Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-10-2008, 18:55   #541
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Ty chyba kolego 14 lat masz dopiero co? Sam mam wadę wymowy (nawet dwie) i gdybym się dowiedział, że bluzgasz tak na mnie, to przypuszczam, że najprawdopodobniej ukrzyżował bym cię do góry nogami i podpalił jak nędzne truchło. Ahhh... dali rodzice szczeniakowi neostradę, to się musi wyszaleć dzieciak. Lecz fajnie byś szalał, gdybym wbił twoje jądra na rozgrzany w kominku pogrzebacz.

Pozdrawiam
on zartowal xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd a szczeniakiem nie jest raczej :> jestes od niedawna na tym forum, masz prawo niewiedziec kto jest kim

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2008, 19:12   #542
Kolesianka
Użytkownik Forum

Kolesianka's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Kolesianka
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Kolesianka ma numer GG 3440783
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucek93 Pokaż post
HAHAHA KOLESIANKA MA WADE WYMOWY HAHAHAH HAHAH JAKI DOWN A MOŻE KOLESIANKA TO MACIEK Z KLANU ? HAHAHAHAHhAHhahaha kolesianka to dziecko z dałnem hahahah wszyscy smiejmy sie z uposledzonej dziewczyny ktora ma wade mozgu

KOLESIANKA PRECZ NA OBSIDIE DZIECI CHORYCH NA MUZG NA ARCANII NIE CHCEMY

ZEGNAJ DOWNIE!
Nie mam wady wymowy bynajmniej nic o tym nie wiem ;] Wogóle wiesz kto to jest Down? Bo nie wydaje mi się, że ktoś z wadą wymowy jest od razu downem ;] Down to poważniejsza choroba a może Ty to Maciek z klanu? Pozatym...Maciek z klanu już dość dawno wyszedł z mody, więc jeśli już chcesz mi jakoś pojechać to wybierz coś bardziej na czasie
Wyżyłeś się?
Btw mózg się pisze przez 'ó' ;] Poczytaj słownik ortograficzny jeśli masz problemy. I nie wypowiadaj się w liczbie mnogiej, bo jak ktoś inny ma coś do napisania to sam potrafi się wypowiedzieć w swojej osobie
Żegnaj dziecko.
Kolesianka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 19:16   #543
Kolesianka
Użytkownik Forum

Kolesianka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brzydula Pokaż post
@ Lucek
xD

Pewnie wynioskowałeś, że Kolesianka ma downa na podstawie zaburzeń mowy w połączeniu z bełkotem i faflunieniem, który towarzyszy jej dodatkowo po spożyciu alkoholu.
Przyznaje, że można się w tym przypadku pomylić i przypuszczać, że Kolesianka ma Downa. Ale tak nie jest drogi Lucku

Gratuluję pomysłowości
Btw, nie możesz odezwać się ze swojego prawdziwego konta tylko udając kogoś kim nie jesteś?
stary 13-10-2008, 19:39   #544
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
on zartowal xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd a szczeniakiem nie jest raczej :> jestes od niedawna na tym forum, masz prawo niewiedziec kto jest kim
Skoro ty jesteś 14 letnim szczeniakiem, co mogę wywnioskować po tym, jak zwracasz się do innych, to on siłą rzeczy też nim jest. Również ma 14 lat. Z tym, że on jest cymbałem, a ty idiotą. Tylko to was dzieli.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 19:51   #545
Picinhoxs
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Chełm

Imię: Remo clai
Gildia: Czysta
Świat: Danubia
Poziom: xxx
Skille: xXXx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Zespol Downa to tylko jedna para chromosomow wiecej ;]]]]]] wiec niewiele ta typeske dzieli od ciebie pienkna inaczej

Cytuj:
co mogę wywnioskować po tym, jak zwracasz się do innych, to on siłą rzeczy też nim jest.
Tylko kazdy z nich zabil kogos na pvp lol czego ty tu szukasz jedzisz po prO forumowiczach , masz jakas wade jeb*na w glowie ze osadzasz kogos po wieku lol po uj to siedzis wogole jestes jakims psem z it' i tylko taka ksywa czy jak w*******asz sie na forum po ktorym zawsze oro robilismy i jakies madre komentarze o dzieciach neo pewnie sam masz neo bo mieszkasz wichura 1 etc
smokuu wannabe? sry smoku bym smieszny ,a ty jestes psem hejka.

I nie pierdol ze chodziles na spawn dema w ancient temple , jezeli tam chodziles miales gora 14 lat ,tyle co felix byles ogarniety sorry nie sadze tibia bez h keyi znaczy dobra gra na nonpvp .Tylko wtedy moze 100 sorc niebyl w posiadaniu 14 latka . Trzy lata temu tibia byla ogarnieta grali wtedy 16 - 17 latkowie teraz maja po 20 studia i te rzeczy... . Te Trzy lata temu olewali dzieci neo ,ktore powoli zaczynaly naplywac .... aaa sorry zarasz napisesz ze jestem psem[seikeron here] ,ale opanuj sie idz do swojego swiata deski klozetowej or smth i tam swoje przekonania potwierdzaj.

i jezeli ktos ma prawo obrazac thoyhioshocka to tylko ja i bob no lafa cinek felix i filush
Picinhoxs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 20:07   #546
Kolesianka
Użytkownik Forum

Kolesianka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Picinhoxs Pokaż post
Zespol Downa to tylko jedna para chromosomow wiecej ;]]]]]] wiec niewiele ta typeske dzieli od ciebie pienkna inaczej
Piekna inaczej ;] Co do mojej 'urody' to mógłbyś łaskawie nie wypowiadać się, bo nigdy mnie na oczy nie widziałeś, ja Ciebie nie oceniam Może na swoim punkcie masz jakiś komplex...nie wiem i nawet mnie to nie interesuje
Pozatym nie pojeżdżam Ci, więc zachowuj się odpowiednio do swojego wieku i nie pojeżdżaj mi bez powodu. Twoi koledzy jak będą chcieli się wypowiedzieć to zrobią to sami, bez twojej pomocy, a jeśli ja z kimś prowadzę dyskusję to nie musisz pokazywać jaki jesteś 'fajny' bo napiszesz mi 2 zdania
A to, że napisał komuś coś o jego wieku, to w pewnym sensie jest racja, bo jeśli ktoś ma 14 lat i pisze co pisze, no to to świadczy o jego niedojrzałości troszeczkę ;] Może nie każdy, ale wiek ma coś do rzeczy.
stary 13-10-2008, 20:17   #547
Picinhoxs
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolesianka Pokaż post
Piekna inaczej ;] Co do mojej 'urody' to mógłbyś łaskawie nie wypowiadać się, bo nigdy mnie na oczy nie widziałeś, ja Ciebie nie oceniam Może na swoim punkcie masz jakiś komplex...nie wiem i nawet mnie to nie interesuje
Pozatym nie pojeżdżam Ci, więc zachowuj się odpowiednio do swojego wieku i nie pojeżdżaj mi bez powodu. Twoi koledzy jak będą chcieli się wypowiedzieć to zrobią to sami, bez twojej pomocy, a jeśli ja z kimś prowadzę dyskusję to nie musisz pokazywać jaki jesteś 'fajny' bo napiszesz mi 2 zdania
A to, że napisał komuś coś o jego wieku, to w pewnym sensie jest racja, bo jeśli ktoś ma 14 lat i pisze co pisze, no to to świadczy o jego niedojrzałości troszeczkę ;] Może nie każdy, ale wiek ma coś do rzeczy.
Jak ktos jest piekny inaczej to jest brzydki inaczej ostanio film na tvn "Brzydula"
popatrz pare postow nizej i zobaczysz ze ktos ma taki nick niewiem czy zle to zforumowalem ,ale w druga strone chcialem pici cry
stary 13-10-2008, 20:34   #548
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Tylko kazdy z nich zabil kogos na pvp lol czego ty tu szukasz jedzisz po prO forumowiczach , masz jakas wade jeb*na w glowie ze osadzasz kogos po wieku lol po uj to siedzis wogole jestes jakims psem z it' i tylko taka ksywa czy jak w*******asz sie na forum po ktorym zawsze oro robilismy i jakies madre komentarze o dzieciach neo pewnie sam masz neo bo mieszkasz wichura 1 etc
smokuu wannabe? sry smoku bym smieszny ,a ty jestes psem hejka.
A teraz naparz sobie meliski jak polecali Averiosowi, ochłoń i napisz to po polsku, ponieważ ni ch*ja nie rozumiem twojego bełkotu.

Cytuj:
I nie pierdol ze chodziles na spawn dema w ancient temple
Nób. Chodziłem na spawn dema w Mintwallin daaawno temu. Pewnie wtedy jeszcze nie słyszałeś, że jest coś takiego jak granie przez internet. Ja zaś, nie zdawałem sobie do końca sprawy z tego, jak dziś będę mógł się tym szczycić.

Cytuj:
Trzy lata temu tibia byla ogarnieta
Tibia ogarnięta?

Cytuj:
i jezeli ktos ma prawo obrazac thoyhioshocka to tylko ja i bob no lafa cinek felix i filush
Thoyhioshock jest głupi.
stary 13-10-2008, 20:41   #549
Picinhoxs
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
A teraz naparz sobie meliski jak polecali Averiosowi, ochłoń i napisz to po polsku, ponieważ ni ch*ja nie rozumiem twojego bełkotu.

Nób. Chodziłem na spawn dema w Mintwallin daaawno temu. Pewnie wtedy jeszcze nie słyszałeś, że jest coś takiego jak granie przez internet. Ja zaś, nie zdawałem sobie do końca sprawy z tego, jak dziś będę mógł się tym szczycić.

Tibia ogarnięta?

Thoyhioshock jest głupi.
20:46 To jest dead frost dragon (Poj:10).nie mam czasu aby ci odpisac ktos mi ujebal frosty
stary 13-10-2008, 20:42   #550
Filush_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

Cześć wszystkim!
Filush_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 20:47   #551
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Tibia ogarnięta?

Thoyhioshock jest głupi.
przychodzisz na MOJE forum, na MOJ temat, obrazasz MNIE czolowego spammera, ale po co? czerpiesz satysfakcje z tego wyzywania na forum? ja majac 14 lat okazalem sie doroslejszy od ciebie i podalem ci reke konczac ten caly syf, ale ty super-dorosly osobnik musisz sie klocic na forum i kazdym swoim postem probojesz udowadniac jaki to ty jestes dorosly, a zarazem jaki to ja jest mlodym szczylem. sad
stary 13-10-2008, 21:42   #552
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok Pokaż post
przychodzisz na MOJE forum, na MOJ temat, obrazasz MNIE czolowego spammera, ale po co? czerpiesz satysfakcje z tego wyzywania na forum? ja majac 14 lat okazalem sie doroslejszy od ciebie i podalem ci reke konczac ten caly syf, ale ty super-dorosly osobnik musisz sie klocic na forum i kazdym swoim postem probojesz udowadniac jaki to ty jestes dorosly, a zarazem jaki to ja jest mlodym szczylem. sad

Tak, bo jesteś młodym szczylem, do tego jeszcze pyskatym jak większość młodych szczyli. Ja tylko przedstawiam fakty.

Twoje forum i twój temat heh... Mania wielkości.
stary 13-10-2008, 21:58   #553
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, bo jesteś młodym szczylem, do tego jeszcze pyskatym jak większość młodych szczyli. Ja tylko przedstawiam fakty.

czlowieku na moje pytanie nie podpowiedziales, czerpiesz satysfakcje z forum faytow?
stary 13-10-2008, 22:00   #554
Cienki-Bolek
Użytkownik Forum

Cienki-Bolek's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lubań

Imię: Galithar
Profesja: Sorcerer
Poziom: 119
Poziom mag.: 22
Domyślny

nie drapac sie koty.
Lucek chetnie poznam twoj nick z tibi

Ostatnio edytowany przez Cienki-Bolek - 13-10-2008 o 22:02.
Cienki-Bolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 22:08   #555
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Owszem, zwłaszcza gdy mogę udowodnić takiemu głupiemu knurowi jak ty, że jest idiotą.
knur to ma ksywke boil to po I
po II to zamknij w koncu pysk debilu chowany na wiejskim podworku, swoim pierdoleniem udowadniasz tylko, ze w wieku 17 lat jestes dzieckiem lol idiota
stary 13-10-2008, 22:17   #556
Picinhoxs
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:

Zamknij morde pionie jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales. Twoi starzy glodowali pare lat na kompa ,a ty za*************ales na demy w mint ,bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde i tam siedziales omg gz ahahah mania wielkosci udowadaniesz swoja znajomosc internetu bluzgacze etc. placisz ludziom z neta ,zeby ci pomagali to napisac ??

Moze sonda Kto chce ,aby ten kretyn wypie*alal z tego forum pisze : Leave
aby zostal siemka

join

Ostatnio edytowany przez Picinhoxs - 13-10-2008 o 22:19.
stary 13-10-2008, 22:21   #557
ywemytus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Świat: arcania
Domyślny

Cytuj:

mhm, 17 letnim szczylem tez jestes
ywemytus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2008, 22:35   #558
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Picinhoxs Pokaż post
Zamknij morde pionie jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales. Twoi starzy glodowali pare lat na kompa ,a ty za*************ales na demy w mint ,bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde i tam siedziales omg gz ahahah mania wielkosci udowadaniesz swoja znajomosc internetu bluzgacze etc. placisz ludziom z neta ,zeby ci pomagali to napisac ??

Moze sonda Kto chce ,aby ten kretyn wypie*alal z tego forum pisze : Leave
aby zostal siemka

join
Cytuj:
Zamknij morde pionie
Myśli, że jak go przyjęli na krzywy ryj ze swoją noobską postacią do szanowanej i znanej gildii, to jest najlepszy...

Cytuj:
jak ja gralem na necie to ty jeszcze na pegazusie na*****ales
Prędzej na Amidze. Kompa i tak miałem z (nie stałym) dostępem do neta, co wtedy było... trudne do zmotania.

Cytuj:
Twoi starzy glodowali pare lat
Mózg dziecka.

Cytuj:
a ty za*************ales na demy w mint
I tak żadnego nie ubiłem...

Cytuj:
bo nieglodowali dodatkowego miecha na pacca wiec zamknij morde
Wtedy nie było pacc gamoniu.

Cytuj:
tam siedziales omg gz ahahah
Tylko kupy tam nie zrób z tych nerwów.
Aha i krzesło przygotuj.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 13-10-2008 o 22:36.
stary 14-10-2008, 02:16   #559
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Thuygioshok wezwal mnie na odsiecz po 18tce kumpla wiec nie bardzo bede kogos cisnal tylko prosze was,przeczytajacie ostatnie 2 strony tematu i jezeli nie wywnioskujecie z tego ze jestescie blaznami to na serio z wami ciezko i bede zyczyl powodzenia w kopaniu rowow ew. zamiataniu ulic(ofc. praca nie hanbi ale nie o to chodzi),zamknijcie wasze pizdeczki bo wyjebane mamy na wasze sprzeczki,z kazdym kolejnym postem bardziej sie frajerzycie,a jak dalej macie do siebie sapy wymienicie sie charami poprzez p/m i ingame wyjasnijcie, wasze wjazdy sa chuja warte i zachowajcie je dla rownie nierozgarnietych kolegow,nikomu spina tu nie imponujecie ziew.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-10-2008, 09:00   #560
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

wiesz bob ew.istnieje opcja ignoruj xP

suty@

balan*****xD?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania