|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Ktoś tam mówił że ek taki zajebisty , no dobra ale zobacz na jakim oni lvlu to robią i do tego we dwóch... + siocher + zobacz ile potów marnują , a taki 140 ms/ed to se to solo leje ... Tak wiem że się im zwróciło ale 140 ms/ed też miał by zwrot nawet przy mniejszym wastowaniu potionów/runek a oni mieli prawie 3 x większy lvl i w 3 osoby szli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() zarowno d legi jak i great axe zrobione komendami blackD,jesli nie-nakrec cama i daj look na te itemy
![]() leczenie lemura z warbota,zero wysilku,loot ponadprzecietny,jak zwykle yoozek musial czyms sie popisac zeby to ludzie mieli wielka zagadke 'Z KOND MA ITEMSY?????' /K |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ale megazory ... ; <
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up
Mylisz się... aff
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jesli ktos jest zainteresowany axem, zapraszam na Antice ;] wez chlopcze obejrz sobie jeszcze raz film ![]()
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic Ostatnio edytowany przez Monouth - 20-10-2008 o 10:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() Cytuj:
Nie da sie wstawiac jesli przez krecacego sa uzywane niektore komendy blackd(nie wiem co do ng,raczej nie uzywam)-w tym wypadku sa to demon legi i great axe,w ostatniej minucie jest wywolany debug,celowy lub nie,powodem debuga jest trade jakiegos syfa ze zmienionym ID,tak zeby wygladal na g axe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Film ładny, loot super. Sam wolę bawić sie knightem niż naparzać z run. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Moze ktos mi powie skad moge wziasc aktualny TibiCam czy cos czym moge odtwarzac filmiki???
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
edit upupup k nie chcialo mi sie czytac postow stad moj xd
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() mi tez wyskakuje debug, powod? IMO przekret, jesli myle to prosze z lookiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tivi Sillip
Gildia: Dictum
Świat: Celesta
Poziom: 110
Skille: 87/85
Poziom mag.: 7
|
![]() wystarczy wylaczyc trade jak yoozek robi je z morgiem i debug nie wyskoczy..
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Ty cokolwiek wiesz na ten temat ze sie wypowiadassz? Az mnie krew zalewa jak slucham takich idiotow, kretynow, debili jak Ty. DLA WYTLUMACZENIA GLUPI GNOJU SZUKAJACY DZI*URY W CALYM JESLI JEST TRADE W FILMIE I DAJE "REJECT" TO WYSKAKUJE DEBUG. JESLI NIE WIERZYSZ ODSLYAM CIE DO TEMATU GDZIE PSIAK OF GUARDIA WYLOTOWAL KAJDANKI Z BOSSA TORTOW TAM DEBUG WYSKAKUJE CO 5 SEKUND. LYSO PEDALE??? Cytuj:
KOLEJNY DEBIL CZY JAKKKKK!!!!!!!!!!!!! POZA TYM OBEJRZYJ FILM DO KONCAA!! IMBECYLU 21:40 You see a great axe (Atk:52, Def:22). It can only be wielded properly by knights of level 95 or higher. It weighs 90.00 oz. A masterpiece of a dwarven smith. Jaraj sie teraz
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 20-10-2008 o 21:52. Powód: Kris |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Czym tu się jarać jak ostatnio wylootowano jeszcze lepszy axe?
![]()
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Ponieważ jest to item, z którym wiąże się wiele legend. Posiadają go nie liczni. Zapewniam cię, że każdy szanujący się gracz, wolał by mieć coś takiego w domku, niż jakiś kolejny świecący szmelc z serii 8.21.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |