|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#9721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() to Twoje zdanie na ten temat? Czy wiesz coś więcej niż my tu wszyscy razem zebrani?
![]() no nie... przeczytałeś i wyszedłeś ![]() C.D w najbliższej przyszłości, proszę cierpliwie śledzić forum i losy Furory ![]() aff... tyle godzin co dzisiaj to jeszcze na forum w życiu nie spędziłem ![]()
--- Captain Tsubasa is the best. Ostatnio edytowany przez Suhay - 05-10-2008 o 23:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9722 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9723 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mnie zastanawia jak by byl rozlam to kto by do kogo doszedl
![]() ![]() ![]() A tak z ciekawosci Shermonator i Tomigol wy byscie wrocili na ten server jak by jakis rozlam byl czy juz nie?;P
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fernandos - 06-10-2008 o 07:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9724 |
Guest
|
![]() up. Ja do Draco nic nie mam ale myslisz ze dusk czy vision go lubia ? Wiadomo pewnie gdyby ktoras strona przegrywala znaczaco to po kazdego by siegneli ;] Ja bym wrocil tylko walczyc nawet tu kasy nie mam cala poszla na arcanie i na pacce ;]
Ostatnio edytowany przez Barbatos - 06-10-2008 o 07:27. |
![]() |
![]() |
#9725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Ziębice
Imię: Krokodylek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Usunięty
Imię: Damge of Fall
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
![]() |
![]() Visionom w koncu sie znudzi, jak jeszcze troche ludu im tam podejdzie to pewnie bedzie jakis rozlamik.
I've been living for so long, Many seasons have passed me by. I've seen kingdoms through ages Rise and fall, I've seen it all. I've seen the horror,I've seen the wonders Happening just in front of my eyes. Will I ever, will I never free myself by making it right? Retired. This is not the end. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
|
![]() Ja bym chętnie wrócił na Furorę ale niestety nie mogę z przyczyn technicznych ;/ Zostałem 4ever "Zhóncony" przez Nikosia .... który dojedzie mnie wszystkimi "swoimi"(kupionymi) harami : Sasho Pansa , Saymaroon , jakieś knight do bota i Dilvero chyba ale pewny nie jestem ... Także to już dla mnie definitywny koniec z Furorą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9728 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol on kupil tego 130 rp?
![]()
![]() |
#9729 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pure ownage z twojej strony 114 facc knighcie
![]() |
![]() |
#9730 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm no przynajmniej szybciej zamulony dzień zleciał
![]() Tomigol, nie rozpaczaj, przeciwko Nikosiowi (ktokolwiek to jest, nie bede udawał, ze wiem xD) walczyć nie mógł byś?? ![]() Edit: @Down No to wyczytałem w wyżej napisanym poście Tomigola, ale kim on jest, że tak huntuje ludzi i ma taką władzę? ![]() ![]()
--- Captain Tsubasa is the best. Ostatnio edytowany przez Suhay - 06-10-2008 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9731 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nikos to terazniejszy Ssaczo Pansa
![]() |
#9732 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznijmy od tego ,że szansa na nową wojnę jest jak na razie mała ;] Ale jeśli już przyjdzie co do czego i ktoś będzie potrzebował pomocy to z wielką chęcią ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Świat: Furora
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
|
![]() Witam, jestem juz blisko przemiany w Golducka i z tej okazji chce napisac cos inteligentnego. No wiec Ssaczo Pansa sprzedal swoich reali etc i spyowal dla Dusk i Vision, teraz possal pale Dracowi i ten zlitosci pozwolil mu dojsc do niego. Koalicja Inshon + Wra jest niemozliwa z przyczyn Cinkowych, Koalicja Inshon + szwedzi jest niemozliwa gdyz Kerston podczas jednej z akcji na saphira zostawil swoich i dal loga. Jedyna szansa na wojne to w moim odczuciu sodowka jednej z wiekszych ekip na furorze aka Chelmu lub tez czarnego konia tego servera Plocka. Jesli nastapi to pierwsze to raczej Vision i djusk zostana zepchnieci do pz poniewaz chelm posiada 150 postaci 100+ z czeg0 100 charow to knighci. Jesli nastomiast nastapi sodowka ze strony plocka to pojdzie z nimi Xespos a ja wiemy xespos lubi sie z draciem. Polaczenie xespos + draco moze dac nam czego od dawna oczekujemy czyli open battle na miare masakry, niestety scenariusz z xespozem niema raczej prawa bytu poniewaz xespoz niema zapedow do wladania serverem + kocha sie w Katrii (Nie pedal). Jest jeszcze trzecia mozliwosc ze Sachista polaczy sie z Januszm i razem rusza po korone wladcy Furory, armia Janusza to miedzy innymi Joan Maxis, blokers ivan, Averios, belandy asco ... A jak wiemy taka ekipa ze slonecznego syfu moze zniszczyc ten server.
Pozdrawiam olafa "miesn" oraz Karola gromowladnego aka chakoje sa moje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9734 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ta akcja z ludzmi z chełmu myślę, że jest najbardzej prawdopodobna
![]()
![]() |
#9735 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To co napsial tomigol to byla ironia. Z tego co wiem to nikos ma cos z glowa autyzm czy porazenie nie wnikam wiec nieraz gada glupoty. Kiedys chcial nam wkrecic ze ma na cale inshon listy. ;] |
|
![]() |
![]() |
#9736 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ta ekipa z płocka ma też swoją gildię, tak jak Chełmianie?
![]()
![]() |
#9737 |
Użytkownik Forum
|
![]() @psyduck
a co maja szwedzi z saphiry do szwedow z furory? ![]()
![]() |
#9738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Kto by się z kim nie bił, Inshon ma to w dupie i nie wtrącając się sobie z boku poogląda. A sojusz z WRA jest niemożliwy nie tylko "z powodów cinkowych" - nie ma u nas osoby, która w ogóle miałaby ochotę z nim (Drakiem) rozumować.
A swoją drogą chętnie bym popatrzył na openkę, na której walczyłoby prawie 30 osób 200+ =D
![]() |
#9739 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9740 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Swe
Jakbyście grali na Saphirze to byście wiedzieli ocb ;'] @Openka A co do openki to przecież macie tyle pieniędzy ... moglibyście zrobić sobie 1 OB dla zabawy ^.- za dużo nie ucierpicie ,a kasę i lvl szybko wybotujecie/wyexpicie. |
![]() |
![]() |