|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ej ten ziom ma moja bluze [[[[[;
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Leże!
"...razem? tak osobno!..." "...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..." "...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() "
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post @up Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie. czyś ty kobieto ochujała? nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury" Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/ Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp. H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic. DRES powah!niunie! @topig Irytująco śmieszne! Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 16-10-2008 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() X3r, lecz swoje kompleksy na temat subkultur na innym forum dobrze? to ze Cie dresy pobiły to nie nasza wina.
Co do filmiku - Na moje to fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() FIlm, śmiechowaty ; ))))
Elana _./// Pozro od WfcG !! |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Cytuj:
Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach Ostatnio edytowany przez Swiety - 17-10-2008 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banda pajaców ;x
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() dzieki Bogu ze zeslal nam zwolennikow elektronicznej pseudomuzyki, bez nich fora internetowe bylyby o wiele smutniejsze.
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie przeczytałem w żadnej gazecie ,bo to widac jak idzie banda 150 dresów na pozór słuchających hh okładając wyzwiskami przeciwną drużynę.Wyzywają ich bo?Przeciwna drużyna chce wygrac/wygrywa? Oto w tej grze chodzi,przykro mi. Tak,Eldo trzyma wysoki poziom hh w Polsce,btw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() wow i co teraz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Otóż ja,gdy czytam Twoje posty stwierdzam,że Ty jesteś idiotą,Ty sie teraz przyczepiles i Ty nie potrafisz składac zdan,Nie denerwuj się tak bo Ci gul skoczy.btw Pozdro |
|
![]() |
![]() |