![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ejno cze..
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() Bradolek, istnieje coś takiego jak PM. Stosuj sie do tego, lol
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto przyjechał?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Wujek Asfalt z tego co słyszałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
|
![]() a pytałeś co by zjadł?
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
|
![]() Banana znaczki
||
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
|
![]() I mówił, że rzuciłby się też w gówno, bo podobno dobrze go maskuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Świat: morgana
|
![]() Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy. Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie. Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S ehhhhh brak mi juz słów. Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/ Dzieki za uwagę. ~madi |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I kto to jest ~madi? |
|
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja się wzruszyłem
![]() Hansonik pewnie do goscia na Tibii " :* " - a on myśli że to coś ważnego ![]() @madi Proponuje mniej internetu ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 21-10-2008 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Świat: morgana
|
![]() eh to nie tak...ona mi sie zwierzała ja jej rowniez...spedzilismy godziny rozmawiajac o wszystkim i o niczym ( i nie o grze rozmawialismy ale o zyciu )
Nazywala mnie najlepszym przyjacielem itp. nie bede wymienial tych innych okreslen jakich uzywala bo po co. Wiedziałem, ze kazdy bedzie ze mnie polewał dlatego wymyslilem sobie nicka tu bo na tibii to juz wogole zycia bym nie mial :S Pozdrowienia dla tych ktorzy wiedzą co czuję :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lolando xD
wzruszylam sie rowniez. skoro masz jakis problem i czujesz sie taki urazony to napisz do mnie na gg czy cos a nie piszesz farmazony na forum. kogo to obchodzi? zeby wydoroslec mam czas jestem jeszcze niepelnoletnia, a usmiech na twarzy to podstawa. "mandi"? pierwsze slysze, przedstaw sie konkretnie albo przestan robic glupie zarty. pozdrawiam, przyjacielu :*:*:*:*:*:*:*:*:* ps. pytales ile razy dziennie slodze itp. bardzo czesto, wiec ciezko policzyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
|
![]() miej wyjebane a będzie ci dane xD
tak się każda 'przyjaźń' damsko-męska kończy, więc japa do góry, idź se zwal wypij ze dwa piwa i od razu ci będzie lżej na duchu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Gości sie zakochał przez internet super !! Zróbcie jeszcze ślub w edron i żyjcie długo i szczęśliwie
![]() ![]() LEJE Z TYPA, no ale jak sie nie ma rl koleżanek to tak jest i jak sie jest nie śmiałym AHAHAHHA :S Ostatnio edytowany przez MatiStw - 21-10-2008 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
|
![]() True love story...
![]() Peace&Love&Empathy xD + troche RL + SEX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
|
![]() @Rise
Robicie cos jeszcze oprocz padania w tym warze? ![]() bo z tego co widze to raczej nie. ![]() @Diabolum/zirkov/rony~/adam ziomus Nie nudzi ci sie rzucanie huntami w dp?xddddddddd @madi Nie przejmuj sie moze nastena bedzie lepsza xdddddd Ostatnio edytowany przez Sebciooo - 21-10-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |