|
|
#1 |
|
Arbiter Elegantiarum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
|
Aaach, Starcraft. Dziesięcioletni produkt Blizzarda.... piękna, doskonała rzecz... Gra ktoś? Jakie są wasze opinie?
Mój pierwszy raz ze Starcraftem... 7 lat temu? Nie chodziłem jeszcze do szkoły. Popykałem w kampanię. Teraz jakoś wróciłem po dwóch przerwach.A wy? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
13-7=6. Już wtedy pocinałeś w Starcrafta ? ;o
@Down: ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 13-07-2008 o 01:10. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Haha, pwned =D .
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Starcraft - zacna gra ; ) .Pamiętam...grało się w nią na kawiarence, gdzie na wieczór zbierała się grupa kumpli i organizowało się pojedynki : >
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Świat: Nevia
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Świat: Nevia
|
No i z czym do ludzi?
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
No właśnie, skoro już biegałeś z czymś niebezpiecznym to mogłeś sobie przywiązać spore noże do ramion, ewentualnie podpieprzyć z jakiegoś sklepu dwie małe katany.
![]() Starcraft. Pierwszy kontakt z demem w wieku lat ośmiu, czyli prawie 10 lat temu. Z Brood Warem spotkałem się jakieś 3-4 lata temu i grałem w kampanię, niedawno zawitałem w swiecie multiplayerowym. I dostaję baty na każdym meczu. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
SC:BW ftw 4evah.
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Starcraft ssie.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|