Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-10-2008, 18:46   #41
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

ej ten ziom ma moja bluze [[[[[;
Kiełek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-10-2008, 18:29   #42
Furay
Użytkownik Forum

Furay's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Furay ma numer GG 9238104
Domyślny Haha

Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."
stary 16-10-2008, 16:07   #43
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
Domyślny

"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.
czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!

Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 16-10-2008 o 16:09.
Jucha Furora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2008, 16:33   #44
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

X3r, lecz swoje kompleksy na temat subkultur na innym forum dobrze? to ze Cie dresy pobiły to nie nasza wina.

Co do filmiku - Na moje to fake.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-10-2008, 17:09   #45
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid Pokaż post
to ze Cie dresy pobiły
Nie nie, odwrotnie.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 11:42   #46
Eloooooomus
Guest

Domyślny

FIlm, śmiechowaty ; ))))

Elana _.///
Pozro od WfcG !!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:20   #47
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jucha Furora Pokaż post
"
Cytuj:
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.
czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!
patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach

Ostatnio edytowany przez Swiety - 17-10-2008 o 14:23.
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:40   #48
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach
Skoro on ma "ZEROWY" poziom, to ja nie wiem jaki wobec tego ty reprezentujesz. Nie masz co się łudzić, że masz większy. Nie chcę tutaj uogólniać, ale ci "w podartych spodniach i z kolczykami w uszach" są przeważnie studentami, a polskie ziomy z groźnych polskich osiedli, z reguły są co najwyżej po ZSZ. Więc popatrz na siebie, zanim zaczniesz komuś sapać, że ma zerowy poziom.
stary 17-10-2008, 15:44   #49
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post

Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.
stary 17-10-2008, 21:52   #50
Krzemyk
Użytkownik Forum

Krzemyk's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Gorzów

Send a message via Skype™ to Krzemyk
Domyślny

Banda pajaców ;x
stary 18-10-2008, 21:42   #51
Goners
Zbanowany

Goners's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Gali Melus
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 70~
Poziom mag.: 6
Goners ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.
stereotypy rox
Goners jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-10-2008, 22:57   #52
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Kto powiedział,że chodze w podartych spodniach i z kolczykiem?Nawet jakby to jest tylko i wyłącznie mój zasrany interes.Przynajmniej nie chodze w dresach i nie kompromituje się płacząc ,że spadło mi z mojej kochanej masy 2kg!Eldo trzyma wysoki poziom Hip-Hopu w polsce nie narzeka w większosci kawałków tylko cieszy się z tego co ma!-student filozofii.Ok,rozumiem ,że kawałki o życiu są prawdziwe ale ile tego można słuchac jakie zło komuś w życiu los wyrządził?
Widac Twój poziom intelektualny jest o wiele mniejszy,czemu nazwałeś kogoś ,kto chodzi w podartych sppodniach'lumpem' od nazwy lumpex?Pomyśl,że kogoś może nie stac na ortalionowy dresik.Baseball w reke idz na mecz i kompromituj Polskę jako pseudo kibic.
Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 00:18   #53
Xr3
Zbanowany

Domyślny

@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.
stary 19-10-2008, 01:06   #54
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

dzieki Bogu ze zeslal nam zwolennikow elektronicznej pseudomuzyki, bez nich fora internetowe bylyby o wiele smutniejsze.
stary 19-10-2008, 11:15   #55
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety Pokaż post
Eldo trzyma wysoki poziom?? Prosze Cie jak słucham co on gada w wywiadach to mi sie źle robi. Chodzić na mecze i robić rozruby?? A co ktoś Cie tam pobił, że tak gadasz?? A może przeczytałeś w gazecie wybiórczej o burdach na stadionach?
Uwierz,że nie dostałem na żadnym meczu w życiu,mieszkam w małej miejscowosci ale i tu czasami zadymy się zdarzają.
Nie przeczytałem w żadnej gazecie ,bo to widac jak idzie banda 150 dresów na pozór słuchających hh okładając wyzwiskami przeciwną drużynę.Wyzywają ich bo?Przeciwna drużyna chce wygrac/wygrywa? Oto w tej grze chodzi,przykro mi.
Tak,Eldo trzyma wysoki poziom hh w Polsce,btw
stary 19-10-2008, 15:23   #56
Gaaraa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 06 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furay Pokaż post
Leże!

"...razem? tak osobno!..."

"...kto jest twoim ulubionym przyjacielem? no kur#@ tibia, czaisz?..."

"...zamknij się bo mi nic nie poleciało..."
jak bym ci nasrał na głowe tez byś sie smiał?
Gaaraa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 15:35   #57
pol-lop
Użytkownik Forum

pol-lop's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2008

pol-lop ma numer GG 5411815
Domyślny

Cytuj:
@up
Na ogół kibole sami nie potrafią sprecyzować za co się tłuką. Nie odróżniają patriotyzmu, od fanatycznego nacjonalizmu.
czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro
pol-lop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 15:50   #58
Xr3
Zbanowany

Domyślny

@up
A ja stwierdzam, że twój poziom intelektualny jest niższy od tego, jaki reprezentuje sobą kanapka z serem.
stary 19-10-2008, 16:03   #59
pol-lop
Użytkownik Forum

pol-lop's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2008

pol-lop ma numer GG 5411815
Domyślny

wow i co teraz?
pol-lop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 16:39   #60
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pol-lop Pokaż post
czytając twoje wypowiedzi stwierdzam, że jesteś idiotą jakimś i myślisz że masz jakiegoś stworka w awatarze to rządzisz forum? jesteś leszczem który fajnie składa zdania i zawsze ma coś do powiedzenia

Pozdro

Otóż ja,gdy czytam Twoje posty stwierdzam,że Ty jesteś idiotą,Ty sie teraz przyczepiles i Ty nie potrafisz składac zdan,Nie denerwuj się tak bo Ci gul skoczy.btw

Pozdro

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania