![]() |
#2722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Eto
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 37
Poziom mag.: 40
|
![]() @ ty bez zembuff
1) pk jest naprawde male...tylko ja pekuje na tym serwie z druzyna w ab , wiec nei masz sie czego bac 2) PA jest tylko wtedy kiedy ja Cie dorwe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drahas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Demoralize/Immortalion
Poziom: 122
Poziom mag.: 67
|
![]() ktos tam powiedzial ze go 60 level wyjebal z hg przyjacielu powiem Ci tak,Sluchaj dalej szwedow czy tam swoich kolegow jak ci mowia to char demo,Ja tam nie mam zamiaru mowic walcze o lepsza saphire
bo po wygraniu i wyjeban*u swe zajme sie brazukami co pucowali mi sie 4 miechy a potem jak swe zdradzili to odwidzialo im sie,ale moj drogi napewno nie bedzie czegos takiego jak teraz jest,ja w porownaniu do waszego pro evul pvpera nobza mam szacunek chociaz do swoich ludzi z guildi i nie zabronil bym komus wbic 210 ,albo zakaz wbic 200 przed inna osoba,jak to on zrobilz Bolterem,Wiec czasami prosze zamknijcie te swoje mordki ,wjezdzacie tak na 15 latkow ale wy sie zachowujecie jak 14 latki,pierdolicie 3 po 3 ,tyle z mojej strony mozecie mnie tyrac czy chooj wie,ale mam nadzieje ze chociaz kilka osob wezmie to do siebie kthxbye |
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wzial bym to do siebie jezeli mialbys racje ;] moze co do Nobza masz, a co do dalszej czesci twojego posta ...to chodzi o to, ze wiekszosc nie pierdoli tu 3 po 3 jak to mowiles, wiekszosc sama doswiadczyla tego o czym pisze ;; btw denerwuje mnie to, ze czesc waszych ludzi ( nie wiem jak zreszta gildii) nie potrafi uszanowac tego, ze ktos inny jest nautralny, nie obchodzi go ta wojna. Server jest dla wszystkich nie ma obowiazku dolaczac sie do wojny, kazdy walczy o swoje i jezeli uwaza ze cos juz wywalczyl i moze spokojnie grac to po co ma psuc to dochodzac do wojny...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2008
Lokacja: Chorzów
Świat: Saphira rox
|
![]() Hahahah wasza lokomotywa się zje..ała xD Kolejorz owned xD
Drahas, jak byłoby tak pięknie jak mówisz to nie miał bym nic przeciw. Jeżeli ktoś z Demo mi mówi że to ziomek to znaczy ze go zna. Ten 60 to pl of course. Drahas wierzysz w to że polacy będą żyć w zgodzie?I że będzie lepsza Saphira?Bo ja po dwóch latach grania tutaj nie. Nawet jak nie będzie SWE. Ja nie mówie o wszystkich SWE bo niektórzy to są "ludzie na poziomie" a niektórzy służą ponad życie temu Nobzowi nie wiadomo czego oczekując. A jeżeli dla Ciebie nie jest to PA że wpada sobie koleś pobotować na rotach i kilku ghoulach na 60 lvlu, przy okazji wypieprzając kogoś kto tam jest. A to na bank cashmasker bo jak zabił na Unjuscie 20 knighta noob chara to chyba mu nie zależy zbytnio. Arcik masz rację ;] Tutaj żeby być neutral to musisz sobie to wyrobić przez kilkaaaaaa miechów. I nie tylko żebyś Ty kogoś nie bił tylko żeby Tobie nic nie robili <z obu stron wojny>. Mnie to wali i w Demo są ziomki i w MP paru. A nawet bym miał mieć 150 lvl to nigdzie nie dołączam bo nie mam zamiaru być kolejnym pionkiem . . Szkoda że nie ma teraz takiej porządnej guild jak kiedyś OOoB było ![]()
Ostatnio edytowany przez Dessperado91 - 19-10-2008 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
![]() |
![]() Cytuj:
Pojęcie neutralności ma dla niektórych różne znaczenie (nie odbierajcie tego jako jakąś zaczepkę)
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2008
Imię: Rubil Juanthy
Profesja: Elder Druid
Gildia: OoB
Poziom: 53
Skille: boskie
|
![]() @Drahas
Pamietam wasze rzadzenie na servie, pamietam jak sciagales payment od mojego ziomka za free.Pamietam jak chcialem dostac sie do Keomeo moim palkiem - po czym godzine pozniej Zumeq z Gumiakiem ujebali mnie na expie.. Co do brazoli, mowisz ze sie nimi zajmiesz,, masz na mysli oob zapewne. Kto cie zdradzil ? Zostaliscie roz.pierdoleni przez swe, znikneliscie z servera, my tez padalismy. Mielismy wybor siedziec w dp do konca zycia, albo zaplacic i grac jak normalni ludzie (co nie stalo sie sie od razu, a ok .miecha od konca wara). btw OoB w wojnie nie uczestniczylo - jedynie Kali, Syr, Furon i ktos tam jeszcze. Aha, i nie uzywaj argumentu ze nie jestem w temacie, moj kumpel mial passy do Furona przez krotki czas i walczyl po waszej stronie xd Zanim zaczniesz mnie huncic, co pewnie szybko nastapi zastanow sie czy nie mam racji .. Mimo wszystko gl, nie mam nic przeciwko polskiej saphirze, byle by byla normalnie rzadzona ... @ Dessperado91 To prawda oob nie jest juz tym samym ;/ Nie mowie o old oob w ktorym nigdy nie bylem (niestety) ale o banorsach sprzed kilku miechow ~ Cikai, Lieber, Astrocytka, Roa... ![]() #edit# Roa nie boa, literowka ; p Sie kurwa rozpisalem xd
//Banor until the end// Ostatnio edytowany przez RubilWKS - 19-10-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez nie byłem ale grałem, widziałem, wiem. Nie Kevathy Arady Tharxy Cindy ?;d
Drahas czyżby to co mówiłeś i te zapewnienia trochę odbiegają od normy? • sell noble armor 1k, dwarven axe 2k, war hammer 1,5k, dragon hammer 2k, naginata 2k, taurus mace 1k • buy axe rings, headchopper •
Ostatnio edytowany przez Dessperado91 - 19-10-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kiedy zaczynalem tu grac, nie bylo juz oOoB, wypowiadam sie o starym OOB w ktorym jestem prawie od poczatku mojej gry tutaj, ludzi ktorych wymieniles nie bylo juz ale atmosfera w guild byla zajebista.
![]() |
#2731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Jesli chodzi wam o Old Orders of Banor to byla to gildia naprawde fajna, ale malo znaczyla. Tak naprawde szanowancyh bylo tylko kilku czlonkow reszta padala, kiedy tylko Szwedzi sobie zazyczyli. Pamietam jak padl Arad, Cindy, Tharx o ile sie nie myle padli oni od noobcharow obecnego masterplanu. Sam chcialem tam sie dostac, ale bylo za duzo chetnych, zreszta trzeba bylo miec "czyste konto" a ja takiego nie posiadalem ;;; Ogolnie jesli ta wojna sie kiedys skonczy to moznaby pomyslec o jakies neutralnej gildii, mysle ze byloby naprawde wielu chetnych, tylko czy ci, ktorzy wygraja wojne uszanuja to, ze ktos byl neutralny i nie zaczna go huncic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Drahas
Jestem po rozmowie z Zumquiem, co do oob sie pospieszylem, skoro nie huncice guild, zwracam honor xd Co do pa jakie uprawialiscie zdania nie zmienie ;
![]() |
#2734 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arth ale wiesz jak ciężko taką guild zrobić ;s? I rekrutować do niej. Co prawda jest Tibia Ring ale wiesz. . .W ogole jak jest spokój a MP niema kogo ciu...ć to i tak znajdzie pretekst żeby taką guild zaczepić ;s
Lookne może wejdę do Hells Angels czy jak to tam się zwie, widzę że raczej nie padają masowo Haha przed szkoła zajebałem 34 botera przy Draconi ![]() 4k + ROH ![]() Koleś jakiś niedorobiony bo boci tam ciągle od 2 tygodni chyba ;d
Ostatnio edytowany przez Dessperado91 - 20-10-2008 o 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Zbanowany
|
![]() 3:58 Elder Eto [37]: no jakas riposta?
13:58 Dook Tock [34]: nie 13:58 Dook Tock [34]: ; 13:58 Elder Eto [37]: ;;; 13:58 Dook Tock [34]: zadobry jestes @herin znow na bani?; oO 13:56 Herin Meran [83]: czemu ty palisz narkotyki?> 13:56 Herin Meran [83]: przeciez to zuo @EDIT OOo Ubili Ferumbrasa; 14:03 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before it is too late. 14:03 Kasia bejbe grzesia [8]: sell ferumbras hat ; 4:09 Edwinn [97]: POCISNELISMY 14:09 Edwinn [97]: FERU 14:10 Kasia bejbe grzesia [8]: wiesz kogo mozesz pocisnac?; 14:10 Edwinn [97]: kasie 14:10 Edwinn [97]: ? tYM RAZEM nie ja zaczalem (: Ostatnio edytowany przez DookTock - 20-10-2008 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj Tritku Tritku
![]()
![]() |