![]() |
#9441 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Vx , ToD, Mw Pasuje? ![]() ![]() Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 1, gości: 10) pozdrO pedały! tak wstydzę się, że jestem Polaczkiem ;/// |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() Taa, jak nie idzie to zawsze trzeba sobie znalezc jakas wymyslona przyczyne
![]() Zreszta przypomniec ci jak szliscie jakis czas temu (okolo 15-20 padlo) jakos wtedy mogliscie parcele ustawic i jak sie skonczyl inq quest?.. yyy tak samo jak ten?? Hah.. Najlatwiej zwalic na rzeczy trzecie.. Moze pogoda w Brazylii byla nie taka jak trzeba? ![]() Hmm.. A ty zrobiles juz Anni? Moze nadal sie boisz tak jak wtedy, gdy miales isc z nami.. A moze znow ci wylozyc cala litanie jakie eq, runy itd. wziac na questa? Zero wiedzy, a sie smieje z ludzi, ktorzy traktuja te piksele, jak zwykla gre i nie boja sie gdzies isc.. Niestety dla ciebie przydupasie Tibia = Rl life Aha no i dlaczego nie Vainne? Bo on jako jedyna osoba z tego teamu ma cos (czyt. mozg)w glowie.. Ty i reszta br teamu niestety same przeswity we lbie ![]() SS dla modków ![]()
![]() |
#9443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]() szadek & szmatek
Najwyrazniej zazdrosc cie zjada chlopie, ze nadal nie zrobiles tego questu i nie mogles isc z nami. Jak to sie mowi ze jestescie 100 lat za murzynami : > Enris dobrze mowi z tego co pamietam twoj tim probowal 2x na tibi 8.22 i za kazdym razem zonk nawet z parcelami wiec nie masz po co sie tlumaczyc tym ze parcele nie dzialaja . co do dzisiaj to FRI SZMATOL BEHE QUEST SERVICE ROXOR myslisz ze jak zamkneles dzwignie na 30 min jestes dobry? akurat zdazylem zjesc obiad w tym czasie odrazu napisaly 3 osoby czy otworzyc gdyz jestes idiotą nara elo i pozdro ass licker ;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#9444 |
Zbanowany
|
![]() @enris
H@H@H@H@ nom ale jak już wybijesz wieżyczki to nie musisz patrzeć jak coś się znowu respi nie? jakiś czas temu? mówisz o tym jak Jah padł 3x? sory miesiek ale my nie mieliśmy 4 blokerów po 200+ ![]() wiesz dlaczego tak się pytałem o eq itp? bo mnie żal przeciekał jak patrzyłem na to z kim ide i musiałem się jakoś wykręcić H@H@H@ Vainne jako jedyny? ciekawe ![]() ej ej i coś dla Ciebie odemnie z rl tak bym chciał ci z tego zajebać o kurwaaaa ![]() czyż ona nie jest piękna? ![]() ooooojjjjjjjjj tak a szczególnie na mordzie Enrisa !!!! p.s patrzcie na pasek na ss na gg (enris) ??? 2 ownerów?!! jeden robił połowe POI a drugi końcówkę!? :S @drath jakby dobrze policzyć to chyba była 1h?~ Ostatnio edytowany przez Lumineros - 13-10-2008 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9445 |
Zbanowany
|
![]() nom wreszcie coś siędzieje na tym forum H@H@H@H@H@ PLS ENRIS COME DO MNIE OPIERDOLE CI RYJA BATOONEM!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
Lokacja: Slask
Imię: Maniek Wielki
Profesja: Knight
Świat: luminera
Poziom: 102
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() A ta dlon to twoja ?? bo wyglada tak jak bym widzial skieletona w tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9447 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() narazie daje rade ![]() mocniej złapałem bo ciężka jest :S musisz się napracować żeby ją dobrze operować i obić kilka ryji ![]() p.s bez skojarzeń proszę Ostatnio edytowany przez Lumineros - 13-10-2008 o 20:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9448 |
Użytkownik Forum
|
![]() Seriooo??
Myslalem ze to poczebujesz do samo obrony w domu ![]() CYT: 00:43 Shadow Druid of Luminera [119]: u mnie w domu all kradna 00:43 Shadow Druid of Luminera [119]: sobie 00:43 Shadow Druid of Luminera [119]: chlopie to jak dzungla Niedziwie sie ze takie jestes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9449 |
Zbanowany
|
![]() nie no gdzie tam do obrony i do ataku
![]() ale jak masz już nowe eq? ;/ ![]() ![]() Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 9, gości: 8) Lumineros, Shivv94, Neg007, Marcel_Kogz, ManiekWielki, Mereth, Mevalo, Kaerion tak! TERAZ jestem popularny jak trzesienie ziemii w Chinach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9450 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej nie bij plz ;<
17:54 Shadow Druid of Luminera [128]: OMG JAH DO SOMETHINK! ?
![]() |
#9451 |
Zbanowany
|
![]() @smyqq
a co? nie? @Użytkowników czytających ten temat: 21 (zarejestrowanych: 12, gości: 9) Lumineros, NelsoN, Mereth, Mevalo, Smyyyq, Goners, Shivv94, potomus, Neg007, ManiekWielki, Tajemnica21, sst_akai tak suki do kolana i błagać PANA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Nelson
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempation
|
![]() Szadi, jestem pełen podziwu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9453 |
Zbanowany
|
![]() @up
widać, że 24/7 siedzisz w domku bo na dworze szaleją chłopacy z pałkami ![]() dla wiadomości to się nazywa pałka teleskopowa (czytaj szybkie rozjebanie kogoś) no nic dam najlepszy przykład, ale aż się brzydzę jak patrze na psy http://pl.youtube.com/watch?v=jabw4cEF7Ik Ostatnio edytowany przez Lumineros - 13-10-2008 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9454 |
Zbanowany
|
![]() Siema, uważam że wszyscy są zajebiści z luminery. I jestescie super, gratz !! PRO!
A ja mam także na sprzedaż gp na luminerze jeśli jesteś zainteresowany to wejdź na aukcje allegro : http://allegro.pl/item458643009_tibi...io_zobacz.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9455 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9456 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2008
|
![]() [quote=ManiekWielki;2296428]
Cytuj:
Szmatou fajnom paue ci papcio w dupe ładuje : d. Widać nieźle pupal cierpi skoro nawet na forum się chwalisz. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#9457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Imię: Vainne Of Luminera
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 200
Poziom mag.: 82
|
![]() No miło mi czytać ze wg Enrisa jako jedyny mam coś w głowie ale tu się chyba troszkę mylisz Enris.
![]() A co do samego questu to bez wątpienia jest on trudny i to wiemy wszyscy i naprawdę to ze nie wyszło do końca dobrze to zwykły "wypadek" przy pracy. A co do tego pracelowania to cholernie utrudniło całego questa i ja od początku wiedziałem ze to nie przejdzie tak jak Jah z Archisem chcieli zrobić i powiedziałem im to. Według mnie pomysł aby wybić tylko drogą do nexusa jest chory bo z dołu i z prawej strony ciągle respiły się potwory i nas atakowały + te cholerne bramki a te demy to zawsze lecą w środek schooterów. No i dużym minusem było to ze inni ek nie pomagali blokować. Glupia sytuacja jak się na mnie rzucił demon i żeby ed mający 935 hp na full musiał blokował dema kolo minuty mimo ze stało przy nim 3 +-120lvl ek??Dopiero Archis podleciał i go zabrał ode mnie?! Głupota nie? ![]() Po za tym na inq ToD to bil każdy a u nas poza main teamem nikt nawet nie chciał kiwnąć palcem i czekali na gotowe a jak przyszło zaliczał nexusa to tak sie pchali ze np Anna stała kolo 4 min przy nexusie po tym ja zaliczyła bo nie mogła wyjść tak się nooby pchały (w tym czasie 2 może 3 następne osoby by zdążyły zaliczyć) No to by było na tyle ![]() Pozdrawiam Vainne imageshack mi nie działa więc ssa wkleję później ![]() Ostatnio edytowany przez LubieChipsy - 13-10-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() @ Enris & smyku
Nie znizajcie sie do poziomu pajaca o niezidentyfikowanym poziomi inteligencji xD A co do tego ze ta szmatka to przydupas Jaha to sprawa jest oczywista. Sytuacja podoba jak z Pepe. Szmatka kazdym grozil ze Pepe to Pepe tamto, a wystarczylo przygadac do Pepe z tematem o szmatku. Ile osob by sie nie odzywalo zawsze bylo to samo - no, I dont like this noob. @Szmatoł Slaba psychika i kompleksy :< na kazdym kroku coraz wieksze objawy. Idz wyliz jaja Jahowi moze wezmie cie na nastepny hunt ;] btw INQ - my jakos zrobilismy a wy cioty sobie nie mozecie dac rady. Wniosek jakis ci sie nasuwa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9459 |
Użytkownik Forum
|
![]() O.o shadow co? mama cie niekocha a ojciec tylko w nocy ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)