![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() No wiec jest fajnie. Tworze sobie stwora i w ogóle ale jest problem. A mianowicie. Moje stworki są straszliwie chudy. I ni w kij nie wiem jak zrobić żeby podczas edycji były grubsze. Bo marzyłem sobie żeby zrobić takiego orca lub taurena a tu lipa wychodzą same takie chińskie smoki =/
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() Spróbuj poprzestawiać kręgi szyjne bliżej siebie, w odstępach poziomych. I czy nie ma tam narzędzia do zwiększania objętości?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() aj. Tam streujesz tylko jednym. A w soprze bede mial cale plemie a potem planete xD btw thx za help
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |