![]() |
#8123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Świat: Harmonia
Poziom: 176
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() danu ty masz rl life? bo ja mysle ze ty chodzisz jeszcze do gimnazjum nei masz co robic,nie masz kolegow irl i grasz tylko w tibie ;]
Chuj-centralny hydrauliczny uniwerstytet jagielonski ! Kapitan Bomba <3 10:45 Tora Alca [16]: ej trzeba miec pacca zeby isc na venore?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Siemka, dawno nic nie dawałem, więc ;p
20 minut na Hellfighterach ;p ![]() 45 Minut na Frostach + Moje nowe eq ![]() Jutro będzie więcej ;p
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2008
|
![]() @Max Brown
czemu te screeny bez name ? ![]() ale takto wszystkofajnie, podoba mi sie czekam na wiecej ss ! Shot~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ponieważ niektóre osoby znają mój stary nick, dzięki temu forum, a tam miałem hunta i nie podaje nicku ;p A teraz coś z dzisiaj ![]() Koszmary, 35 minut [fart plx?] ![]() Formogar Mines + bloker 1h 10 minut ![]() Formogar Mines + bloker 2h ![]() Fart plz!
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 05-10-2008 o 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8129 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak zeby cos bylo ![]() Ostatnio edytowany przez Klanaa - 05-10-2008 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() @up
to se wybrałeś serwer... @lopatka i potem padles ![]() oglądać "in high quality" ![]() a taki pewny siebie byles :||
![]() |
#8132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2008
|
![]() @Max Brown
Co to z char, gdzie ty nim expisz, i gdzie grasz, bo lota to masz zaje...go ![]() Shot~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jest to Elder Druid w przedziale 110-150 lvl. Gram na Danubii. No i exp jest napisany, Formogar Mines, Frosty, Nightmare i itp ;p
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Fabik on danubia ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8136 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Inkwizycja XO jakies skriny w czasie drogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8139 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8140 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |