![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @UP
Dodaj Odemnie Tez xD ![]() Carlos Zmienia Kolor Skury na Czarny xD Teraz To bedzie Czarlos ![]() ![]() @ Pozdro Rise ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Guest
|
![]() @2up
AHAHHAHAHAHHA i k..wa dobrze!!! @down : Radosna strona zycia : Dawanie dupy czarnuchom ;d super strona !! ![]() Ostatnio edytowany przez Mincior - 14-10-2008 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 90+
|
![]() Carlos jest po radosnej stronie życia .... dajcie mu spokój xDDDD
może spyem jest hahahahahhaa xDDD @edit Ciekawe co zrobi old Rise np Armatyz który padł juz od Kopengi...za free Ostatnio edytowany przez Toiowo - 14-10-2008 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak apropo nie mowilem do Ciebie tylko bezposrdenio do wszstkich tych co tak bardzo chca zeby wywalic czarnego i jego pieskow z serva ,a jak przychodzi co do czego to boja sie zrobic jakikolwiek krok. Pokazcie jaja Ci co tak wczesniej sie napinali na forum noob charami , Ci co pisali na gc roznych gildi kim to Russel i jego pieski nie sa ,Ci co mowili,ze ktos cwaniakuje i wywala ich z respa tylko dlatego ,ze jest w Kopengasach lub ma tam ziomkow,Ci co mowili ,ze to dla nich tylko gra i chetnie by pokarali w jakiejs wojnie bo im na charach nie zalezy.POKAZCIE NA CO WAS STAC ! To tyle napinki z mojej strony ![]() btw. Czarlos hahah |
|
![]() |
![]() |
#825 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() @Kafffar
Przyznaje Ci racje... jednak puki co jestem bezstronny... Zmieni sie wladza i nawet jesli Wy bedziecie rządzic to nie bedzie PA ? Nie bedzie paymentów ? Zadnych problemow ze swobodnym expieniem ? Caly czas nad tym mysle, ms w produkcji... jesli bd pewny ze powinienem do Was dołączyc zrobie to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Post adresowany ogólnie do wszystkich.
Nie od dziś wiadomo, że ogromna większość szwedów, rasistów, kpi sobie z Polaków no i ogólnie śmieje się im (nam) w twarz, co się w tibii przekłada na hancenie Polaków, wywalanie ich z serva no i ogólnie brak respektu. To żadna propaganda dla Arpensów czy też innych polskich, neutralnych graczy, ale jeśli Kopengas wygra tą wojnę, to zobaczycie za maksymalnie rok, że tak właśnie będziecie traktowani i wspomnicie moje słowa ![]() BEJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @up
"polend" to pikus, wystarczy sobie wejsc na tibia.de forum i zobaczyc co tam sie dzieje ;p kazdy sie smieje z polakow, taka "moda" teraz i tylko nieliczni sa traktowani powaznie (osobiscie nie narzekam), to sie szczegolnie ujawnia w trakcie wojny bo wiadomo co sie dzieje na forum kiedy jest wojna kazdy wyciaga brudy zeby tylko dowalic przeciwnikom ale to normalka ;ppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polacy taka opinie wypracowali sobie sami ! Co zrobic ... ;[
Nooo... w każdym badz razie Arpensi napewno komus pomoga, predzej czy pozniej ... miejmy nadzieje ze wlasnie Polakom.... Rise ofc |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Imię: Nobi Chra
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Pay No Play
|
![]() od Shejqa
osobiscie nie bede mial do nich nic jezeli doszli by do kopengi bo poznalem tych ludzi i zmienilem absolutnie zdanie na ich temat po czasie spedzonym na vent i zycze im jak najlepiej" najbardziej zal mi tych co sie napinali do mnie na privach spamowali gg i priv na tibii o war, a teraz wymyslaja 100 pwoodow by nie walczyc. SZACUN DLA LUDZI Z JAJAMI NA TYM SERVIE _/ moze kiedys dorosniecie i zrozumiecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() ładny avatar? taki gildiowy nasz
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @2up
To Czarlos Juz Sie tak Zmienił :O O Kuffa To juz Daleko Doszlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Jaz a Ty Jacus co sie tak spinasz na tym forum? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nikt Was nie nakreca... robta co chceta .. nie moja sprawa!!! Btw. To wcale nie jest śmieszne raczej żałosne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2008
|
![]() glupota
hansonie dlaczego mieli by was nie wywalic? popatrz na ich gildie i zastanow sie po co im tyle sorkow.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
|
![]() O moja ulubienica. Jak to sie mowi im pies mniejszy tym wiecej szczeka. Ty szczekac lubisz i czerpiesz z tego radosc a tak naprawde to z ktorej strony ty cos znaczysz poza tym ze co dwa tygodnie kogo innego calujesz w opisie? Kazdy oczywiscie jest z wyzszej pulki
![]() A tak ogolnie. Olejcie to wszytko. Niech se ida do kopeng i robia co chca. A wy odinstalujcie tibie albo sie dobrze bawcie przy niej. Niech oni marnuja pieniadze i czas na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jacus, nie wiem kto Ci zazdrosci, ja napewno nie bo nie wiem czy jest czego..? Kazdy kto tu pisze ma lub mial swoja przygode z tibia, a to ze Twoja sie skonczyla to zaden powod do tego by czuc sie lepszym ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Nikola Oj, zaprawdę powiadam Ci, WoW jest sto razy lepszy ;] Jakoś 2 tyg temu musiałem się lognąć do tibii zeby pogadac to az ciarki przeszly po plecach, takie to brzydkie i wógóle xd IDE SPAC NARARA |
|
![]() |
![]() |