![]() |
#2621 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() 3 dni nieobecności, a tu tyle postów się narobiło (studia znowu się zaczęły, a tak miło było mieć weekendy wolne), teraz znów powrót w niedziele, komp on i zasysanie mangi, pocieszenie że w niektórych pozycjach doszło do czegoś ciekawego.
Mhm ostatni odcinek Macross Frontier do ściągnięcia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Od dziś przechodzę z Ecchi na Dramat :3 dzieki Gro który pokazał mi Myself:Yourself ^^ tyle smutku w tym jest ze az jestem radosny,i sie wzruszyłem xD [zawsze to oglądałem happy story i wogle]
wiec jakieś propozycje na kolejne serie ? :3
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 05-10-2008 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Tak jeśli chodzi o Dramat to Polecam ''Seto na Hanayome''
![]() nie radze oglądać po 23:00 xD Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 05-10-2008 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() New Claymore. Spodziewałem się czegoś innego- trochę się zawiodłem. Myślałem o uchyleniu rąbka tajemnicy o alfonsach Claymore- a tu niespodzianka. Przynajmniej dowiedzieliśmy się czegoś o relacjach. Nie będę dalej spoilował, tylko powiem krótko- jak na mnie mogło być lepiej.
![]() |
#2625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Ray jeśli przeszedłeś na stronę dramatów to z całego serca polecam produkcje z 2007 roku mianowicie
Ef - a tale of memories 12 odcinków i po których obejrzeniu wrzucisz je do jednego wora z (clannad , kanon , myself , air , kimi ga ~ etc) wiec polecam
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Dobra lece i nie wracam.
Fajnie było podczas wakacji tu popisać z kilkoma ludzmi jak tematu praktycznie nie było ( 550 posts~ ) , wtedy jeszcze mogliście mnie znosić ale tera ju macie z kim gadać to sayonara. Self pwn pic , bo wiem że was nie stać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2627 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS Fajny obrazek.
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde koniec 11 epa Myself;Yourself jest taki wzruszający T.T,1 anime na którym się o mały włos nie popłakałem [a niech któryś powie chłopaki nie płaczą to naśle tentacle]...
to jak wrócę z kolejnych badań w szpitalu to biorę się za kolejny dramat Oyasumimase ps: Illya jest jak [DATTEBAYO] wiele razy mówili ze kończą tłumaczenia a i tak wracali po paru dniach xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 05-10-2008 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
Nowy Claymore, chyba manga? ![]() @Illya Oyasuminasai! @Topic Obejrzalem Blue Drop i musze przyznac, ze jest swietne. Co tu wiecej gadac, naprawde polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Rayza spróbuj Chrno Crusade. Przy ostatnich odcinkach płakałem jak bóbr a i nudzić się nie będziesz bo i walki jest trochę =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
Macross Frontier takie w miarę te zakończenie, mała łezka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Legnica
|
![]() Rayza polecam ci Kanon 2006
![]()
![]() |
#2633 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde widać ze większość osób lubi sobie popłakać/po wzruszyć się przy anime i bierze dramat xD
a sobie dziś kupiłem 240 str. Wędrowca z Tundry ^^ jak na razie jestem zadowolony z zakupu ale kreska w WzT jest bardzo ładna i zakończenie 1 z 6ciu historii inne niż myślałem to plus ^^, @down nie,jesteś normalny inaczej xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-10-2008 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() No raczej ; P. Choć czytałem gdzieś, że jakieś tam studio się może skusi na kontynuację.
Cytuj:
Nie jesteś dziwny, tylko głupi, mówiłem ci to tyle razy... A ty nadal swoje ; P.
![]() |
![]() |
#2636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() A ja po prostu kocham anime... nie ważne jaki rodzaj, ważne żeby było dobre! A co do płakania przy anime ;p bardzo lubię. Im smutniejsze anime tym lepiej. A zwłaszcza jak ma trochę więcej odcinków ( 13+ ) i już polubię bohaterów. Wtedy to naprawdę... łzy, płacz, ale jaki potem ciekawy jestem że się wzruszyłem ;p prawie jak katharsis.
"Seto no Hanayome" dramatem? Ja przy tym kilka razy na podłodze leżałem. Ale ogólnie seria zacna. Do Lucky Star jeszcze brakuję, ale niektóre gagi są niesamowicie śmieszne. @Illya Dla ciebie: "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy Ale z Illya raczej będzie inaczej Po swoje gadce niezwykle czczej on tu bardzo szybko wróci bo brakować mu będzie z tego tematu ludzi" ks. Jan Twardowski feat. Corgar Frizz Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 06-10-2008 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Ja sie prawie popłakałem przy ostatnim odcinku Wolf's Raina... Naprawdę niewiele mi brakowało xD. A teraz mam zamiar obejrzeć He is My Master (słyszałem że niezłe).
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() obejzalem 8 odcinkow i mialem dosc tak to glupie bylo...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Rayza onee-chan wejdz na gg ;p to sobie pogadamy.
Jak myślicie za ile Illya wróci? Bo mi go strasznie brakuje. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Corgar
Rayza jest w szpitalu. A Illya sie obrazil :< Musisz go przeprosic na GG! @Xantro HIMM jest... średnie. |
![]() |
![]() |