![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
|
![]() Cytuj:
"NO LIFE"! a co do Grzeska, myslisz ze to jest jego pierwszy char na Titanii? :| |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Hell
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tom The Brood
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vitality / Oven
Świat: Titania
Poziom: 125
Poziom mag.: 70
|
![]() Chciałbym spotkać tą osobę, która rookowała Sathorine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co bys zrobil?
@Bolter Jak bys nie wiedzial rlow w gildi dalej mam a floov wylecial bo zaczal robic same problemy a mi sie juz nie chcialo zalatwiac spraw za niego i jego bande pkerow.I to nie xoo chcial go wyjebac. Skoro ty taki siomek do rlow to dlaczego sie nie wyplaciles z knightonem,Glorfinem ? Dlaczego pozwoliles na zabicie seqa ? Dlaczego ujebaliscie clena? Tutaj jest pewna roznica.Floov jest z mojego miasta,na rl sie z nim nie zadawalem.Widzialem sie z kim kilkanascie razy.Kiedys go lubialem ale to wygaslo wiec albo to zrozumiesz albo jestes next idiota z tgk bez mozgu. @Drings ej pliz nie delejtuj nas okz? @War Finally jestescie z Fakro _/ Rostim exeta _/ Spira _/ Zeweus _/ Evorus _/ W polaczeniu tych wszystkich sil powstaje kaktus Czy to nie czas aby wygrac wojne z taka armią? Szkoda ze ramsej juz was nie chce :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Hell
Imię: Tom The Brood
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vitality / Oven
Poziom: 125
|
![]() Nie interesuj sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Wizz, jak to byłeś Ty, to się módl, żebyśmy się o tym nie dowiedzieli. ^__^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Snegnat
Poziom: 34
Skille: slabe
Poziom mag.: 3
|
![]() Bo inaczej co? napiszesz o 2 posty za duzo na forum psi zygu? macie najebane myslac ze to ktos od nas, kirshna stal w templu i widzial co piszemy do hackera i ile mu offerowalismy za zrookowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. rzygu, a nie żygu. @down Heheheheheheheehehe! pl, okz? Ostatnio edytowany przez Emok - 05-10-2008 o 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() /\ to byla ironia ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia
Imię: Kamarroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Para Squad Forever
Poziom: 80
Poziom mag.: 59
|
![]() znowu wojna na forum ale fajnie xDDDDDDDD
wyjeb mam jak czytam wasze posty w chój xD
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() <tu był insult na keyloggera, ale już usunięty
![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 11-10-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Poziom: 120
|
![]() Cytuj:
serio karle z rodzynem na ryju, zawsze tak mowisz i potem pofffasz xDDDDddd Ostatnio edytowany przez albert0 - 05-10-2008 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() \/ pierw poczekaj na 50 osob zeby wyjsc z pz'ta albo zrob sobie Albert The Nightmare na Guardii i kumpluj z pegonem
![]() ![]() Edytowac posty moge jak chce, nikt mi raczej tego nie zabroni, a gownem mozesz nazwac to cos, co ci sie swieci na zebach 8D Ps. Sam edytujesz posty po 3x, bo nie zdaze odpowiedziec, a ty juz zedytowales posta, veri okz. To co zrobilem bylo celowe i tego nie zaluje ;p Wole padac po 5x niz byc na vencie z banda 11-letnich polakow i sluchac sie twojego zajebanego smiechu prosto z kreskowek. Ostatnio edytowany przez Dixyra - 05-10-2008 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() osobicie mam wyjebane na ciebie, bo wiem, ze jestes looserem w tej grze jak i na rl, ale wiedz, ze ci dosram xd
czemu edytujesz posty po tym jak ci odpowiadam marchewa? no, masz racje, to musi byc przejebane miec kumpli jedynie z tibii, prawda? serio, jestes gownem xD a swoja droga jestes tu najwiekszym pojebem, bo to co robiles (= totalnie bez powodu), sprawa ze jestes najwiekszym pojebem, zaraz po xoo z twojej uber gildii Ostatnio edytowany przez albert0 - 05-10-2008 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wizz skoń człowieku mafioza z ciebie zaraz ogarne tu screeny z naszej rozmowy az sie przestraszylem ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jestes tak zdesperowany ze musisz sie bic z takimi osobami jak slol i khazardem z ktorym podobno miales juz nigdy wiecej nie walczyc. Ale tak , to ciebie "kazdy respketuje" człowieku o bujnej wyobrazni jak to powiedziales ale niestety jestes w bledzie.Taki z ciebie lider a juz zostales wydymany przez xoo 3 razy XDDD Ej ale badzmy dalej kolegami ok?ja ty vixip i micho pliz?Nigdy wiecej fusion cie nie wydyma pliz @bolter - hahahaha mam wyjeb z ciebie jak myslisz ze cos wiesz co jest niby tajne a jest wielka wyjebka XDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia
Imię: Kamarroo
Gildia: Para Squad Forever
Poziom: 80
Poziom mag.: 59
|
![]() nie jeżdzijcie po Wojtku
![]() a do tego ze mario nie poszedł z swoimi rl to ja tez nie pójde chociaz stojaka lubie ale byłem w vitality i sam nie odejde chyba ze mnie wykuriwą ale raczej nie bardzo bo nie ma za co !! czy to oznacza ze lize dupe xoo?
Veison :Im Who Im 21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD 21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD 16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
![]() Wizz to chyba nasza sprawa z kim walczymy i ch.j Ci do tego.Sam wiesz dobrze,że ciebie więcej osób wyjebało niż Albiego,a jeśli nie wiesz to wystarczy że spojrzysz na swoje stracone chary.Byłeś dzieckiem tibii, jesteś dzieckiem tibii i będziesz dzieckiem tibii...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W sumie masz racje, nie myslalem ze mozna byc tak pojebanym przez ta gre, jak ty, liban czy vixip =] po 2. powiedzialem ci ze mam wyjebane ta ten server, co nie znaczy ze nie powalcze sobie troche z nudow pieprzyk. serio fajnie byc toba - byc lubianym w gildii tylko dlatego ze sie jest no lifem xD veri gz and mani gratz btw. "ALBERT NIE WYCHODZ NA DWOR NO :'((((((((((((((((((((((( " zenada to co teraz wygadujesz, a kidys bylem twoim jednym kumplem na vent, ale w/e =) Ostatnio edytowany przez albert0 - 05-10-2008 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wizardzie wiemy ze ciebie się nie da zdeletować na zawsze bo jesteś na tyle po*****ony ze po tak długim czasie jaki zmarnowałeś na tą grę nie poradził byś sobie na rl.
@dixyra rudy cyc " pierw poczekaj na 50 osob zeby wyjsc z pz'ta albo zrob sobie Albert The Nightmare na Guardii i kumpluj z pegonem" powiedział 160 rp z no-pvp, który strzelał z ucha swoich wszystkich kumpli zupełnie bez powodu i bez żadnego celu.
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Xiro Odezwal sie 130 Ms ktory padajac exivuje najwiekszego retarda gildii ![]() A co do 160 rp, swiadczy to o tym, ze osiagnalem wiecej sam na tym non pvp, niz ty z kumplami z calej Warszawy, na waszym smiesznym pvp. a z rudym to starasz sie byc smieszny niczym smiech floova? Nie jestem rudy, tylko jestem brunetem w przeciwienstwie do Ciebie, farbowany blondasie ![]() Wiec podsumowujac, z tym postem ci nie wyszlo :| Ostatnio edytowany przez Dixyra - 05-10-2008 o 20:38. |
|
![]() |
![]() |