|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() dalej grasz w tibie co ? Wiec wypierd%&^ z działu inne! A teraz Tibia to nie w h*j nie ta sama gra co kiedys. Nie ma szans zeby moc chocby porownywac tibie 7.2(w ktora sie zagrywalem) do obecnej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() co ty tam mozesz wiedziec. Czlowieku ja juz mam 4letni staz =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Wiedz, że wiem
![]() ![]() No i na tibi 7.6 skończyło się moje giercowanie, czasem tam jeszcze grałem, lvl'owałem rookstayera bo na maina nie mogłem patrzeć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
kolbas zachowujesz sie strasznie agresywnie. dla dobra twojego i naszego poszukaj sobie znajomych w realnym swiecie bo niedlugo wybuchniesz. Ostatnio edytowany przez S-75 - 08-10-2008 o 15:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kupuję CDA od momentu, w którym Smuggler olał mój trzeci list (2 miesiące). Łyso ci ?
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=935
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum