![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: City of Hell - Słupsk
Stan: Niegrający
Imię: Lord Holdus
Profesja: Knight
Gildia: New Happening
Świat: Guardia
|
![]() Niektórzy są "sławni" xD
Podaj link do twojego fake na pw to skomentuje Ci xD
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 02-06-2009 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Ladne pod wzgledem graficznym, fabuly nieznam zbytnio bo nie ogladalem od poczatku, ale ten part mi sie podoba.
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Fajny parcik, fajna woda, jednak mnie ten Frayen denerwuje - jego out z tibii 7.6
![]() ![]() ![]()
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
|
![]() Zauważyłem, że kiedy chcesz dać wielokropek: "...", to wychodzi Ci ".."
Mały błąd ale rzuca się w oczy. A tak ogólnie, to 10/10 oczywiście! Aha i jeszcze jedno. W jaki sposób rośliny rosną w ciemnych ściekach?
(\(\ ( '.') ((")(") Szkoła jest jak mediamarkt - powinni tego zabronić!!! Osoby, które przeklinają pochodzą z rodzin patologicznych. Ostatnio edytowany przez Picum - 16-10-2008 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @up
Bo to są takie dziwne odmiany glonów nooo.. A to aż taka duża róznica między .. a ...? Moge zmienić jak chcesz ![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 16-10-2008 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No nareszcie.
Part ja zwykle b. dobry, ale niestety nie idealny(wiem, czepiam się) Te światła od pochodni są ... dziwne, powinnno być łagodne przejście między światłem a ciemnością. Światło z pochodni nagle się kończy, co głupio wygląda. Aha i ciemność powinna być "ciemniejsza". |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Najgorsze jest to że ty za chiny nie wiesz jak zrobić realne światło...
Powiedz mi jak ta statuetka stojąc pod dachem świeci na jego górę? O ile z fizyki pamiętam to światło to takie promieniowanie "idące" w różnych prostych liniach w różne strony, a u ciebie wygląda jakby się zakrzywiało i świeciło tam gdzie to normalnie jest niemożliwe... Fabuła jest jaka jest... Nie wczytałem się więc nie mam zdania... Najbardziej żałosne jest to że to jest jeden z największych tematów a posiada mało partów... Mój temat Angmarr był mniejszy a ma chyba z 2x więcej obrazków, LoD'y i inne pewnie też... |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]() nawet nice fake 9/10 czekam na next party xD
|
![]() |
![]() |
#350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Poprostu osoby, ktore ogladaja te fakei, nie znaja sie na nich. A tych nieznajacych sie, jest wiecej niz znajacych sie, przez co te slabsze fakei maja wiecej komentow, bo latwiej je zrozumiec. Trzeba trafic do serca publicznosci ;P. A tak btw. wieksza ilosc zdjec, nie znaczy lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee... Ja się nie znam ale mi się bardzo podobają!
![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Jak dla mnie bardzo fajny fake, ciekawa fabuła, tylko wiele niejasności w obrazkach, ale oceniam 8/10 i czekam na kolejny part
![]() Obyś go odzyskał.. ![]() Ostatnio edytowany przez Me$z - 17-10-2008 o 02:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]() Czego przestales pracowac nad fake'im?
Bo nie moge sie doczekac następnego parta ![]() Całkiem niezly fake 9/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2008
Lokacja: My World
Imię: Dzony Kesz
Świat: Unitera
![]() |
![]() Ocena 8/10
- 1. Za dużo pisana za mało oglądania ;p - 1. Obrazek 8 nie wiem czym się Raven upił ;p, kominek o tej porze dnia powinien być zapalony Fake'i ... Bardzo Dobrze sie zapowiada najczęściej oceniam fabułe ;p ale tu jest ciekawa... Rób więcej, to cię powinno zmobilizować! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Piwnica jest trochę zła ponieważ ciągle idą do góry (na północ).
Boję się co będzie z pierwszym piętrem domku. [Obrazki 6-8]
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
eemmmm.....pierdolisz glupoty, to jego 1 fake !! ----------------------------------------------- bardzo dobry fake dam 9/10 = ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co od powyższego cytatu. To co jest "nad" rękojeścią, to jelec (grają w tibie, a podstaw nie znają).
Beczki mają fioletowe brzegi, a ty masz krzywy ryj. Gość idzie w stronę drzewa, a co? Ma je omijać 1,5-kilometrową parabolą? Gość trzyma prawie spaloną pochodnie? I co z tego? To rycerz - nie zna bólu. A jak już mówiłem ten Fake jest bardzo bobry, fabuła ciekawa, lokacje też ciekawe, wszystko ładnie wykończone, teksty poprawnie wykonane, po prostu 8/10