|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
|
![]() Elo.
Ja 80 ek i moj kumpel 88 ek chcemy zrobic warlord arene , oczywiscie osobno. Mamy full rare seta , obaj po 2 pary softow. Ja mam skille 75/71 , on 89/91. Planujemy wziasc po 400 manasow i 400 ghp , rozne ringi i ss'y. Uda nam sie , mamy w miare dobre pvp.? *Ja juz zrobilem arene na moim ms'ie na 120 lvl'u ale to bylo na infernie gdzie exhaust jest o polowe mniejszy i sorciem wiec niewiem jak to bedzie knightem i z tym exhaustem xD Ostatnio edytowany przez Segalczuk3 - 11-10-2008 o 16:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() o szit:X!!!!!
75/71 !? O arenie nawet nie myśl. Pokolenie no-skilli widzę rośnie. ._. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhhhmm , mam jeszcze 87 w swordzie bo chodzilem ciagle w gs'ie do 72 lvl'a ale sword to juz przeszlosc xD
I dam rade czy nie ^^ , tak tak na tych skillach xDDDD , przeciez dobrze hitam i tak ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Nie dasz rady, szanse tak małe że ich nie widać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Kumpel rade da ale ty z tymi skillami to możesz jedynie spróbować bo i tak nie zrobisz... potrenuj >.< koksie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() ta 400 mf i 400 ghp
na 100 lvlu szedlem i unioslem 420 manasow i 340 ghp wiec powodzenia w uniesieniu tego @down o tym nie pomyslalem szczerze mowiac ;p Ostatnio edytowany przez Asunul - 12-10-2008 o 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() @Asunul
w key ringach? :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Macie FULL RARE SETA? Czyli że co jakiśamazon secik? Nie? To się ogarnij! Jak coś to full set a nie piszesz rare (pewnie i tak nie wiesz co to znaczy). Ten 88 Ek ma duże szanse na zrobienie areny. Dobry skill, wyższy lvl (czyli wyższy cap. Ja mu daje 75% szans. A ty no cuż, bierz ringa (1) w tej broni co bijesz (sword/axe/club), zawsze to będzie 79 skilla. A do tego Aola, 1 pare softów (bo i tak zużyjesz z 15 minut), blue legi, blue robe, demon helmet i wez (Avenger'a , War Axe'a , albo Arcane Staff). Dlaczego? Bo po 1sze, żeby ci się udało będziesz musiał dużo bić z Exori/gran (więc duzo manasów), po 2 nie pytaj dlaczego takie eq, poprostu jest lekkie, a uwierz za dużo ci Full Rare Set i 2 pary bohów w tym nie pomogą, bo z tym najwyżej dojdziesz do Minosa. No i musisz ogarniać, bo na tym levelu nie będzie prosto, każdy to powie bo to prawda. Ukryty tekst:
@edit skoro grasz na Infernie to mam pytanie. Te Aole co lecą z mobów lecą też na Infernie? Czyli można mieć Aol'a na PvP-e? @edit2 Autor Powiedz czy zrobiłeś (daj .cam'a /fotki) Ostatnio edytowany przez Yakky - 11-10-2008 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@ZapodajMuze Nie ma... Widziałeś kiedyś?
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie ze mi sie udalo xD _/!
03:42 You see a blessed sceptre (Atk:47, Def:21 +3). It can only be wielded properly by players of level 75 or higher. It weighs 39.00 oz. This sceptre is only granted to a warlord of the Svargrond arena. Pozyczylem od kumpla 40 key ringow i takie tam i mialem przy sobie 450 manasow i 400 ghp , 6 rohow 2 might ringi 3 ss , full 'seta' , club ringa i tego potionka co zabiera shielda i dodaje cluba i arcane staff. Cudem przezylem minosa XD , mialem co 2 sekundu dep red ^^ z 20 razy a reszta to lajcik moze troszke trudno bylo z dragiem ale tak to... Moj kumpel padl na tym czyms podobnym do dark tourtera ;/ , mial wszystko podobne domnie (supplies). Mam cama , ale niemoge uploadnac bo ktos cos powiedzial ... ;< , ale zrobie amw na y tubie ;d @CO DO AOLA. Na infernie sa 2 aole , oba z eventu jak byly 10 urodziny tibi , bylo jeszcze ich z 5 ale 3 osoby zginely xD. Kiedys wlasnie z 2 potworkow z poi lecialy aole , ludzie z inferny sie kapneli i zaczeli na tym huncic i lotneli kilka , potem byla wielka dyskusja na tibia.com wprowadzili patcha i aole zastapiono stone skin amuletami xDDDD Ostatnio edytowany przez Segalczuk3 - 12-10-2008 o 03:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @Segalczuk3
Moje gratulacje. Nie wspominałeś że będziesz miał aż tyle key ringów ![]() /aol No to chyba już wszystko w tej kwesti jasne. |
![]() |