![]() |
#7681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Sir Malpiiozo
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Poziom: 146
Skille: 101/100
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Skromna ekipa z Mythery o której szybko się dowiedzieli hehe
![]() own3d 1 ![]() own3d 2 ![]() Więcej nie mam;/ Jesteśmy hunted bo bali się ze przejmiemy serva HEHE ale było fajnie pozdro ![]() Mythera hunted FOREVER ;< bye;* KCP
|
![]() |
#7682 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Konin
Imię: Royal Lepo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Surprise
Świat: Askara
Poziom: 97
Skille: 90/60
Poziom mag.: 20
|
![]() @up
ja bym sie wstydzil pokazywac w vipach dziecka tibii 'rmeikos':O |
![]() |
![]() |
![]() |
#7683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Zbanowany
Imię: Shazar
Gildia: Ambush FOREVER
Poziom: 120
Skille: 90/68
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() "Jak ma temat nie upadać jeżeli prawie każdemu odechciewa się grać na Askarze przez Rexis "
nie podoba sie? Trzeba bylo walczyc. @ mythera trudno sie nie zorietowac jak ci zaczyna 20 la bamow biegac , ale mogliscie czasem chociaz na open przyjsc pomoc ale teraz to po ptokach ![]() btw . Amushe teraz ots ogarniaja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shazar - 05-10-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Lokacja: Thais
|
![]() Moj zalowy m lvl :\
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() @up
Miałeś już nie grać -.- @Lepo HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAH OWN3D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7686 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co? zal dupe sciska ze ty nie mozesz sobie poexpic? :>
![]() Btw. temat nazywa sie "Askara ss" a ty chyba od pol roku nie zamiesciles ssa tylko spamujesz forum ![]() RUNAWAY AND NEVER COME BACK! Ostatnio edytowany przez Shade'Chaos - 06-10-2008 o 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ania Angurynka
Gildia: Troxy
Poziom: 55
Skille: 10/10
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7688 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Looknij pare postów wyżej 2. Lubie spamować, to spamuje 3. Przyjdzie czas, ojjjj przyjdzie czas... ; ] 4. Kozaczek z Ciebie taki troszku ;< Ostatnio edytowany przez Sefek - 06-10-2008 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @ Fury, ja ciebie nie rozumiem czlowieku. Sefek napisal tylko to, ze miales nie grac (co sam mowiles wczesniej), a ty co? Mam ci przypomniec jak wszystkich bluzgales (w tym i mnie), jak konczyles gre, a potem zmieniales posty na "Nie waze" i spowrotem grales? Takze lepiej siedz cicho... Ciekawy jestem czy jak Sefek, Shazar i reszta zacznie grac czy dalej bedziesz taki kozak -.^
Zeby Fury sie nie przy**bal, ze to temat Askara SS a ja nie daje ssow to lapcie: CSy na 3 bp smp. Loot jak na SS +15k w gp ![]() Btw. Ktos do Mapetow chce dojsc? Ostatnio edytowany przez zalowy - 06-10-2008 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nic dodać nic ująć ![]() Mi właśnie chodziło tylko o to że pierdoli po 30x że kończy gre itp. itd. no ale widać chopok jest nie ogarnięty ; ] Shazar dojedziemy go ;< Ostatnio edytowany przez Sefek - 06-10-2008 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7691 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahahahahah dawaj ;d
noob charem czy czyms bo niestety z depo nie wyjdziesz :\ btw. nie powinienes teraz byc na titania ss? :> co prawda padlo mi sie niedawno od jakiejs pekerni ale oni teraz z depo nie wyjda ![]() askara to nie miejsce dla takich jak ty, a propo zalowy. napisalem 2x ze retired ale jutro to juz nie bedzie moj char, nie to zeby jakies nowe ownery czy cos bo to nie legal xS Tak wiec adieu! A ty Zalowy odbij bo do Ciebie nic nie mam ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#7692 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nie masz? o0
A kto mnie bluzgal na tych teraz editowanych postach? Ciesz sie lepiej, ze ss nie zrobilem bo bym cie dojechal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7693 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznijmy od tego ze to ty mi napisales ze nie znam ortografii, ale to juz nei wazne.
Zegnam bb cya adieu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bralin
Stan: Na Emeryturze
Imię: old kleju/uzi
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7695 |
Guest
|
![]() @all
bo wiecie Fury Dragus to taki kozaczek mały cwaniak w tibi i na forum połowe swojej marnej gry przesiedział w depo wraz z ziomkami nikt go tu niechce więc spadówa |
![]() |
![]() |
#7696 |
Guest
|
![]() @fury drago
niedługo pocampisz sobie w pz'cie bo wpadam z ziomami po ciebie więc nie oddalaj sie bo BOHy muszą z ciebie zlocić i wtedy dam spokój Więc adieu ![]() |
![]() |
![]() |
#7697 |
Użytkownik Forum
|
![]() uuu... chopaki pojechali po bandzie
![]() Wiesz, mi tam nie zalezy czy padne czy nie, moge wyjść z depo zabić Cie, a czy padne czy nie to juz mnie akurat nie interesuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7698 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez was wszystkich kochammmm!!!! :****
Trzymajcie sie ![]() A tak nawiasem to Askara schodzi na psy wiec nie ma tu czego szukac, i oto apel do nowych na Askarze! Gra jest fajna puki nie wybijesz 30lvl bo potem zaczyna sie: pay boh, fake'i ssow, i jak jestes na respie masz letter i w koncu i tak wbije ci ktos z silnej gildii napisze "hi leave kthxbye" albo bez tego po prostu Cie ujebie, bo chce sobie poexpic. To chyba na tyle ![]() Wielkie dzieki dla tych ktorzy mnie wspierali z forum itp. do zobaczenia na rl/gg/vt Bye! (juz nie musicie sie zegnac bo wiem i tak co napiszecie ;d) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Sir Malpiiozo
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Poziom: 146
Skille: 101/100
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() eh my na mythera teraz też przegraliśmy ale się nie poddajemy jedziemy żydów
![]() ![]() Dobre czasy ale wszystko może sie jeszcze zmienić.... ![]()
![]() |
#7700 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fury, to zegnamy Ciebie i witamy new ownera. Kto pierwszy wpisuje sie na jego deathliste? <joke
![]() |
![]() |
![]() |