyż mam za słaby komputer (tak, na prawdę), muszę kupić router za 50 Funtów i dopiero wtedy "przełączę" internet na drugi komputer (dużo lepszy) i wszystko się zmieni.
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
Imię: Bartek
Wiek: 16 Nr gg: 11910929 AQQ login: AQQ 2.0 mi nie chce działać a nr na AQQ 1.4 nie pamiętam Xfire: borys8 Skąd: Wieś obok Katowic Zainteresowania: Piłka nożna, Rockowa muzyka( ), FantastykaUlubiona soldatowa broń: HK MP5, Knife Ulubiona soldatowa mapa: Arena ;p Ile gram w soldat? 116 godzin (http://www.xfire.com/profile/borys8/) przez neta i kiedyś dawno temu na soldat 1.2 jeszcze bez neta na botach troche ;p K*rwa odłączyło mi neta właśnie a prawie nową płytę metallici ściągnąłem <zły> To chyba tyle ;D |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
Imię: Krzysztof ^^
Wiek: 16 GG: 5368416 Skąd jesteś? Łódź Zainteresowania: Ogólnie to interesuję się elektroniką, sportem. Lubię czytać książki fantasy i cd-action xD Moją ulubioną muzyką jest rock, a także metal Zespoły typu Soad, RHCP albo Led Zeppelin.Ulubiona soldatowa broń: barreta i deserty ;] Jak długo już grasz w Soldata: Coś koło 1.5 roku, ale dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć xD Jestem pr0, bo jedyne na czym mogę trenować to boty, ponieważ serwery hostowanie przez ludzi mi nie działają ![]()
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ratero Kliknij i wejdź do świata Erepublik ;] A przy okazji pomóż mi się wzbogacić huahuahah... Ostatnio edytowany przez Rater - 27-12-2010 o 21:44. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Imię: Maciej (Dla (nie)przyjaciół: Kogut)
Wiek: 13 Nr GG: 8981793 Skąd: Bochnia Zainteresowania: Tibia, Jazda na rowerze (Bardziej wyczynowa), Gry komputerowe no i ofc. dziewczyny. =DD Ulubiona soldatowa broń: Barreta, Ruger oraz Spas. Ulubiona soldatowa mapa: Hmm... Stalingrad. I Warehouse. I Ash. Jak długo gram: Koło 2 lat (z przerwami). Coś o sobie: Jestem ironiczny i czyniczny, zawsze i wszędzie co mi zawsze przysparza kłopotów. Nie mam mutacji. ;< Mam fajną klasę, która bluzga każdego, nie mając nawet powodu. =DD Żyję mi się spokojnie i dostatnie, czasami fragując was w Soldzie. To tyle.
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
w bochni moj rl ma rodzinke ;P
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Teraz ja, hm?
Konrad 14 11583346 Gdańsk Hum.. Gry komputerowe, papierowe RPG, no i snuffowanie. Barreta Nie mam Krótko, zacząłem gdzieś w te wakacje. Trudno mi coś o sobie powiedzieć. Może pozytywnie jebnięty? Taa, chyba dobrze. Irytują mnie "żal.pl'owe" palanty, 10-cio letnie dzieci neo klnące na każdego po usłyszeniu konstruktywnej krytyki, no i wszystkich, których odpowiedzi brzmią "twoja stara". Użytkownicy M79 też wzbudzają w moim sercu głęboką pogardę.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
-imię - Wojciech
-wiek - 17 -nr gg - 6885721 -skąd jesteś - info utajnione ![]() -zainteresowania - sport, gry komputerowe, programowanie, narty -ulubiona soldatowa broń - Spas, Ruger -ulubiona soldatowa mapa - nie ma ulubionej -jak długo już grasz w Soldata - około 1,5 roku z dużymi przerwami Jestem pomysłodawcą i pierwszym założycielem klanu soldata Tibia.pl. Swego czasu nieźle w soldata grałem, po dłuższej przerwie zacząłem lamić, liczę, że szybko wrócę do formy. Staram się często myśleć optymistycznie. Długo mógłbym się rozpisywać, ale przejdę do sedna. Cieszę się, ze Pemek przejął klan w swe odpowiedzialne ręce, umożliwiając nam tym samym dalszą grę w przyjemnej atmosferze. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
|
-imię - Wojtek
-wiek - 16 -nr gg - nie używam -skąd jesteś - Kraków -zainteresowania - gry komputerowe, narty, programowanie, książki (Hail Dysk) -ulubiona soldatowa broń - minim, steyr (prawde mówiąc lubię wszystkie oprócz spasa, desertów i rugera, czyli tych najbardziej pro broni xD) -ulubiona soldatowa mapa - Arena ![]() -jak długo już grasz w Soldata - 2 lata z przerwami Hmm, niezła ze mnie lama i zawsze mam problemy z mikrofonem , lubie się czasem pośmiać (aż za bardzo), a czasem wszystko mi przeszkadza (humorzasty jestem ) |
|
|
|