![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: R----- Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Świat: N----
Poziom: 76
Poziom mag.: --
|
![]() @Madi
A ja cie rozumiem.... ![]() Tak jak Ktos UP napisal nie ma przyjazni damsko meskiej xD Zawsze jest cos wiecej xD hehe ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: morgana
|
![]() pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Ziomek wyluzuj tego kwiata jest pól świata, a kijem rzeki nie zawrócisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Guest
|
![]() No ja go nie ogarniam
![]() W Hansoniczce odezwał się instynkt Karoliny Kaalary z carlin ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Czlowieku wez sie ogarnij i nie rob z siebie posmiewiska, wyjdz lepiej na dwor a nie rozmawiasz z pixelowym ludzikiem ktorym gra "kobieta". Co Ci z tego ze da Ci "BUZI" w grze to tylko jebane 2 znaczki pomysl czlowieku co Ty w ogole masz w glowie.
Za robote bys sie wzial a nie za pixele pozdrawiam Zakochanych pixelowiczow :*:*:* <- mam nadzieje ze jak to zobaczysz nie zaczniesz sie mastur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie jestes naiwny tylko glupi robiac z siebie debila na forum, bez znaczenia czy sie zgrywasz czy nie. poznalam w pixelach pare normalnych osob, dobrze ze nie trafilam na takich co placza na forum a nie potrafia normalnie zapytac w grze. tzn nie w grze bo dzisiaj nie ja siedzialam na hansoniku, ale chociaz pm lub gg, nvm.
zacytuje forumowiczow - rzuc sie w gowno.' tak jest was wielu. liczba moich kolegow to liczba mnoga. Ostatnio edytowany przez Hansonik - 21-10-2008 o 19:44. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() nie wiem czy się myle czy nie, poprawcie mnie jeśli tak, ale czy przypadkiem liczba mnoga nie zaczyna się od dwóch?
![]() ![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Madi, wszyscy włącznie z obiektem twoich westchnień Cię tu delikatnie mówiąc skrytykowali ale nie załamuj się,znam taka jedną fajna dupcie co mieszka w Thais i czasem wpada na Fibułe po świeże kwiaty bo na ogódek potrzebuje i czasem do trapów,myśle że pogadasz sobie z nią o tym i owym
![]() Moge Cie z nia zapoznać jak chcesz ,niestety ostatnio przytyła,nie wiem czemu może zmieniła outfit ![]() Koleś ty to na serio czy Uriza&Dari chcesz podrobić ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() ależ droga Hansoniku, broń cie panie Boże, że ja cie obrazić chciałem, tylko mówię, że mnoga to także 2, a niektórzy mogą to tak odebrać
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiedziałem, ze tak bedzie...
i przestan juz " ;* " do mnie słać bo mnie to drażni. Głupie tesksty, ze jestem Twoim najlepszym przyjacielem jakiego moglas spotkac na tibii, juz przestalem wierzyc w Twoje glupie zakichane gadki. Nie jestem jakims gnojkiem ktoremu mozesz obrabiac d*** jak miewasz to robic w swoim zwyczaju :/ cytuje: ..."jaki kretyn dalam mu buzi haha i sie zakochał"... tak wlasnie nie jeden raz do mnie pisalas. Nie jestes cool, ani najpiekniejsza na tibii wiec ochłoń -.- Mysle, ze dałem Ci duzo do myslenia. Moze kiedys przestane udawac na tibii, ze Cie lubie i wtedy sie cholernie zdziwisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik forum
|
![]() Dokładnie, to samo bylo ze mną, wszystko pieknie, mila i super laska..
wbila troche wyzszy lvl i juz jestem dla niej nikim takze bylem jej najlepszym przyjacielem, coz poprostu nas uzywa sobie ![]() może kiedys sie przeliczysz </3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie. sry za wulgaryzmy :*:* kiss |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Ja wiem kto to! Lucasito huheheh
nieno, żart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada. Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() no coz to jak kiedyś Nikolciu <3 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Guest
|
![]() Hahah ;d ta sytuacja rozruszyła forum !!! bo ostatnie dni to nuuuuuda
|
![]() |