![]() |
#11423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Z domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghotic elon
Profesja: Knight
Gildia: Brak...
Świat: Danera
Poziom: 67
Skille: 73/70
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 5% mialem do next lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11425 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insomniacs
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Świat: ;-)
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Z domu
Imię: Ghotic elon
Gildia: Brak...
Poziom: 67
Skille: 73/70
|
![]() Mam takie pytanie: czy jak mam zalozone te smiecie co podnosza mlvl(spirit cloak, hat of the mad itp. itd.) to mlvl leci jakby byl taki jaki jest pierwotnie(bez dodania przez itemy) czy tak jak jest z itemami? mam nadzieje ze zrozumieliscie pytanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Stojaca Zoka
Świat: Olympa
Poziom: 29+
Skille: ?/?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11429 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Świat: Secura
Poziom: 70~
![]() |
![]() tak jakby byl "pierwotny"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() POLSKA 2:1 CZECHY
![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 11-10-2008 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() No ja czytalem gdzies ze jest cos takiego jak slonce i daje mocniejsze swiatlo jak monitor ale nigdy nie mialem odwagi by sprawdzic... :/
![]() |
#11432 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2008
|
![]() @ Up
Dla mnie idealne podsumowanie osoby druida philipa hahhahahahahashas!!!! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Porki Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() Menel prosze cie przestan nieludzkie jest wjezdzanie komus tak na psyche jutro w telexpresie beda mowic ze jakis siedemnasto latek z Angli popelnil samobojstwo a mianowicie powiesil na drzewie na przeciwko swojego domu ale nnikt naprawde nie wie dlaczego to zrobil bo w domu zostawil wlaczony komputer a w miedzynarodowym komunikatorze napisal do znajomego z brazyli BRB co oznacza ze zaraz wroci a specjalisci od tych spraw sa zdania ze musial przezyc jakis SZOK !!! ktory spowodowal jego pozniejsze samobojstwo ;<
NO I MENEL JAK SIE BEDIZESZ POTEM CZOL ?? COOOOOOOOO
![]() @ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO Porki Druid Sawio'Jotwupe Szalony Kogut Lord Maszin PSYCHOL Samant Ether'Dymek - Pierwszy owner Mad Iris Azion Irla Sir Damu Krazy Luki'the Angel Kokos Drunker - Stary Owner Vox Animus Moria Enivir Argheon Dariu Fiedo Chlopaki z Zamoscia Emef Buhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#11434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() jak menel xD
tak w ogole... moim zdaniem filipek ma usprawiedliwienie ![]() w angli nie ma co robic co drugi to pedal co trzeci tranzol co czwarty cpun a co piaty to lekarz a co szosty to baba xD a po drugie. ![]() jak wy to mowicie lepiej wyjsc na dwor... a co na dworze jest fajnego? pizdzi ze prze chuj ![]() lepiej isc do ziomka wypic piwo i pograc w tibie pogadac ![]() idzie to wszystko polaczyc ![]() jak sie umie xD i zejdzcie z filipa bo to jest chore. powytykajcie mu bledy w tibii tibia to tibia rl to rl ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Imię: M3n3l4os2*
Gildia: Kr
Świat: NoobsWar
|
![]() nie chciałem dla fiflaka wjeżdżać tym na psyche bo nie wiem jak by się poczuł nasz ukochany psycha że wjechałem nim na fiflaka no jeden ch* text który przytoczyłem pochodzi z basha a mianowicie taka gadka była na temat słońca kilku studentów i nie miałem zamiaru nikogo obrażać ale i tak wiem ze ch* was to obchodzi wiec po co ja będę się tłumaczył ema
![]() |
#11438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Konin
|
![]() o kurwa mamy ćpuna jaaaa AUSHDasuSDHausd roz*******a mnie takie kozaczenie jak sobie ziomek zapierdoli lufe z 4 kolegami a potem kozaczy ze jest cpun jak byś był ćpun nie grał byś w tibie , nie było by cie w domu i latał byś jak pojebany byle zeby coś przyjebać a ty usiądziesz z dupskiem w ciepłym domku , zjesz kolacje i pierdolisz głupoty więc ziomek ogarnij się i nie napinaj swojej suchej klaty na forum a jak jestes taki kozak idz do starego i powiedz wez tata zarzuć kwasa bo mam małpe albo zapierdol mu szura na klacie i sobie wciągni =*
![]() |
#11439 |
Ognisty Lis
|
![]() Chlopaki spokojnie: Słońce jest żółte, trawa zielona.. Słońce jest żółte, trawa zielona.. Już lepiej się zrobiło? to się cieszę. a od ćpunów to jeździjcie sobie na pw... btw. Koniec z supportem
![]() ![]() @down nom ![]()
FAIL ![]() Tompior nup : D Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow ![]() Ostatnio edytowany przez HubertPol - 12-10-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Świat: ;-)
![]() |
![]() "Chlopaki spokojnie: Słońce jest żółte, trawa zielona.. Słońce jest żółte, trawa zielona.. Już lepiej się zrobiło? to się cieszę. a od ćpunów to jeździjcie sobie na pw... btw. Koniec z supportem
![]() bot sie nie wyhealowal ;D ??? |
![]() |
![]() |